Хранителен режим.Правилен или не?

BB

04.04.08
16:33

Бих искaл да споделя начина по които се храня в момента с оглед на това да получа полезни съвети и критики.
Сутрин 8-8:30 150гр овесени ядки или макарони с 4 яични белтака и 1 жълтьк 2 филиики хляб цели зърна без брашно
11:30/12 Сурови бадеми50гр. 13:30/14ч,каротофи 3 средно големи и един голям с около 100гр пил. бон филе и 2 филиики хляб цели зьрна без брашно.16:30/17 100гр пил. бон филе  100гр с ориз бял дългозърнест понякога заменянм с Императорски ориз.
19 тренировка след това спагети  с 100гр пиле или риба тон 3 часа по късно преди лягане извара с домати.
През деня по време на храненията и между тях добавям зеленчуци а плодовете сутрин  на гладно и веднага след тренировка.
Когато имам средства които да пренасоча за добавки си вземам неувкосена сурватка и дехтроза за след тренировка а само сурватка 40 мин преди нея.Тренирам 4 пъти седмично Висок сьм 177 тегло сега 70,72,(преди 75мах) години 23:).,Професия:Студент
Понеделник:Гърди  средно и предно,Рамо
Вторник:Гръб,Трапец
Сряда:Кардио
Четвъртък:Бицеп,Трицепс,Предмищница
Петък.Крака-Гърди(само горна част понеже ми изостават гърдите-ако някои може да ме посъветва нещобих бил много благодарен).
През почивните дни Кардио(по 35 40 мин на ден)
Целата ми е покачване на мусколна маса тренирам от около3 години и половина но имам големи прекасвания не сам се задържал пове4е от 8 месеца сега искам да променя това.Имам нагласата скоро да си направя  дневник и да бъда по конкретен в него но до тогава моля помогнете.

Темата беше редактирана от bb_teamuser на 05.04.08 15:38.

04.04.08
16:51

Правописни ли? :lol:

BB

04.04.08
19:04

Бих искaл да споделя начина по които се храня в момента с оглед на това да получа полезни съвети и критики.
Сутрин 8-8:30 150гр овесени ядки или макарони с 4 яични белтака и 1 жълтьк 2 филиики хляб цели зърна без брашно
11:30/12 Сурови бадеми50гр. 13:30/14ч,каротофи 3 средно големи и един голям с около 100гр пил. бон филе и 2 филиики хляб цели зьрна без брашно.16:30/17 100гр пил. бон филе  100гр с ориз бял дългозърнест понякога заменянм с Императорски ориз.
19 тренировка след това спагети  с 100гр пиле или риба тон 3 часа по късно преди лягане извара с домати.
През деня по време на храненията и между тях добавям зеленчуци а плодовете сутрин  на гладно и веднага след тренировка.
Когато имам средства които да пренасоча за добавки си вземам неувкосена сурватка и дехтроза за след тренировка а само сурватка 40 мин преди нея.Тренирам 4 пъти седмично Висок сьм 177 тегло сега 70,72,(преди 75мах) години 23:).,Професия:Студент
Понеделник:Гърди  средно и предно,Рамо
Вторник:Гръб,Трапец
Сряда:Кардио
Четвъртък:Бицеп,Трицепс,Предмищница
Петък.Крака-Гърди(само горна част понеже ми изостават гърдите-ако някои може да ме посъветва нещобих бил много благодарен).
През почивните дни Кардио(по 35 40 мин на ден)
Целата ми е покачване на мусколна маса тренирам от около3 години и половина но имам големи прекасвания не сам се задържал пове4е от 8 месеца сега искам да променя това.Имам нагласата скоро да си направя  дневник и да бъда по конкретен в него но до тогава моля помогнете.Не правописни а хранително режимни.Правописните са резултат от това че постояно ми се налага дапиша на латиница и почти никога на кирилица но това не е оправдание. Благодаря ти ще се постарая да бьда по внимателен в това отоношение за в бьдеще.

Мнението беше редактирано от bb_teamuser на 04.04.08 21:24.

TI

05.04.08
19:32

Според мен протеина е малко. Може да вкараш още 1 ядене сутрин към 10. Увеличи месото, пии мляко прясно и кисело, може да ядеш яйца още веднъж през деня. Също си мисля че тия макарони и после спагети и хляба през деня са малко повече. По-добре вкарай още 1 ориз например на вечеря вместо спагетите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1