04.04.08
11:44
Значи болката е в предмишницата прочетох темите за предмишницата и един маи имаше като моя проблем.Значи претоварех премишпницата правех с не много тежки килограми но повечко сери и повторения аз просто еи така да я тренирам защото от давна несам я тренирал.И това ми беше грешката сега като взема да дигам за бицепс с крив или прав лост като правя упражнението по време на движението в опрайнението сфаляне и дигане на щангата усештам лека болка в предмишницата все едно някакво сохожилие се изпава.Но тогава горе долу се тарпи болката но когато оставя лоста на поставката и без да го пускам даржаго още става оште по голяма болката защото нямам тежест да ми тежи и когато пусна отворя си юмруците тугава болката е ужасна направо се свивам и си стискам предмишницата и имам чуството както казах че сухужилията ми ги дарпат с кола.Миналата година започнах да тренирам в фитнес но унас имах 2 гири по 6 килограма тогава не разбирах взех ги започнах да правя предмишница по 20 30 пати дигах на рака маи беше 1 серия и така по саштия начин ми беше болката както е описана горе с лостовете и сичко.Спрях да тренирам извесно време и започнах пак вече 3 ти месец карам и не ме боли.До като пак не направих така както описах горе с средни килограми дигах за предмишница щото от давна не бях дигал за нея но повече повторения и сери и така пак ми се получи тази болка дето горе е обеснена.Това според мен е от пренатоварване.И ако може да ми кажете какво да правя че да ми мине знам че като спра да вдигам извесно време ще се оправи но ако не спра ше има ли усложнения и какво друго освен спирането ходенето в фитнеса ще помогне .Спрях да правя предмишница вече 2 3 седмици но пак ме боли само когато дигам за бицепс и то с Лост тогава ме боли с дамбели не ме боли.Това е.Ще се радвам ако някои ми помогн :). Благодаря предварително.
04.04.08
19:13
Близко е до ума.Какво очакваш да ти кажем?Спри да я тренираш,докато болката отшуми и оттам-нататъка умната. :) Забрави правия лост.И при мен пари като го оставям.Смени на крив.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.04.08 19:14.
04.04.08
19:35
Повече ме боли с кривия щото повече ми я трави особенно на скотовото е нетарпимо и не го правя или го правя с по леки кила
04.04.08
20:00
слагаш накитници,ако те боли още просто търпиш и това е ....
04.04.08
20:16
Има и други начини да направиш големи ръце.Прави много и тежки базови упражнения.Тяга,клек...
Ръцете растат дори и да не си ги сгъваш.
06.04.08
10:24
Мерси на всички :) еми да ще тарпя но знам че ако спра за месец или по малко няма да ме боли защото е от претоварване и преди както сам писал ми беше така но като спрях се оправи но ще тарпя Траи Дядо за Сила :D
Опитвай се повече сам да анализираш проблема и да му намираш добро решение. Казваш, че претренираш. Еми почини и престани да претреранираш така брутално предмишницата, толкова ли е сложно? Все едно питаш, нааках се какво да правя? Еми първо ще се забъшиш да не мирише и после ще спреш да ядеш по 5 кила череши на ден за да не се посереш наново... :)
Иначе претрениране е свързано с лошо възстановяване, което означава недостатъчно протеин според мен в твоя случай. Просто не успяваш не се храниш достатъчно качествено според мен.
Поздрави
Един приятел ми беше показал упражнения с дъмбелчетата (4-5 килограмови), който помагат и не те боли лъчевата кост от тях, но не се сещам как бяха точно.
10.04.08
14:39
Почивай .Това заболяване е много коварно.
Общо взето това което мисля, че се случва: ставният хрущял се подува и притиска радиално преминаващия нерв. И оттам страшните, неопределени болки, а ставата обикновенно не се подува веднага като почнеш да вдигаш, а със закъснение.
Предполагам че това е при теб, травма, често появяваща се при бицепс.
Болката е много гадна, в цялата ръка. И не знам какво да вземаш освен болкоуспокояващи.
Никога не претоварвай бицепса и трицепса и избягвай много големи килограми.
И по - добре наистина почини, иначе болката ще стане почти хронична.
Поздрави!