04.04.08
22:37
някой знае ли нещо за този продукт...и ако го е пробвал да каже дали е хубав и имали ли голям ефект http://www.espowerfood.com/details_bg.php?product_id=11 :)
Това е най-якия продукт на българския пазар. Евтин, ефективен и бързодействащ. Можеж да го пиеш без да тренираш и пак качваш 2 см на ръката за месец.
Мнението беше редактирано от Z@ki на 05.04.08 20:25.
Еми ас се двуомя между Crea Mass и този продукт http://www.espowerfood.com/details_bg.php?product_id=9 Струва ми се и той хубав
Комбинацията от двата направо те изтрелва в космоса. Тези BCAA са толкова яки и с такова фармацефтично качество, че през целия ден си в анаболен възход.
05.04.08
15:43
казано от Z@ki на 05.04.08, 05:15:
Това е най-якия продукт на българския пазар. Ефтин, ефективен и бързодействащ. Можеж да го пиеш без да тренираш и пак качваш 2 см на ръката за месец.
Ааааааахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: лелеел аххахх пич по-добре си изтрий поста,защото ще те спукат от базици тук........ ти въобще вложи ли някаква мисъл докато написа това? То ако ставаше така за какво ли да тренираме само да пиеме няква си добавка за 10 лв на месец ахаахах и да дигаме по 2 см на месец... :D Моля ти се не се излагай!
казано от Mothefucker на 05.04.08, 15:43:
казано от Z@ki на 05.04.08, 05:15:
Това е най-якия продукт на българския пазар. Ефтин, ефективен и бързодействащ. Можеж да го пиеш без да тренираш и пак качваш 2 см на ръката за месец.
Ааааааахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: лелеел аххахх пич по-добре си изтрий поста,защото ще те спукат от базици тук........ ти въобще вложи ли някаква мисъл докато написа това? То ако ставаше така за какво ли да тренираме само да пиеме няква си добавка за 10 лв на месец ахаахах и да дигаме по 2 см на месец... :D Моля ти се не се излагай!
О, неразумний июроде
поради що се срамиш
Болгарското качество да избереш?
05.04.08
16:12
Ей Z@ki с твоите постове ми образуваш голям хумор :D обаче мисля че мааааалко преувеличаваш :P
Обективното ми мнение за този КреаМас е че е хубаво измислен, заради предполагаемата добра усвояемост заради въглехидратите, но аз ако си взимам креатин, бих искал да е в чиста форма- усвоява се перфекто ако го пиеш с натурален сок или с вода и лъжица мед след това :)
П.С. Как няма да е евтин като са го наблъскали с въглехидрати и само по 2,5гр. креатин на доза...
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 05.04.08 16:13.
Power Foods, Bro! И шампиона по натурален бодибилдинг Големанов ще го потвърди! :)
05.04.08
20:17
Българско ли е зарежи.
Заки, по - леко с шегите, че ще те вземат насериозно някой път.
казано от Георги Гайдов на 05.04.08, 20:17:
Българско ли е зарежи.
Заки, по - леко с шегите, че ще те вземат насериозно някой път.
Някои все пак се сещат :cheese:
12.05.08
05:22
В момента пия тва креа мас , еми да ви кажа долу горе става като за 20 лв за 900 гр ... качил съм кам 3 кг за половин месец което си е супер , но май май повече от храната ;) Иначе е добре да се взема ,но с протеин и глутамин или поне с протеин както правя аз ;)
13.05.08
12:13
И като е бълграско какво?! Аз лично вече половин година се въстановявам с продуктите на Power Food и съм много доволен, при това тази фирма може да се похфали с по-широка гама продукти от повечето западни, които ги има на нашия пазар.