05.04.08
17:22
Здравейте ! Потърсих из форума, но незнам с какво ще е по-добре да се комбинира Анимал Пъмп-а ? Вече имам Анимал Пак + Анимал Пъмп, и се чудя кое да избера Анимал Стак ли да прибавя (този без прохормоните) или Анимал М-стак ? Предполагам че ако взема Стака ще го пия паралелно с Пъмп-а, ако ли е М-стака след цикъла с Анимал Пак + Анимал Пъмп, така ли е ? Разбира се това всичко + повечко протеин. На почти 19 съм, 173см, 70кг.
За жалост няма да мога да си взема Тест-а, защото няма да ми стигнат парите. В понеделник,вторник ми идва протейна + Пъмп-а и ми остават към 75лв. На черно ще мога да купя само М-стака или Стака. А теста е към 115лв. Ясно ми е, че с него е най-добрия вариант, ще видя дали ще намеря пари... Но ако не успея, от Стака и М-стака кое ще е по-доброто ? Благодаря за светкавичния отговор Z@ki ;)
Щом си осигурил и протеин не ти трябва нищо друго към тази комбинация. Най-много едни BCAA. имаш си витамини и минерали, креатини азот за прети тренировка и протеин за след тренировка. Миналото лято 3 мсеца използвах на тази комбинация докато бях във Варна и доста ме заглеждаха по улиците, а и в залата в която тренирах там ми се радваха :coolsmile:
На тези години, само Пъмпа ти е достатъчен.Не винаги има смисъл от - колкото повече, толкова по-добре.
Окей. Значи си остава само пъмп-а.Благодаря за отговорите ;). Пък останалите пари в какво да ги вложа (е пак ще са хранителни добавки) ? Мислих си или амино или БЦАА ? На ОН мисля да взема БЦАА-то, добър избор ли е ?
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 05.04.08 19:31.
Мерси на всички. Значи всичко на всичко ще се пие: Анимал Пак + Анимал Пъмп + Laktofit 65 Whey Protein + ON БЦАА + ON ЗМА. Имам един креатин на Explode (български ама какво да се прави) , него да го пия ли заедно с пъмпа преди тренировка ? Ако се налага някаква корекция или да се добави нещо кажете...;)
05.04.08
20:19
Не ти трябва допълнителен креатин. Продай го на някой балък.
Хихихихи...Ето че и балъците, които познавам поне веднъж да ми бъдат в полза.
А не, без torrent-и, тях ще си ги тегля от zamunda.net :D, шегувам се. Няма да допълвам нищо, пък и то пари почти останаха. Благодаря на всички за отговорите. Post-workout ще рече за след тренировка ?
23.04.08
18:15
определено със стак . От една седмица съм на тази комбинация просто нямам думи мн здраво е напомпването