05.04.08
18:14
Iskam da popitam dali moga da ka4a 10 kilograma muskuli za 1 mesec s dobavki no ne hodq na fitnes samo usporedka s kakfi dobavki i v kakvo koli4estvo 6te mi stignat za 10 kilograma i kak da piq BTW sam 178 i 65 KG .
05.04.08
18:33
казано от Preslav на 05.04.08, 18:14:
Iskam da popitam dali moga da ka4a 10 kilograma muskuli za 1 mesec s dobavki no ne hodq na fitnes samo usporedka s kakfi dobavki i v kakvo koli4estvo 6te mi stignat za 10 kilograma i kak da piq BTW sam 178 i 65 KG .
WTF!?
Не можеш!!! Аз, който съм начинаещ го знам тва пък ти незнам как си решил че е възможно. Ти как мислиш само с тая успоредка да качиш 10 кила МУСКУЛИ ???
Мнението беше редактирано от Firestarter на 05.04.08 18:34.
05.04.08
18:37
Emi ok da ne sa 10 da sa 5 KG za 1 mesec tolkova li da e trudno a i + tie dobavki tolkova pak da ne ka4vat
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахаха
започни да ходиш на фитнес и с яките добавки ще качиш даже 15 килограма мускул.не е никак трудно-ти не гледай,че повечето трепем с години за да станем толкоз яки-тва е щот сме несериозни.
05.04.08
18:46
Az ne sam tragnal da stavam kulturist i to4no za tova popitah za nqkakfi po obiknovenni dobavki za masa v po malko koli4estvo koito i ne iziskat tolko silni i mnogo trenirovki.Trqbva mi ne6to s koeto da stavam postepenno i lesno a i nqmam vreme za fitnes zaredi daskalo i trenirovki za tova hodq po jelezata v detskite gradini i u4ili6ta :D
Добавките не са вълшебно хапче, от тях НЯКАКВА полза ще имаш при максимална оптимизация на хранене и трениране - нещо, което за 90% от хората е невъзможно. Типичната грешка на всеки, който е далеч от цялата работа е да си мисли, че видиш ли като пиеш добавки и ставаш кой знае каква машина. Добавките са точно това - добавки към нещо незаменимо (храната), а не нещо незаменимо сами по себе си. С една дума - добавки не ти трябват, поне не и преди да си се научил да се храниш и тренираш правилно и отделно да си го практикувал някакво прилично време. Здрав можеш да станеш и само с лостове, но кой знае колко голям по-скоро не. А 10 килограма лой се качват за поне месец и половина - два, та сам смятай тия 10 кг мускул колко време ще ти отнеме при оптимално стечение на обстоятелствата ;)
Мнението беше редактирано от G33K на 05.04.08 18:57.
05.04.08
19:03
Kogato hodeh na fitnes edin 4ovek tam ni kaza 4e ne e pil ni6to i za edin mesec ka4il okolo 10 KG s qko qdene na biskviti i mlqko koeto az praveh edno vreme i naistina za sedmica-2 sea ka4va 1 KG no dali e samo muskuli nz.
05.04.08
19:15
Абе със съгурност не е само мусклул с тия бисквити. Пък и ти 1 си качил а той 10 ебаси разликата. Просто не вярвай на всичко дет ти казват че в моя град има хора дет говорят и нищо не казват. Имам предвид че всеки може да каже каквото си иска без да има значение истина ли е.
05.04.08
19:17
Emi az i tuk 4eta za visoko vaglehidratnata dieta i spored men biskvitite spadat tam oba4e nikoga ne moga da spaza da se hranq 5 pati dnevno slu4valo mi se e samo v u4ebno vreme da qm po tolko :D zavisi kak doide.
05.04.08
19:18
то и аз с яко ядене качих 4кг тоя месец,ама определено не е само мускул ;)
05.04.08
19:23
Az problema mi e da gi ka4a treat mi kam 75 KG da ka4a i posle lesno 6a kupa L-caranatine i 6a se nalivams voda i + 4e ti4am stra6no mn dnevno i sabota i nedelq pluvam nema kak da ne gi stopa tie maznini problema mi e s ka4vaneto az qm kato za 3ma i ne ka4vam ni6to
05.04.08
19:29
Не ги слушай бе,тия комплексари крият тайната за себе си.Тялото може да качи,колкото си искаш мускул.Не са нужни големи тренировки.Така де ,защо да се потиш напразно.Нали сега има толкова много добавки измислени от науката.Примерно сега е много нашумяла тази...ааа “LMHBHIB” (Look Mom How Big Have I Become) на NOW Foods.Не са останали кой знае какви количества в БГ.Зависи до кръвната група на човек,но от 3 до 24 часа ще има страхотен ефект.Някой момчета ми казаха,че дори си можел да видиш ръцете да се уголемяват,ако седиш и гледаш достатъчно продължително.
05.04.08
19:35
казано от DeadManWalking на 05.04.08, 19:29:
Някой момчета ми казаха,че дори си можел да видиш ръцете да се уголемяват,ако седиш и гледаш достатъчно продължително.
Освен това ако през това време си достатъчно тих може и да чуеш как ти расте косата.