05.04.08
09:16
Още съм малък а лактите,рамената,кръста и врата ми изпукват нон-стоп,сутрента колкото пъти да си мръдна лявата ръка толкова пъти се “пукаше” лакътя,само рамента ме болят,другите неща пукат без болка :/,има ли начин да спрат да “пукат”?
Стабилна загрявка пореди трнировката и добър стречинг ( и в нетренировъчни дни) са задължителни препоръки. Относно пукането може да опиташ с някой добавки от рода на Joint Support Formula на Champion Nutrition или сходните нему препарати. Наистина не е хубаво да пукат, защото може да се задълбочат проблемите. От друга страна почти на всеки му пукат ставите. Щом има болки в рамената - почивка до отшумяване на болките.
05.04.08
16:32
И аз горе долу съм така(или поне бях допреди няколко седмици), сутрин като станеш бях като картечница, врата, колена, пръстите, гъза(ама за него не съм сигурен че е ставен проблем :cheese: ). Като направя добра загрявка(на абсолютно всички стави) всичко е ОК, ама на другия ден пак. Значи взех си Глюкозамин(BG е, на Адифарм мисля че, 13 кинта ) и вече го пия месец и нещо по 3 таблета на ден(тоест 1,5 гр) и се чуствам значително по-добре и много по-малко пука всичко. Значи то се препоръчва да се пие няколко месеца, за да има ефект, дотука съм изпил 2 опаковки, който ако пия по 3 хапа стигат за 40 дена, пия трета и после взимам още една(общо 4-ри за 80 дена и после ще си взема само 1-2 блистера, за да станат 90 дена-тамън 3 месеца). Та цялата тая басня дето я изписах - вземи си глюкозамин(който и без това е основната съставка на повече joint суплементи) и загрявай яко.
П.П. Ефекта не се усеща веднага, а след няколко седмици.
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 05.04.08 16:33.