06.04.08
10:56
Кажете ми нещо което мога да взимам след зала за възстановяване + всички нужни витамини ?
Темата беше редактирана от Famous.face на 06.04.08 10:57.
Лично аз бях много доволен от BSN Cellmass. Вярно че е скъпичко, но възстановява доста добре. Вътре си има креатин, глутамин и други неща. И протеина задължително ;)
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 06.04.08 11:36.
казано от vatchev на 06.04.08, 11:05:
За въстановяване протеин+глутамин.
Aбе не мога да видя положителен ефект от глутамина и това си е то.Смених няколко американски фирми, пих го във високички дози и в крайна сметка с и без него за мен е все тая.
Аз глутамина го пия вече 6 месеца без почивка.И аз специално не мога да усетя нещо специално,можеби трябва да го спра за месец и после пак за да видя как ще е разликата.
06.04.08
12:31
казано от emzo на 06.04.08, 12:09:
Aбе не мога да видя положителен ефект от глутамина и това си е то.Смених няколко американски фирми, пих го във високички дози и в крайна сметка с и без него за мен е все тая.
Просто не мога да се сдържа да напиша че май запръв път споделям напълно твоето мнение:)
казано от emzo на 06.04.08, 12:09:
И аз съм така, затова престанах да си купувам глутамин и наблегнах на всаа и амини. Но принципно глутамин+всаа+амино+естествено протеин възстановява.