06.04.08
13:17
Добър ден. От около месец пия това 3в1, обаче чак сега имам питане относно дозировката. Когато го купувах момчето в магазина ми каза 10 грама преди и 10 грама след тренировка. 10 грама са около 2 чаени лъжици. Всичко точно обаче един приятел оня ден си купи същия продукт от същия магазин, но при друг продавач. Та той му казал две СУПЕНИ лъжици преди и две супени след тренировка.. Един магазин един продукт, две мнения..
На гърба на продукта пише: “Mix 1 serving (20g) with 300 ml of water or juice take one serving, one hour prior and after training” Доста не точно е написано.. по една доза (20гр) преди и след или една си я делиш на преди и след. Някой който на 100% знае как се пие дали може да ми отговори?
“Mix 1 serving (20g) with 300 ml of water or juice take one serving, one hour prior and after training”
20гр. със 300мл вода или сок, един час преди тренировка, и също толкова след тренировка.
казано от Толио на 06.04.08, 14:22:
“Mix 1 serving (20g) with 300 ml of water or juice take one serving, one hour prior and after training”
20гр. със 300мл вода или сок, един час преди тренировка, и също толкова след тренировка.
Мда.. май си прав. Ако имаха предвид дозата да се цепи на преди и след тренировка.. щяха да го упоменат допълнително. Така или иначе моя човек ще го пие по тази схема.. ще опитам и аз. Благодаря, ако някой има какво ново да каже е добре дошъл :).
Демек,
1 час преди тренировка : 20гр. със 300мл вода.
След тренировка : 20гр.със 300 вода.
Горе долу толкова.. аз имам кухненска везна и с нея си мерех грамажа, но по спомен (че го свърших продукта преди около месец) 20 грама бяха почти 4 малки лъжици, което трябва да е равно на 2 супени..
Съжалявам че вдигам толкова стара тема, но искам да попитам дали трябва да го взимам и в нетренировъчен ден ?
Здравейте!
Кой от двата продукта е по-добър - http://bgsila.com/content/optimum-nutrition-cgt-10-creatine-glutamine-taurine-600-gr или silabg.com/bg/1510-BIO-FIT-CREATINE—GLUTAMINE—TAURINE.html трябва ли в началото да се приема зареждаща доза като креатина ? И подходящ ли е този продукт за маса ? Благодаря ;)
Мнението беше редактирано от radical на 13.11.10 16:09.
13.11.10
20:21
казано от radical на 13.11.10, 16:09:
Здравейте!
Кой от двата продукта е по-добър - http://bgsila.com/content/optimum-nutrition-cgt-10-creatine-glutamine-taurine-600-gr или silabg.com/bg/1510-BIO-FIT-CREATINE—GLUTAMINE—TAURINE.html трябва ли в началото да се приема зареждаща доза като креатина ? И подходящ ли е този продукт за маса ? Благодаря ;)
От двата аз бих предпочел и препоръчал Оптимум :) На Биофит нищо не харесвам ..
14.11.10
09:38
Не няма зареждаща фаза само че не ми е ясно как 150гр. монохидрат 90гр. глутамин и 60гр. таурин ще ти помогнат за нещо :)
в какъв смисъл ... като свърши ще взема пак ... или трябва още някаква добавка ?
14.11.10
16:21
Ако ги вземеш отделно ще ти излезе доста по-изгодно това имам предвид ;)
В тази разфасовка са 30 дози. А смисъл от таурин не виждам. 5-600гр. креатин и 500гр. глутамин излизат колкото 2 такива опаковки (като цена) а като количество 3-4 пъти повече ;)
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 14.11.10 16:22.
казано от CircleOfPain на 14.11.10, 16:21:
Ако ги вземеш отделно ще ти излезе доста по-изгодно това имам предвид ;)
В тази разфасовка са 30 дози. А смисъл от таурин не виждам. 5-600гр. креатин и 500гр. глутамин излизат колкото 2 такива опаковки (като цена) а като количество 3-4 пъти повече ;)
А къде мога да ги намеря по отделно ? И сигурен ли си, че ще излезе доста по-ефективно/продукт на оптимум са/ И защо да няма смисъл от таурин ?
14.11.10
23:24
казано от radical на 14.11.10, 20:34:
А къде мога да ги намеря по отделно ?
Пробвай в автосервизите може да се намери!
И сигурен ли си, че ще излезе доста по-ефективно/продукт на оптимум са/
Ти сигурен ли си какво правиш? Щото аз не съм. Какво като са на Оптимум. Нямаш идея как се пие, 100% съм сигурен, че от скоро тренираш, хранителен и тренировъчен режим и на 6 та до добавките опря, а няма да споменавам, че изобщо ти се губи значението на въпросните добавки. И убогатен уран да си вземеш - все тая, а ако ще на АЕЦ Козлодуй да е производство.
казано от head_hunter на 14.11.10, 23:24:
Пробвай в автосервизите може да се намери!
Ти сигурен ли си какво правиш? Щото аз не съм. Какво като са на Оптимум. Нямаш идея как се пие, 100% съм сигурен, че от скоро тренираш, хранителен и тренировъчен режим и на 6 та до добавките опря, а няма да споменавам, че изобщо ти се губи значението на въпросните добавки. И убогатен уран да си вземеш - все тая, а ако ще на АЕЦ Козлодуй да е производство.
Просто зададох няколко въпроса, а ти ми се нахвърляш отгоре без грам да ме познаваш ... 1. Знам как се пие 2. Не тренирам от вчера, не е много време, но все пак става въпрос за 3-4 години. Просто не съм вземал такива неща и затова не съм така запознат ...
Доколкото знам форума е място, където можеш да зададеш въпроси и да получиш нужния отговор ... Ако бях наясно с всичко нямаше да питам, а ти ми се нахвърляш отгоре все едно съм направил кой знае какво ... А да забравих, че си модератор, извинявай ...
15.11.10
16:45
Модератор или не - какво точно ти влиза в работата? Да съм ти направил забележка като модератор за нарушение правилата на форума? Освен модератор съм и потребител!
Въпроса е безкрайно задълбочен и изисква твърде много мислене? Къде се продават хранителни добавки - цял живот ще мисля върху въпроса. А по отделно от къде ли мога да си ги купя - много хора не са доживяли отговор на този въпрос. Тоя продукт от железарията ли го купи или от Технополис?
Преминаваме на следващия изпълнен с житейска мъдрост въпрос, а именно:
Тук започвам с пояснението “Оптимум” е магическо заклинание изписано върху древна марка хранителни добавки, а то прави трениращия готов за “Олимпия” /да за чудещите се - прави те полу-бог, а за цяло божество се препоръчват две опаковки/. Срещат се сведения в някои древногръцки летописи, че Херкулес е извършил подвизите си именно с помощ от въпросната добавка. Друга интересна подробност е, че точната рецепта за прием е загубена някъде назад във времето и дори великите хроникьори мълчат по въпроса. Описанието на опаковката е по легенда предавана от баща на син и така е достигнала да нас простосмъртните. Използването на други добавки освен светия “Оптимум” автоматично води до преследване от страна на светата инквизиция, ФБР, ЦРУ, Мики Маус и Доналд Дък.
Кой и къде каза, че е “по-ефективно”? Или чукча не читател - чукча писател?
Човека дал мнение преди това е казал “изгодно”, а не “ефективно” - м/у двете има голяма разлика. Изгодно е от финансова гледна точка, а ефективно е като ефект от употребата му. Освен “Оптимум” други марки не съществуват и това е най-доброто случвало се на човечеството в сферата на хранителните добавки? Или просто не знаеш за други такива?
При информацията в целия форум, а и в изданието като цяло има толкова информация за комбинацията от креатин, глутамин и таурин /няма да споменавам за статиите писани и за трите по отделно/, че оправданието “не съм запознат” е меко казано жалко и, че човешкия мързел е безграничен, но друго си е някой да ти поднесе информацията на готово без да се налага напрягането на органа м/у ушите /не, не си мисли за носа/. Не си мисли, че с горното целя да отговарям на въпросите ти - целя да разсмея останалите съворумци и да подчертая характерни черти на автора на темата.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.11.10 16:50.
Благодаря за оригиналния и изчерпателен коментар, желая ти здраве и късмет !
и аз благодаря за оригиналния и изчерпателен коментар!накараме да се смея яко :D :D :D :D
15.11.10
18:26
казано от tra^la^la на 15.11.10, 18:23:
и аз благодаря за оригиналния и изчерпателен коментар!накараме да се смея яко :D :D :D :D
х2 :D