06.04.08
13:13
Здравейте,искам да попитам хората който са вътре в нещата дали е добра моята комбинация на хранителни добаки и искам да споделя какво приемам и какво още мисля да си взема.
В момента пия Генер с аминокиселини,които са обикновенни преди тренировка и БЦАА след тренировка.Смятам да отида и да си взема Креатин и Глутамин.
Може би трябва да споделя нещо за себе си.. значи на почти 17 години съм , 177см. висок, 72кг. и тия килограми не съм ги мръднал може би става 3 месеца и чесно казано от толкова време взимам хранитекни добавки и имам хранителен режим :(
На лежанка също имам застой, на почети всички уреди си правя всеки път с едни и същи килограми,опитвал съм се разбира се да кача повече,но не ми стига силата :( .
До преди един месец взимах Креатин,чесно казано не осещах почети никакъв ефект от него и незнам от какво се допринася това.
Ако някой знае каква е причината и какво трябва да променя,ще бъда много доволен ако го сподели
:) Ако нещо съм пропуснал,питайте :)
.....БЛАГОДАРЯ !!
06.04.08
13:22
Да не забравяме, че хранителните добавки са ДОБАВКИ към храненето за което нищо не споменаваш.Без хранене не би могъл да мръднеш много дори с най добрите добавки.Друг е въпроса за качеството на добавките които пиещ.Много хора си купуват евтини добавки мислейки ги за чудотворни, в следствие на което се разочароват от тях.
06.04.08
13:42
Да прав си за това,но аз се храня стабилно,просто избягвам сладко,газирано,кофейн,алкохол и т.н.Дори тези работи не съм ги кусвал от 3 месеца и нагоре. Хранителните ми добавки смятам че са на средно ниво.
Дори ще кажа какви са точно:
Генера е Немски,не помня точно пройзводителя в момента не е в нас.
Аминокиселините,обикновенните са на Universal Nutrition,а БЦАА е на Оptium Nutrition.
Сега ако си взема Креатин и Глутамин възможно ли е да потръгнат нещата :?
Аз още отсега ще ти каже,че съм 100% сигурен,че храненето ти не е на ниво.Трябва да ядеш много и каквото трябва.Аз с правилно хранене за последните 6 месеца дръпнах ааадски много.Чак не мога да повярвам,но е факт-Храната дава много!
Такаче,сядай да четеш сайта!
06.04.08
14:06
Сигурно найстина не се храня правилно,но един белюк статии съм прочел в интернет и всякакви рецепти съм си правил.А в добавките нещо да променя ли ?
Не знам, колко ти е стажа, не си написал..но да предположим, че е 3 месеца.
Странно е да нямаш напредък за толкова(за първи 3 месеца), дори и със сравнително скапано хранене и без никакви добавки.
Присъединявам се към мнението на Вачев с предположожението, че може би и тренировъчната ти програма и начин на трениране куцат и то сериозно.
06.04.08
14:29
Добре момчета,храненето според мен е на ниво,лично моето мнение е че или в тренировката бъркам или в хранителните добавки.Просто храненето ми е такова,че никога не се случва да стоя гладен и никога не ям толкова,че да ми е тежко след това.
Ай кажи неска и вчера какво си ял.По часове ако е възможно??
Никога не ти е тежко след ядене?И на мен не ми е тежко,но към края на вечерта ми става лошо вече като си помисля,че пак трябва да ям.През по-голямата част от времето не чувствам особен глад когато ям,но ям.
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 06.04.08 14:36.
06.04.08
14:50
Вчера сутринта ядох спагети със шунка,на обяд пълнозърнест хляб с пилешки пържоли и сиренце.След обяд 2-3 банана изядох,вечерта малко питка мисля че хапнах и след това излизах и един сок съм пил,пребрах се и си легнах.Днес сутринта ядох попара със сиренце и шипков чай,на обяд пълноз.хляб с наденица и салата.Одеве хапнах едня ябълка и това е,довечера още не знам какво ще ям... Общо взето гледам да не се ограничавам много и гледам да ям разнообразна храна,просто не ми харесва “да се тъпча зорлем” макар,че преди и това правех,преди известно време редовно си правех овесени ядки с прясно мляко или мюсли с мляко и така..
06.04.08
14:55
Добре,аз лично нямам за цел да спорим или да се караме.Предложи примерно какво да ям в повече и кое да избягвам и повярвай ми че ще те послушам!
06.04.08
14:55
Според мен не ядеш достатъчно.Трябва да почнеш да си смяташ калориите и да си мериш храните !1000 добавки си накупил ,а храната изобщо не ти е изчислена,това си е чиста загуба на парични средства.Първо си изчисли режима и тогава ,ако имаш някъде празно място сложи добавките ,а не обратното.
Мнението беше редактирано от The Prowler на 06.04.08 14:57.
06.04.08
14:58
С каква цел се смятат калорийте ? И как мога да разбера в едно домашно приготвено ядене колко калорий има.
06.04.08
15:24
Калориите се смятат с цел да качиш/свалиш/поддържаш килограми.Ако приемаш повече калории от колкото гориш,ти ще покачиш теглото си.Не е някъква сложна наука.Явно изобщо не си навътре в нещата.Вземи прочети в нета сичко ,което намериш за правилното хранене,както и за калориини разход/прием/оптимум.А относно манджите -зависи от самата нея ,но попринцип домашните мазни гозби на мама не са полезни и е невъзможно да изчислиш хранителната им стойност.(невъзможно силно казано,но би било много трудно пък и кой би се занимавал с това)
06.04.08
16:02
Васил Шопов в настоящия сайт колегите са си направили труда да напишат доста статии засягащи всеки аспект на спорта.Вземи прочети информирай се изчисли си храненето.Казах ти че добавките са добавки като нямаш основа върху какво ще се добавят тия добавки.
06.04.08
16:13
Благодаря ви момчета,ще направя всичко възможно! :)