OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein

02.09.07
12:55

Каква е разликата между OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein и OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standart Protein и кои е по добър че смятам да си взема и ак0 съшто така някои знае от кои магазин да си го взема мерси много.

02.09.07
13:51

Gold-a взимай,цената им би трябвало да е еднаква...А Optimum Classic Whey е по-евтиният вариант на тази фирма и също става.

02.09.07
14:46

По-добър е Голд Стандарт-а. Разликата наистина е нищожна, ако не ме лъже паметта 2 грама белтък на 1 доза има в повече Голд-а, съответно предполагам по-малко въглехидрати...

02.09.07
16:35

Можеш да си го купиш от тук - http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=1

FZ

03.09.07
09:11

казано от Klaimor на 02.09.07, 12:55:

Каква е разликата между OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Protein и OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standart Protein и кои е по добър че смятам да си взема и ак0 съшто така някои знае от кои магазин да си го взема мерси много.

И двата са много добри , който и  да вземеш няма да сгрешиш. :coolsmile:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 03.09.07 09:11.

VE

03.09.07
10:34

Напълно подкрепям мненията, че и двата са много добри.Аз лично съм пил Classic WHEY и останах доста доволен...качих няколко килограма.Това е от мен, пък вече другото си е въпрос на избор.По-ЗДРАВИ.

06.04.08
14:35

И двата протеина ли са изолат или OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standart Protein е изолат
а Optimum Classic Whey е концентрат?

Мнението беше редактирано от Nike09 на 06.04.08 14:54.

06.04.08
15:43

в голд стандарта има и изолат, има и ензими

06.04.08
19:45

А и двата ли са изолат?

06.04.08
20:33

И двата не са чисти изолати.Gold Standard е изолат(основно)+концентрат,Classic Whey е най-вече концентрат.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 06.04.08 20:38.

24.04.08
20:04

Здравейте, искам да попитам нещо за Gold Standart протеина и реших да се възползвам от вече писната тема. Когато разбивате този протеин в блендер при вас получава ли се пяна? Четох някъде из форума, че сурватачния протеин става на пяна ако се разбие при високи обороти и това е нещо като доказателство за качеството му. При мен не става така и се зачудих да не би нещо да е менте, макар че по нищо не си личи да е така. Опаковката беше запечатана с фолио и си изглежда съвсем оригинална. Разбивам го само с вода. Не че искам да става на пяна, напротив, но просто се замислих над това и реших да питам тук други по-компетентни хора които го пият. Аз не съм чак толкова запознат с добавките.

25.04.08
09:49

казано от qaser на 24.04.08, 20:04:

Здравейте, искам да попитам нещо за Gold Standart протеина и реших да се възползвам от вече писната тема. Когато разбивате този протеин в блендер при вас получава ли се пяна? Четох някъде из форума, че сурватачния протеин става на пяна ако се разбие при високи обороти и това е нещо като доказателство за качеството му. При мен не става така и се зачудих да не би нещо да е менте, макар че по нищо не си личи да е така. Опаковката беше запечатана с фолио и си изглежда съвсем оригинална. Разбивам го само с вода. Не че искам да става на пяна, напротив, но просто се замислих над това и реших да питам тук други по-компетентни хора които го пият. Аз не съм чак толкова запознат с добавките.

Наред си е,споко.
П.С.:Аз пия Strawberry в шейкър и няма много пяна.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 25.04.08 09:50.

25.04.09
14:52

здавейте аз в момента съм в италия и се колебая какъв протеин да си взема, но мисля да пробвам с  100% Whey Protein осфен всичко тук е и по-евтин 2342г за 55 евро. Какво можете да ми кажете за тези Elite Whey Protein 2270г за 44 евро,100% Whey Protein Fuel на twinlab 2342г за 44 евро, Pure Whey на prolab 2268г за 39 евро.

25.04.09
21:07

Нз защо продължавате да си купувате суроватка. Суроватката е минало. Едва ли има някои които да е постигнал нещо сериозно със суроватъчен протеин..Истината е в мулти-соурсе протеините от типа на Мъсъл милк и Синта-6 и други подобни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1