Добавки за Маса+сила

06.04.08
13:21

Зравейте! Колебая се между няколко комбинации и искам съвет или коя комбинация да замена или за нова комбинация , разполагам с около 135 лв
Това са продуктите който прочетох добри коментари за тях ето двете комбинаций :

Креатин 50 лв:
silabg.com/bg/product/detail/bid/37/id/785/page/12
Протеин 60 лв :
silabg.com/bg/product/detail/bid/47/id/1149
Гейнер  22 лв:
silabg.com/bg/product/detail/bid/44/id/1043/page/2
133лв

Креатин 65 лв:
silabg.com/bg/product/detail/bid/32/id/462/page/2
Протеин 60 лв :
silabg.com/bg/product/detail/bid/47/id/1149
125лв

Коя бихте ми препоръчали ???

Това са ми парите за добавки се пак трябва да мисля и за месото :)))

Темата беше редактирана от Tinaki на 06.04.08 16:03.

MO

06.04.08
14:12

1. Научи се,че протеин се пише без “й”,яко тъпо е да го пишеш така
2. Гейнер не гернер
Гейнера не е хубав,защото е български,аз бих предпочел 2 вариант.

06.04.08
16:02

Да съжалявам по принцип съм си поправил правописните грешки( това за комбинациите съм ги писал на текстов документ и ги поопрайх снощи явно не сам го записал и си остана с правописните грешки, иначе знам как се пишат ) ... Ами да попитам бцаа мога ли да използвам по принцип преди като чистих мазнини го пих преди и  след тренировка а сега като качвам маса как да го взема пак ли така ??? доста голяма беше кутията и доста бцаа ми останаха...

п.п креатина от втората комбинация пак ли се пие като креатина на now foods ? 1 седмица по 20 гр на ден 10 преди и 10 след трен и след това подържаща по 5гр преди и 5 след ???

Мнението беше редактирано от Tinaki на 06.04.08 16:07.

06.04.08
20:45

Окей както и дае... реших първата комбинация да опитал тъй като ще заложа на креатина с доста награди... :) и вкусния протеин,бих се радвал на отговор само за аминокиселините БЦАА имам ли нужда от тях по време на качване на маса ??? досега не съм срещал теми дето се говорят за комбинация  креатин+протеин+бцаа , просто си имам в остатък много таблетки..... та ми е чудно да ги взимам ли или да си ги запаза за юли-август ако реша малко да поизчиста , до тогава мисля да карам на качване на маса. и ако ги взимам както са описани по принцип ли 5тбл. преди и 5тбл. след ??? това е лека ви  вечер хора и много поздрави ,ще чакам отговор :)

СБ

06.05.08
16:16

Прегледай 100% Уей Протеините, Аминките (не БЦАА), и Креатин. Ако имаш въпроси ми пиши с линкове за да видя за какво говориш!! НЕдей да си взимаш Гейнер... пари в коша са... !!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1