Имуната система.

22.03.04
11:42

Не искам да крада интелектуална сопственост защото image е написал статия имуна диета алерги и прочие ,искам само да разкря един фактор които влияе на имунатани система .  Защо имаме слаба имуна система и лесно се разболяваме от виросни инфекци и прочие ние билдерите като водиме добър начин на живот ,който е тренировки по 2-3 пъти на седмица често ядене и тн. . Отговора е прост ! Причината е еднотипното ядене (неискам да го обяснявам защо е така ,ще го видите в статията на image ) . Та еднотипното ядене което е честа практика затормозиява имуната система и зареди това отслабва ,номера е както казва image 4 дневен сплит да се прави с различни храни примерно първи ден телешко месо и орис на другия ден мляко яйца и картофи и тн да сменяме храните както си пожелаем в този 4 дневен сплит.

по-здрави и успех

ПС не го приемах много насериозно ,но се зачудих защо наистина билдерите се разболяват толкова често ,а и след като се разболях от остравироснайнфекция този петък с 40 градоса температура и реших да споделя с всички вас дано image не ми се разурди.  Zа отслабването на имуната система не влае само еднотипното хранене за другото и много подробности в статията на image

22.03.04
13:40

Прав си за това.Лично аз често го правя това.5-6 дни храненето е  еднотипно,а един ден ям каквото си пожелая.Ефекта е сьщият като при тренировките.Като сменяш упр.шашваш мускула.Така се получава ис храненето.Това е мое мнение и го експериментирам най-редовно :wink:

LE

22.03.04
13:41

Как се казва и къде е статията на Image?

Относно имунната система горещо препоръчвам Респивакс - хомеопатично българско лекарство е. Пие се от септември до ноември на следния принцип:
10 дни по 1 хапче сутрин на гладно.
10 дни почивка.
10 дни по 1 хапче сутрин на гладно.
10 дни почивка ... и така 3 месеца

Пия това лекарство от около 8 години и от тогава сериозно разболяване, инфекции и т.н. не съм имал (да съм се разсополявал 1-2 пъти). Имаме на предвид, че аз си имам и силен организъм и то ми действа чудесно. Но на по-болнавите със сигурност ще помогне много.

2 кутии ви трябват за целия период, т.е. 10 лв.

ВН

22.03.04
17:50

Дам, скоро ще довърша статията за “Имунното хранене” и ще Ви я предоставя.

22.03.04
20:02

Да а ас да се похваля нищо ми няма вече оправям се да чукна на дърво !

по-здрави

SN

23.03.04
19:16

bravo Emo :lol:  samo taka :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1