MUSASHI BULK PROTEIN

22.12.04
16:14

Здравейте аз съм на 19 год 189см 83 кг мислите ли че с редовно хранене и 2 пъти дневно  MUSASHI BULK PROTEIN ще кача 4-5 кг.
Тренирам от около година и в момента съм в застой. НЕ искам да вземам креатин.

23.12.04
19:33

То ти ако се храниш ПРАВИЛНО (редовно не е най-точната дума в случая) тези килограми ще ги качиш и без BULK. Но няма лошо да го пиеш, стига всичко друго в диетата ти да е ОК, защото иначе си си хвърлил мангизите на вятъра. След като си в застой след година тренировки явно нещо куца в програмата ти, напиши я тук да я поанализираме  :wink:  Напиши също хран. си режим

25.12.04
22:53

SGK е прав! Ако хранителният ти режим е правилен, нямаш грижи. Защо избираш Мусаши? най-скъпите протеини няма да направят тялото ти безупречно, ти си от пловдив, пробвай гамата Нутрим. За тези пари ще пробваш и вартиш 3 продукта едновременно.

Застой - разварти малко въглехидратите си. Успех!

26.12.04
03:39

SGK програмата ми е следната 3 пъти седмично:
1ден - гърди с бицепс :1горна част гърди 3 10-8-6 2флайс 3 10-8-6 3кофички 3 по 10 4Бицепсово сгъване с щанга 3 8-7-6 5Концентрично сгъване с дъмбел 3 10-8-6 5коремни преси
2ден - гръб и рамо :4упражнения за гръб 5раменна преса пред глава 4 12-10-8-6 6разгъване на дъмбели в страни 3 по 10 7разгъване на дъмбели назад 3 по 10 8коремни преси
3ден - бицепс с трицепс: 1Бицепсово сгъване с щанга 3 8-7-6 2Бицепсово сгъване с дъмбели от седеж 3 8-7-6 3Концентрично сгъване с дъмбел 3 8-7-6 4Повдигане на щанга от лег с тесен хват 3 10-8-6 5Френско разгъване 3 10-8-6 6Разгъване на скрипец 3 12-10-8 7предмишница 8коремни преси
гърди и гръб съм добре. целта ми е да кача 5-6кг и да направя ръцете малко по големи предното рамо също. хранителния ми режим е следния :
закуска 100гр овесени ядки
обяд 3сандвича(шумка масло кашкавал)
следобедна закуска 3яйца с кофичка кисело мляко и 3 филии хляб
вечеря някакво месо с картофи или ориз
ако огладнея между храненията ям вафли
протеина мисля да го взимам след закуска и след тренировка и по същото време в дните когато не тренирам
aeshna за първи път ще вземам протеин и не съм много запознат с различните марки. от приятели разбрах че мусаши били най-добрите и за тва. ако може да ми препоръчаш някой друг като име и марка ще ти бъда благодарен защото 82лв хич не са малко

MI

26.12.04
10:41

Polik здравей.Желателно е да изчислиш пиеманите калории в твоето меню, но на мене лично ми се струва че не ядеш достатъчно.Доколкото за Булк-а на мусаши- не бих искал да им правя реклама,но според мене има далеч по-добри гейнъри ,които биха ти дали по-голям ефект при натрупването на мускулна маса.Но според мене и без гейнъри ще можеш да минеш , стига да овеличеш приема на въглехидрати-яж в по-големи количеств овесени ядки,картофи,ориз и пълнозърнест хляб.След тренировка е желателно да приемаш монозахариди-бързи въглехидрати(то за тази цел са предназначени и гейнтрите).Но в крайна сметка ако увеличиш храната и направиш малки корекции в тренировъчния ти режим ,поне според мене ще постигнеш поставената си цел да качиш 5-6 кила и да увеличиш размера на ръцете си.
успех
по-здрави :)

30.12.04
03:38

Присъединявам се към горните мнения на аешна и арт ъф пейн - куцат ти въглехидратите.А без тях няма растеж ! Гледам, че прекалено наблягаш на хляба, дай малко по-разнообразно. Ето какво мога да ти препоръчам.

1. Яж плодове и зеленчуци ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - аз лично предпочитам ябълките. Можеш да ги ядеш през целия ден.
2.На закуска е добре, че ядеш овес.ядки. Те се усвояват по-бавно и дават енергия за през деня. Ако желаеш можеш да ги ядеш с кисело мляко+плод.
3. Яж повече ориз,но не непременно на вечеря. С него можеш да зареждаш 1,5-2 часа преди тренировка и 1-1,5 часа след нея. Ако ти писне с ориза, вкарай спагети(макарони).
4. След тренировка хапни монозахариди,както те съветва арт-а. Можеш да си купиш декстроза и да вземаш по 50 гр. 15 мин. след тренировка. Друга алтернатива е медът - по 2 големи лъжици.
5. Непременно яж повечко картофи, аз лично ги предпочитам за вечерта, варени или печени, но не пържени, изобщо гледай да не ядеш пържено.
6. Ядките също са добра алтернатива за засищане през деня, ако си някъде навън и нямаш възможност да си готвиш. 100 гр. фъстъци ще свършат работа, плюс това са и евтини, особено ако си ги печеш вкъщи.
7. Прави ми впечатление, че белтъчният прием ти е неравноверен.  Старай се да приемаш белтъчини поне на всеки 2-3 часа. Да речем сутрин започаш с кисело мляко+яйце, след 2 часа сандвич с извара, на обяд шунката, следобедна закуска -яйце+извара+мляко, вечеря-пилешко месо и т.н.  Старай се да приемаш над 1,5 гр. белтъчини на килограм тегло дневно. Кашкавалът не ме кефи особено,пробвай на първо време с извара. Недей да ядеш почече от 2 жълтъка дневно.
8. Яж основно пълнозърнест или ръжен хляб вместо бял.

Ето какво мога да ти кажа за тренировката. В общи линии е добра, но недей да тренираш бицепса два пъти на седмица.Ако искаш да наблегнеш на ръцете, по удачно е да ги отделиш в един ден и да тренираш само тях,както правиш в ден 3. В ден 1 можеш да вкараш крака, не ги пропускай, защото може да дойде ден ,когато ще съжаляваш  :wink:  Иначе в ден 1 вкарай трапец.

82 лева са страшно много за суплемент според мен. Това са ти 2,60 на ден,което значи - 300 гр. пилешко или 400 гр. риба или 15 белтъка, т.е все неща,които ще ти свършат много повече полезна работа според мен, отколкото кутия BULK,която е въглехидрати+протеин,т.е. 200 гр. месо+ориз да речем  :)  Ако все пак искаш да го вземаш, то ще ти трябват поне 100 гр. на ден, вземай преди и след тренировка. Но по добре първо пробвай с някоя по-евтина марка,както те съветва аешна.
Успех !!!

SA

30.12.04
04:12

защо не трябва да се ядат повече от 2 жълтъка на ден?

30.12.04
04:33

SGK благодаря ти за изчерпателната информация, наистина много ми помагаш. salis жълтъка ти вдига нивото на холестерола(ако не се лъжа) което не е желателно последствията предполагам са ти ясни

30.12.04
05:32

Не само, че съдържа голямо количество мазнини, но от големи количества желтък можеш да се натровиш!

30.12.04
21:48

За мен това е наи добрия геинер и наи добрия продукт от цялата гама на мусаши благодарение на него за 3 месеца качих около 7 кг сравнително чисти е разбира се и хранителния режим ми беше на ниво така че аз те съветвам да си го пиеш и да знаеш че няма да згрешиш аиде жив издрав  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1