Въпрос за Optimum Nutrition Classic Whey дозировачна лъжица

07.04.08
15:59

Та днес си зех това протеинче.Започнах да му търся дозиращата лъжица.Не успях да я намеря (прехвърлях и протеина в друг съд но пак не успях , друг въпрос е че видях че срокът му на годност изтича този месец.)Та може ли да ми кажете колко точно са 30 грама.Чувал съм различни мнения -  2 лъжици с връхче/без връхче и знаете ли дали по аптеките се продават дозировачни лъжици ?

Темата беше редактирана от Powerg3n3ratoR на 07.04.08 16:00.

07.04.08
20:27

Да, аз съм виждал в една от аптеките по Графа да продават някакви мерители, но там са няколко аптеки, не помня къде. Иначе 2 супени лъжици с връх горе долу. Също така зависи и от гъстотата на пудрата, може и 1 лъжица да дрънне 30гр., но доколкото помня оптимума не е толкова гъст.

07.04.08
20:49

Това че не си намерил мерителната лъжица ми се струва ДОСТА интересно...
Не съм го пил тоя протеин, но ми се струва че такава реномирана марка като Optimum със сигурност слага мерителни лъжици в кофите си.

08.04.08
12:43

Естествено че слагат.Даже на опаковката на протеина пише “serving scoop included…....”.Незнам дали в креатина трябва да има ,но даже в последния креатин който пих (на оптимум) пак нямаше мерателна лъжица.Та ако някой е пил креатин на оптимум нека да сподели дали има мерателна лъжица ,че взех вече да са съмнявам и в качеството.Между другото  протеина е закупен от магазин Сила.

В креатина няма. Аз съм си поръчвал на ОН от чужбина и нямаше. Това беше преди доста време имай предвид ама не вярвам да са решили да слагат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1