Не мога да насмогна с възстановяването :(

06.04.08
19:39

Здравейте!
Първо искам да кажа, че до сега не съм използвал добавки, но съм запознат в общи линии кое за какво е и как действа. Въпросът ми е, тъй като тренирам усилено (понеделник,сряда,петък - айкидо; вторник,четвъртък - фитнес; събота и още някои дни през седмицата тичам.. също така ходя на плуване от време на време), какво може да ми помогне за по-бързо възстановяване. Гледам да компенсирам с повече ядене, но явно не е достатъчно. Не успявам на всяка тренировка да извлека максимума. Случва се някой път да успея, но далеч не винаги.
Искам нещо което да помага на организма за възстановяването и ако е възможно да помага за изграждане на ММ. До колкото четох и разбрах гейнерите вършат някаква такава работа.. подхранват организма с необходимите протеини и амино киселини. Гледах това - http://www.4fitnessbg.com/profile/gold-matrix-gainer/ и до колкото видях съдържа и креатин. Ще ми помогне ли? В момента не разполагам с много пари и за това се насочих към това. По-нататък ще отделя пари за по-качествен продукт.

Моля, кажете според вас какво би ми помогнало. Благодаря!

П.С. Моля ви, не ми препоръчвайте стероиди. Нямам нищо против тях, но не искам да взимам. Благодаря!

07.04.08
14:15

Достатъчно количество протеин, ВСАА, комплексни аминокиселини и глутамин имат възстановително действие. Но така като гледам, дори и да им завишаваш дозите ще ти е трудно психически да се възстановяваш, защото ти фактически нямаш почивен ден...

07.04.08
19:44

А бе и ти си прав, но тъй като доста време не тренирах в момента съм много нахъсан и психически се справям (а до някъде и физически) Както казах гледам да ям повече и в общи линии успявам да поддържам форма(сила), но все пак ми трябва още малко помощ.
Иначе благодаря за коментара!

Мнението беше редактирано от Петров на 07.04.08 19:45.

ВИ

07.04.08
19:58

Пробвай БСН селмас.
Държа да те предупредя че съм асоцииран с вносителя и някой ще каже, че му правя реклама, но пробвай някоя мостричка и сам си реши.Това е моя съвет.

07.04.08
20:33

Както казах проблема е че в момента не разполагам с много пари. С удоволствие бих ползвал продукти на BSN, но за жалост нямам възможност в момента. Благодаря!

07.04.08
21:15

Преди да пробваш какъвто и да било продукт, опитай се да намериш баланса между интензитет на тренировки и възможност за възстановяване. Ако не са ти наред храненето и съня и 20 продукта да взимаш, файда никаква.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1