Компетентни мнения за НВД

AS

23.02.08
17:00

Та значи да започна от там ,че съм на 22.Висок съм 191см,106кг.Тренирам от около 18месеца.Имам доста за чистене и искам да дадете мнение и да коригирате диетата :) :

8:00 - 100гр овесени + 5 цели яйца+3 аминокиселини
11:00 - 100гр пилешки гърди + салата марули със зехтин(малко)
14:00 - 150гр пилешки гърди + салата домати и краставици със зехтин(малко)
16:00 - тренировка(аминокиселини преди и след тренировката)
17:30 - 50гр стафиди веднага след тренировка + аминокиселините които съм предвидил за след трен
18:00 - 150 гр пилешки гърди + домат със зехтин
21:00 - 100гр пилешки гърди  + домат със зехтин
00:00 – 200гр извара + 4 белтъка и 1 желтък+3 аминокиселини

Това е първи ден например понеделник.Във вторник имам 100гр ориз в яденето в 18:00.Във третия ден например сряда имам 100гр ориз в яденето в 14:00 и 100гр ориз към това в 18:00.Четвърти ден без въглехидрати,тоест овесените ядки отпадат и на тяхно място може да сложа 200гр сирене.И така 5тия ден пак от начало.Това е :)Очаквам съвети и критики

Темата беше редактирана от emzo на 07.04.08 18:30.

23.02.08
17:50

На третия ден ще ти се повръща от тия пилешки гърди, а на втората седмица ще почнеш да кудкудякаш и да ти расте перушина. :lol:

А и тия оризища ги забравяш иначе не е НВД. :roll:

Шегата настрана - режима е добър ( ако не ядеш ориза ), но разнообразявай храната ( месото - свинско, риба, теле, заек и т.н. ) иначе бързо ще ти писне и ще ти се прияжда нещо странично от режима.

Също така можеш просто да намалиш храната която в момента ядеш ( като порциите ги делиш на полувина ) и всеки ден да правиш кардио и да ходиш по 5-10км. :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 23.02.08 17:54.

AS

23.02.08
17:55

Ами все пак не забравяй колко килограма съм а и мисля че въртенето на въглехидратите в умерени количества не пречи на НВД , но нека и други се изкажат.

Мнението беше редактирано от asdfg на 23.02.08 17:58.

AS

25.02.08
10:51

Някой друг няма ли да изкаже мнение ;(

AS

17.03.08
16:16

Промених малко диетата.Очакавам и други мнения :)

17.03.08
13:32

И защо да премахва ориза? Както четох и ми казаха ако е в умерени количества няма проблем.

17.03.08
14:49

Това последното ядене, или яж 1 цяло яйце (което е почти същото като 4 белтъка и 1 жълтък) или 4 цели, но недей хаби храната безцелно. Също така ми се струва, че мазнините са ти крайно недостатъчно (всъщност ми се струва че ги няма ;) ) - това може да се коригира със сметана към пилешкото,със замяната на пилешко със свинско или с добавяне на масло към яйцата. Наблегни на марули,зеле,краставици за сметка на домати, може да добавиш сирене към салатите. И недей да ядеш всеки ден едно и също, а варирай леко менютата, за да не стане да ти се гади само като видиш определен вид храна.

MR

05.04.08
21:14

Човек не се Шегувам, върти месата, че има теории, които предполагат непоносимост и алергии ако се яде едно и съЩо(не само месото имах предвид). Нали не искаШ повече да не кусиШ цял живот пилеШко след 2 седмици само на него? Подкрепям G33K като ти препоръчва ма3нини, но мисля, че ядките са по_добри, яицата си ги хапваШ цели. Ори3а е стратегически най_правилно да го ядеШ след някоя тренировка.

Мнението беше редактирано от Magpie Ranger на 05.04.08 21:19.

06.04.08
06:04

Т’ва са глупости за привикването.Ако има воля ще го яде и няма да има проблеми.Обаче основния проблем на всяка една диета е разнообразието.

06.04.08
14:38

казано от emzo на 06.04.08, 06:04:

Обаче основния проблем на всяка една диета е разнообразието.

Искаш да кажеш липсата на разнообразие предполагам. :)
——-
Ъъъ да, днеска зареждам и ..... абе както и да е :)
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 06.04.08 15:55.

06.04.08
18:41

казано от emzo на 06.04.08, 06:04:

Т’ва са глупости за привикването.Ако има воля ще го яде и няма да има проблеми.Обаче основния проблем на всяка една диета е разнообразието.

Подкрепям ...Ям почти всекидневно пилешко месо и яйца (особено яйца още от както се помня ям всеки ден поне по 2) нито съм алергичен към тях нито са ми омръзнали :) Не че има нещо лошо да разнообразява напротив, но ако това му се яде да яде :)

07.04.08
07:09

И аз от малък ям яйца почти всеки ден, и грам не са ми омръзнали... Алергия към яйца и млечни продукти може да развиеш, но мисля че няма нищо общо с консумацията им. Иначе разнообразието е много важно. Аз примерно гледам да ям риба колкото се може по-често, защото тя отстъпва на пилето само поради факта, че приготовлението е по-тегаво...
Пилешко, рибешко, телешко, заешко... Това са все хубави меса. Не е нужно да почваш да кудкудякаш...

Ако си професионален състезател, може и да праскаш само пилешко, но ако го правиш, за да изглеждаш и чувстваш добре, разнообразието е ключът към успеха.

MR

07.04.08
12:07

asdfg съжалявам, че ти усрах малко днесвника, ама emzo почна да ме трие. Идеята ми беше, че алергия или непоносимост може да се получи само като ядеш едно и също в големи количества и всеки ден като например по 10 яйца или 500 гр пиле(ориентировъчно), а не пича да се хваля с 2 яйца. Та върти ги, даже пре3 ден да е е нещо. А и да не голословнича, прекъснах да пия прясно мялко по едно време, т.е. почти всичко млечно бях намалил, и после като почнах след време да наливам прясно устанвих, че ми се подува корема и ми е дискомфортно, следователно съм го спрял вече, само на кисело и цедено карам ...

Мнението беше редактирано от Magpie Ranger на 07.04.08 17:32.

07.04.08
18:31

Темата е почистена от излишните “коментари”.
@Magpie Ranger да се счита за официално предупреден и да пише на разбираема кирилица.Ако има коментари да изолзва Л.С. !

Мнението беше редактирано от emzo на 07.04.08 18:31.

08.04.08
15:36

Ядки и без ориз.Или с ориз и повече кардио , то наистина ти си 100кг мъж трябва ти сила да тренираш.Моя съвет е опитай няколко седмици без или с ориз и след ефекта смени

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1