07.04.08
20:03
Днес почнах да го пия и гледам че се дига яко пяна това нормално ли е ? протеина е Ultra WheyPro ... а иначе с кутията сичко е ок имаше си фолио отгоре
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 08.04.08 17:52.
Бухай там и не се притеснявай. Ако чак толкова се съмняваш, виж срока на годност. Ако и той е ОК значи нямаш проблеми ;)
07.04.08
21:17
#4
казано от Стоянчо на 07.04.08, 20:23:
Недей го джурка в блендер, а използвай шейкър ;)
Трябва да се признае обаче, че в блендер става значително по-вкусен :-) Проблема е, че заедно с течността се поема и голямо количество въздух, затворено в мехурчетата, които се образуват при бъркането... което води до неприятни оригни :-)
Протейна е супер. То повечето вносни протеини яко се пенят ако ги правиш в блендер.
само дето вкуса му е отвратителен (пия ванилов сладолед .... май). и се пени все едно има и ариел вътре.
08.04.08
16:15
#7
казано от InSeNz на 07.04.08, 20:03:
Днес почнах да го пия и гледам че се дига яко пяна това нормално ли е ? протеина е Ultra WheyPro ... а иначе с кутията сичко е ок имаше си фолио отгоре
За суроватъчните протеини пенообразуването е много характерно и отчасти по това можеш да прецениш колко качествен е един изолат (общ обем на пяната и едрина на мехурчетата ). Прибавянето на съвсем малко олио или сметана за кафе би трябвало да ти реши проблема (ако е толкова належащо) :)
казано от Петър Петров на 08.04.08, 16:15:
казано от InSeNz на 07.04.08, 20:03:
Днес почнах да го пия и гледам че се дига яко пяна това нормално ли е ? протеина е Ultra WheyPro ... а иначе с кутията сичко е ок имаше си фолио отгоре
За суроватъчните протеини пенообразуването е много характерно и отчасти по това можеш да прецениш колко качествен е един изолат (общ обем на пяната и едрина на мехурчетата ). Прибавянето на съвсем малко олио или сметана за кафе би трябвало да ти реши проблема (ако е толкова належащо) :)
това не го знаех, но ще го пробвам. благодаря