протеин на universal

07.04.08
20:03

Днес почнах да го пия и гледам че се дига яко пяна това нормално ли е ? протеина е Ultra WheyPro ... а иначе с кутията сичко е ок имаше си фолио отгоре

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 08.04.08 17:52.

07.04.08
20:11

Наред си е протеина.И при мен се пени.

07.04.08
20:11

Бухай там и не се притеснявай. Ако чак толкова се съмняваш, виж срока на годност. Ако и той е ОК значи нямаш проблеми ;)

07.04.08
20:23

Недей го джурка в блендер, а използвай шейкър ;)

07.04.08
21:17

казано от Стоянчо на 07.04.08, 20:23:

Недей го джурка в блендер, а използвай шейкър ;)

Трябва да се признае обаче, че в блендер става значително по-вкусен :-) Проблема е, че заедно с течността се поема и голямо количество въздух, затворено в мехурчетата, които се образуват при бъркането... което води до неприятни оригни :-)

08.04.08
11:54

Протейна е супер. То повечето вносни протеини яко се пенят ако ги правиш в блендер.

08.04.08
14:08

само дето вкуса му е отвратителен (пия ванилов сладолед .... май). и се пени все едно има и ариел вътре.

казано от InSeNz на 07.04.08, 20:03:

Днес почнах да го пия и гледам че се дига яко пяна това нормално ли е ? протеина е Ultra WheyPro ... а иначе с кутията сичко е ок имаше си фолио отгоре

За суроватъчните протеини пенообразуването е много характерно и отчасти по това можеш да прецениш колко качествен е един изолат (общ обем на пяната  и едрина на мехурчетата ). Прибавянето на съвсем малко олио или сметана за кафе би трябвало да ти реши проблема (ако е толкова належащо) :)

08.04.08
17:34

1 супена лъжица MCT Оil в предтренировъния шейк е супер идея !

08.04.08
17:59

казано от Петър Петров на 08.04.08, 16:15:

казано от InSeNz на 07.04.08, 20:03:

Днес почнах да го пия и гледам че се дига яко пяна това нормално ли е ? протеина е Ultra WheyPro ... а иначе с кутията сичко е ок имаше си фолио отгоре

За суроватъчните протеини пенообразуването е много характерно и отчасти по това можеш да прецениш колко качествен е един изолат (общ обем на пяната  и едрина на мехурчетата ). Прибавянето на съвсем малко олио или сметана за кафе би трябвало да ти реши проблема (ако е толкова належащо) :)

това не го знаех, но ще го пробвам. благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1