15 годишен с 47,3 извинявай но откога си почнал с тоя зоб и сега на колко си години и ръката ти колко е (май нещо 49 ми се метляви из главата)
Обърнахме темата, но нищо. Та тренирам от 12 годишен. Зоба от 15 и полувина някаде :) до 17 годишен. През зоба макс ми стана ръката 48,3. Сега ръката ми е 47 и не зобя от 8-9 месеца.
по-здрави
Оооо, обърнахте значи :o . Нищо , шегувам се, говорете си в тая тема колкото искате :D
Аз ще напиша малко по “около” темата.
Минах на последно хранене (преди лягане) с мляко (каквото има). Може би вследствие на това, проблемите със сърцето “поувехнаха”.
От другата травма няма и следа. Днес отново смятам да клякам зверски (шсе чуе) :D
Поздрави! :)
Ще ти премине Мартине а на Емо му пожелавам да не се докосва повече до химията
30.12.04
16:50
djgorgio, що ве човек?
Аз доскоро карах на принципа:
Стабилизирам едни килограми, дигам, дигам, дига, и като усетя ,че вече ги вдига, оп + 10 кг отгоре и продължавам да вдигам :) Докато ги стабилизирам и тях...
[quote author=“D3BEP”]djgorgio, що ве човек?
Аз доскоро карах на принципа:
Стабилизирам едни килограми, дигам, дигам, дига, и като усетя ,че вече ги вдига, оп + 10 кг отгоре и продължавам да вдигам :) Докато ги стабилизирам и тях...
Не те разбрах D3BEP би ли ми обяснил по подробно?
И аз не разбрах - сигурно се е шегувал нещо.
Айде чао. Отивам да клякам :evil:
30.12.04
18:52
Говорех за увеличение на работната тежест с по 10 кг.
Или не говорехме за това?
Сорка, ако е така :lol:
Дзверооо ,дзверооо да ти имам изцепките братле :) . По темата за ,която говорихме поста ти значи ,че си станал поне 200 килограма!
по-здрави