08.04.08
11:42
Колко серий и по колко упражнения на дадена група да правя като сам чист без протеини нищо стажа ми е 3 месеца за гарди граб бицепс трицепс рамо по колко сери да правя и колко повторения ако искам да кача маса.Изчел сам сичките теми но реших да пусна :).Благодаря предварително.
хахаха чист ли си?!!Не ми се вярва да си прочел и една тема.Виж тука и си избери някоя подходяща програма http://www.bb-team.org/fitness/workouts/ там всичко си е обяснено всичко само трябва да четеш внимателно. ;-)
Предлагам по 20…страници дневно ;)
Що се отнася до сериите и повторенията няма константа - тва да не е математика? :) Сега ще почнат тука да ти вадят разни числа (предполагам в диапазона 5-15), но ако трябва да сме честни мога да ти покажа не една или две книги/уеб страници/статии, написани от истински капацитети в областта, които посочват различни числа. Мога да ти покажа статии казващи - удряйте по 4-6 повторения, влизайте в диапазона 8-12, редувайте периодите 4-6 и 8-12 през седмица... И интересното е че никой не греши. Тъй че вярно по-удачен вариант ще е да хванеш някоя програма и да тестваш в залата на практика.
Да не говорим за различните принципи и методи и “blasting muscle grow” тренировъчни схеми, в които може да видим какви ли не екстремалности и чудотии:)
Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 08.04.08 12:14.
08.04.08
18:40
Ами относно повторенията знам но викат да си напиша се пак изчел сам много от форума :) ако искате вярваите и не сичко разбирасе :).Значи искам да попитам ако правя по 4 сери на гарди нали не ги претоварвам или не сери на граб ако правя по 4 упражнения за гарди и за граб.Как е по добре като сам чист 3 или 4 серии да правя за да разтат и да не се претоварват защото са ми казали по 3 сери ако може да ми кажете ще сам благодарен и добре ли е 4 упражнения мерси предварително :)
Такива неща като гарди и граб не саществуваааат!!!
Иначе ако беше чел и половината от това което казваш нямаше да задаваш тези ламерски въпроси!!!
Има едни много хубави книжки, тестови, по български език за 7 клас. За “гарди” прави от тях по 1 тест три пъти в седмицата, за “граб” още по 1 в 3 дни, и недей “сери”... моля те...
Ето един варинат: за гърди - 3 упражнения по 4 серии = общо 12 серии с 6-10 повторения.
За гръб - 4 упр. по 4-5 серии.
казано от ®ion на 08.04.08, 21:36:
Има едни много хубави книжки, тестови, по български език за 7 клас. За “гарди” прави от тях по 1 тест три пъти в седмицата, за “граб” още по 1 в 3 дни, и недей “сери”... моля те...
:cheese: Ще ме извинявате за офф-а, ама не можах да се удържа... И некоя запетайка от време на време да слагаш, а ? Точки, мочки, нещо ... :cheese:
09.04.08
12:01
Стоянчо благодаряти и за граб ли да свазвам тези повторения ?Общо благодаря на всички хич не ми пука ко викате за запетаиките и за тфа па та последната рошла мясаш вампир !.Тука специално за тебе удивителен ши сложа аи тфа не е тука за подигравка ете дет са подиграват са пални марди!!!Марлювци някфи путки ето го стабилния човек !!!Стоянчо!!! Без да коментира вашите подогравки отговори на вапросами но ви като сте тапаци.Аи няма да са разпраям.
казано от Petar на 09.04.08, 12:01:
Стоянчо благодаряти и за граб ли да свазвам тези повторения ?Общо благодаря на всички хич не ми пука ко викате за запетаиките и за тфа па та последната рошла мясаш вампир !.Тука специално за тебе удивителен ши сложа аи тфа не е тука за подигравка ете дет са подиграват са пални марди!!!Марлювци някфи путки ето го стабилния човек !!!Стоянчо!!! Без да коментира вашите подогравки отговори на вапросами но ви като сте тапаци.Аи няма да са разпраям.
Заслужаваш почивка от форума с това държане. Никой не е длъжен да разшифрира какво си писал и после да ти отговаря.
Изчел си викаш всички теми, ама си решил да пуснеш - правилно, нещата които са били верни вчера днес вече може да не са така, трябва си да се провери. Само ми е чудно дали можеш да четеш толкова, колкото и да пишеш? Няма значение де. По темата мога да ти кажа само едно - на твоята възраст (или да го кажем етап на развитие, че да не се окажеш някой 17-18 годишен, макар че ме съмнява да е такъв случая ) не е желателно да правиш никакви серии за нищо - много си малък за фитнес. Изчакай поне първата вълна на пубертета да мине и тогава, много отрано си се засилил.
09.04.08
20:14
Ми не крия годините си на 15 години сам еми познавам много дето дигат от тази вазрас и са много добре в телата :).
10.04.08
07:44
Емиграция му е майката...махам се от тая държава,когато навърша години.Егати тъпаците се въдят и все повече се раждат,и все по-големи стават.А и няма какво да се прави в майката Родина...
Иначе им купуват компютри на хората...учат ги да се регистрират във форуми...брава,брава!!
:down:
Ти имам и въпроса.. ако ти кажа да правиш по 320 повторения в 12 серий с по 5кг ще го правиш ли?Дигай толкова колкото те натоварва , гърди и гръб цеди до край те са големи мускули издържат много.
Модераторите...спите :) такиа думи не трябва да се четат тука,колко глупости научих горкия аз-единадесетокласник.И още нещо оффтопик чуството за хумор на “Рион” и на другите билдъри в темата беше уникално ,мн се смях.Deadmanwalking и аз се отчаях.....
Няма да коментирам отношението към дамата от нашия нооб-билдър ПЕтър.....нестига че са малко ами и ги обиждате с простотията си.За самата тема кво да кажа-чети малко въпреки че са съмнявам в възможностите поне кат си тъп аиде дано да станеш як,че незнам кво ше праиш.Успех!