07.04.08
18:37
Сутринта съм на даскало и се чудя кога да правя кардиото, 16-17 часа ми е тренировката, а също да правя ли кардио и в нетренировъчни дни.
07.04.08
19:13
Веднага след тренировка, ако не ти се става рано преди даскало :)
08.04.08
15:11
Благодаря, за отговорите. А след тренировката и кардиото имам последно ядене, колко часа след тях да го направа?
08.04.08
18:51
веднага след силовата тренировка.
тогава е най-ефективно.
Благодаря, за отговорите. А след тренировката и кардиото имам последно ядене, колко часа след тях да го направа?
- час и половина-два.
Извинявам се за влизането в темата, но имам въпрос за храненето - ако не пия амино и протеин и ям 15 мин след силова+кардио ?
Проблем ли е така ? Храненето ми е месо+зеленчуци...
09.04.08
19:36
Извинявам се за влизането в темата, но имам въпрос за храненето - ако не пия амино и протеин и ям 15 мин след силова+кардио ?
Проблем ли е така ? Храненето ми е месо+зеленчуци...
След тренировка е препоръчително бърз въглихедрат. Но ако си на НВД незнам дали пак така стоят нещата.
за да не отварям нова тема искам да попитам тук
аз искам да правя кардио но не за да отслабвам а просто за здраве и въпроса ми е тъй като организма използва мазнините може ли да ям повече мазнини преди да правя кардио и така да няма ефект върху теглото и ако може колко време преди кардио да ям мазнините
за да не отварям нова тема искам да попитам тук
аз искам да правя кардио но не за да отслабвам а просто за здраве и въпроса ми е тъй като организма използва мазнините може ли да ям повече мазнини преди да правя кардио и така да няма ефект върху теглото и ако може колко време преди кардио да ям мазнините
Тялото използва собствените си запаси от мазнини само когато няма друг по добър източник на енергия , храна или мускул .
Ако ядеш преди кардио ( 1-1,5 часа - зависи след колко време няма да ти е тежко като тичаш/караш колело ) тялто ще ползва ккал от храната а не от собствените си запаси .
19.04.08
15:38
А как да го правя, за кардио ще тичам и колело по 30 мин, смисъл да се мъча ли много