"Баннаха" Methyl 1-D! Федералните конфискуваха стока на стойност...

Д-

09.04.08
13:12

$1,301,712

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107017611

Една от най-продаваните “добавки” на пазара беше спряна от производство, понеже се оказа, че съдържа неодобрени хранителни вещества/или нови съставки, които не отговарят на законите на FDA.

Methyl 1-D - най-продавания продукт на LG Sciences. Четете повече в линка по-горе.

Темата беше редактирана от Даниел - Трибоеца на 09.04.08 13:16.

09.04.08
14:18

Т’ва стана миналата година по същото време..

09.04.08
15:04

Не е за вярване но тук при мен (Италия) не се продават No-xplode,Opti man, Animal pack
...

NX

09.04.08
15:17

казано от Даниел - Трибоеца на 09.04.08, 13:12:

$1,301,712

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107017611

Една от най-продаваните “добавки” на пазара беше спряна от производство, понеже се оказа, че съдържа неодобрени хранителни вещества/или нови съставки, които не отговарят на законите на FDA.

Methyl 1-D - най-продавания продукт на LG Sciences. Четете повече в линка по-горе.

Според мен подобни продукти са всичко друго , но не и добавки.

Мнението беше редактирано от nxhnxh на 09.04.08 15:26.

09.04.08
16:09

казано от Красимир! на 09.04.08, 14:18:

Не , просто датата е грешна . Новината е от Неделя . По натам ако се зачетете става доста пикантно но и объркано за хора не запознати напълно с термини,компаний, съкращения от англ и тнт .

Д-

09.04.08
16:14

казано от Красимир! на 09.04.08, 14:18:

хехе недей да гледаш датата, в темата на bb.com - объркана е.

Този продукт си беше в топ 50 на bb.com до преди 1 седмицa (и още е ама е discontinued и ще бъде махнат), преди да направят проверката, а тази седмица беше конфискацията на продуктите.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.04.08 16:15.

LA

09.04.08
16:26

Понеже Даниел е първосигнален и не чете между редовете, продуктът не е баннът,а порсто временно е спярн Methyl 1-D и Formadrol на същата фирма,защото се е оказало,че съдържат 6-OXO и ATD (като първата съставка я има и в Halodrol Liquigels). Просто са решили акция спрямо съставката,а не точно срещу продукта. Хубаво е човек да се опинтересува изцяло от проблема, а не да реагира спонтанно.

Д-

09.04.08
16:50

Ами да, първосигнално го написах.  Доклада на FDA ми беше достатъчен. Там видях и както може да прочетеш от първия ми пост пише каква е причината - “неодобрени хранителни вещества/или нови съставки, които не отговарят на законите на FDA.” Съответно съм казал каква е причината. За конкретни съставки не пишеше в доклада. А относно “баннат” и спрян времено от производство е едно и също в случая, понеже спирането не е доброволно направено от компанията.

Относно акцията срещу продукта и срещу съставката - в случая щом продукта съдържа съставката, акцията няма как да не е и срещу продукта и срещу съставката.

Не съм чувал да има проблеми с 6-OXO на пазара.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.04.08 16:55.

Хубаво е, че има цивилизовани държави в който си има органи които да обърнат внимание на такива неща, от които и ние маймунските страни да се облажем.

09.04.08
21:30

Едно е сигурно... сега LG Sciences ще излязат с още по-добър продукт :)

09.04.08
22:01

И по - високи цени..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1