09.04.08
23:02
От десетина дена съм на Green Bulge + White Blood. Вече трета тренировка не усещам нищо от Blood-a. Не съм ползвал NO booster преди, ама предполагам, че нещо като напомпване и енергия би трябвало да усетя. Тренировката ми е час и половина след хранене(в което имам 2 аспирина), и Blood-a го взимам 45-60 мин след хранене. Може би се прецаква нещо с храната не знам. Ако някой хелпне ще съм много благодарен. Ако не ще си го взимам преди лягане само:)
10.04.08
04:49
казано от butthead на 09.04.08, 23:02:
От десетина дена съм на Green Bulge + White Blood. Вече трета тренировка не усещам нищо от Blood-a. Не съм ползвал NO booster преди, ама предполагам, че нещо като напомпване и енергия би трябвало да усетя. Тренировката ми е час и половина след хранене(в което имам 2 аспирина), и Blood-a го взимам 45-60 мин след хранене. Може би се прецаква нещо с храната не знам. Ако някой хелпне ще съм много благодарен. Ако не ще си го взимам преди лягане само:)
Тренировъчни дни:
White Blood - 45-60 min. преди тренировка.
Green Bulge - 45-60 min. преди тренировка.
Почивни дни:
White Blood - преди лягане.
Green Bulge - по същото време като в тренировъчен ден45-60 min.
Препоръчително е да се приемат на празен стомах (30 мин. след храна или шейк) и не по-малко от 5-6 литра вода дневно.
Някакви други добавки, които да оказват влияние на комбинацията приемате ли?
P.S. Аспирина е хубаво да го спрете, освен ако не се приема по здравословни причини от което следва да спрете стака. Аспирина има също съдоразширително действие от което най-вероятно се губи ефекта на аргинина.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 10.04.08 05:17.
По колко повторения са ти сериите! Загря ли на кардио уред преди това! За тези два продукта е изключително важно според мен тези два елемемента! Гриийн Бълдж е просто изключителен продукт! Аргини Етил естер и орнитин етил естер по мои виждания се приемат дори час преди натоварването! Но със задължителни 12-15 повторения и дори 5 серии за упражнение, с 3 встъпващи загряващи! Другите две серии са работни с 85 и 100% от оптималните килограми!
10.04.08
04:57
Да, както Питона казва с 6-8 повторения ефекта на White Blood трудно ще го усетиш.
Помени си схемата на сериите примерно:
1x6
1x6
1x8
1x10
1x12
Преди това загрявай минимум 5 мин. на велоергометър и 1-2 серии с тежести.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 10.04.08 04:59.
10.04.08
06:40
Разкарай аспирина - намалява синтеза на белтък, а вярвам не искаш това точно около тренировка :) . Освен това понеже е обезболяващо ако тренираш на макс тежести си притъпяващ чувството за болка, което ти е най-добрия индикатор кога да сложиш повече кила или да спреш, тоест с обезболяващите доста по-лесно е да се контузиш :) .
казано от Cherniq_Konan на 10.04.08, 06:40:
Разкарай аспирина - намалява синтеза на белтък, а вярвам не искаш това точно около тренировка :) . Освен това понеже е обезболяващо ако тренираш на макс тежести си притъпяващ чувството за болка, което ти е най-добрия индикатор кога да сложиш повече кила или да спреш, тоест с обезболяващите доста по-лесно е да се контузиш :) .
Чете това някъде или си го измислил сам? Доразвий си теорията?
казано от Питона на 10.04.08, 06:55:
казано от Cherniq_Konan на 10.04.08, 06:40:
Хвърли едно око тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/30254/ ;)
10.04.08
08:05
Хех, прекалено съм прост, за да измисля нещо такова затова гледам да чета :coolgrin: .
Пробвах комбинацията точно преди година, предлагал съм я и на приятели и всички останаха много доволни.
Даже като се замисля правих по 6-8 повторения и pump ефекта беше голям.
Лични наблюдения от обикновения аргинин имам, че иска почти празен стомах и затова винаги пих Бялата кръв 2 часа след последното хранене и 40мин преди тренировка.Малко голям период се получава, но точно преди тренировка вкарвах амино(предположих, че ще стигант 40мин да се усвои и явно не сбърках).Усетих я след 3ия ден.
Като цяло от Animal Pump останах по-доволен.
п.с. - ефекта “изпъкнали вени” остава при мен около 10 дни след последния прием(при около 15% бодифат)
п.с.2 - при правилно излизане ако мога така да кажа, покачената силата се запазва на 50-60% по моя преценка
п.с.3 @butthead - енергия не очаквай, ако искаш енергия - 200мг кофеин + 5мг Vinpocetine(Covington) - става един вид Animal Blood комбинация :D
Мнението беше редактирано от emzo на 10.04.08 08:10.
10.04.08
08:48
казано от Питона на 10.04.08, 06:55:
Подробности - на http://www.jbc.org/cgi/reprint/M609996200v1.pdf :)
Аз също сега приключих същата комбинация.Правя серий с шестици и усещах помпането но както каза Emzo,приема му е на празен стомах поне 1,30-2 часа след ядене.Пробвай така и ще го усетиш!
10.04.08
11:53
Моето скромно мнение е, че е добре да мине ПОНЕ час и половина между последното хранене и предтренировъчните добавки. Аз, също като emzo, най-добър ефект усещах при прием 2 часа след хранене и 30 мин преди тренировка.
@emzo - варианта с кофеина и винпоцетина мисля да го пробвам тия дни ;) Намира ми се тука Вицетин (Vinpocetine) на Sopharma, който обаче е 10мг и или ще трябва да го деля, или да рискувам с двойна доза :P
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 10.04.08 11:54.
Благодаря за информацията, оказа се, че повечето неща не ги правя както трябва. Пия по около 2 литра вода на ден. Ще ги вдигна, макар че едва ли ще докарам 5-6 литра. Тренирам на 6-8 повторения. Правя и доста серии на по 3-4 с близки до макса. Засега ще продължа така да тренирам, може би на малките мускулни групи ще вдигна повторенията. Аспирина го взимам, защото съм леко склонен към високо кръвно и без него на тренировката получавам сърцебиене. Взимам и бета-блокери сутрин, малки дози. Ми мисля да направя следното - изтеглям храненето два часа преди тренировка, Blood-а го взимам 1,5 часа след него и половин преди тренировката. Аспирина го махам. Ако пак не се получи нищо спирам Blood-a. И без това снощи го пробвах преди лягане и получих лек сърцебой, а на сутринта ми беше супер отпаднало.
Владо - рзадели таблетката, той има една единствена цел - по-добро оросяване на мозъка и придава фокус върху тренировката.
@butthead - направи както ти казвам , от 1 път нищо няма да ти стане - 2 часа след последното хранене и 30 мин преди трен.
Какво ще рече бета блокери ? В смисъл лекарствено средство ли ?
Изключено сърцебиенето да е от бялата кръв, приета преди лягане подпомага съня(спях като къпано бебе).
10.04.08
13:24
казано от butthead на 10.04.08, 13:05:
Благодаря за информацията, оказа се, че повечето неща не ги правя както трябва. Пия по около 2 литра вода на ден. Ще ги вдигна, макар че едва ли ще докарам 5-6 литра. Тренирам на 6-8 повторения. Правя и доста серии на по 3-4 с близки до макса. Засега ще продължа така да тренирам, може би на малките мускулни групи ще вдигна повторенията. Аспирина го взимам, защото съм леко склонен към високо кръвно и без него на тренировката получавам сърцебиене. Взимам и бета-блокери сутрин, малки дози. Ми мисля да направя следното - изтеглям храненето два часа преди тренировка, Blood-а го взимам 1,5 часа след него и половин преди тренировката. Аспирина го махам. Ако пак не се получи нищо спирам Blood-a. И без това снощи го пробвах преди лягане и получих лек сърцебой, а на сутринта ми беше супер отпаднало.
Ооо, приятелю... незнам доколко е сериозна твоята склонност към хипертония, но аз на твое място бих се замислил дали изобщо да ползвам азотни бустери!
Водата ти е БЕЗКРАЙНО малко, дори и без да ползваш бустер. Старай се да имаш МИНИМУМ 4 литра вода на ден.
Колкото до броя на повторенията... white blood все още не съм пил, но наскоро изпих две кутии Animal Pump. Имай предвид, че в тренировъчната ми програма упражнения с повече от 8 повторения в серия почти няма, но въпреки това напомпването беше чудовищно. Но все пак... различни организми, различни нужди. Има хора, при които 6-8 повторения не са достатъчни... при мен са оптимални.
Колкото до съвета на emzo за кофеин+винпоцетин, при твоята склонност към хипертония, мисля че изобщо не трябва да си помисляш за тази комбинация :)
Да, лекарства са блокерите за кръвно. Emzo, бих направил както ми казваш, но трябва да вкарам задължително като теб амино преди тренировка или суроватка преди да тръгна за залата. Освен това не знам не ти ли е малко енергията на тренировката, защото това е 2,5 часа след основното въглехидратно хранене, което според мен е много. За себе си съм забелязал, че 1,5 часа след стабилно хранене е най-добре - нито ми е тежко на стомаха, нито губя енергия. И това стабилно хранене ми е овесени ядки със суроватка. Но ще пробвам веднъж де както казваш, да видя как е:).
Мда, аз си знаех и преди, че водата ми е малко. Най-вероятно няма да си взимам друг път бустери, и без това трибулуса и креатин ми действат доста добре.
10.04.08
16:50
Според мен най-добре веднага хвърляй White Blood през прозореца! Изобщо не ти трябва да си съсипеш здравето заради мускулното напомване. (това аз ли го казвам !?! я да си го прочета отново, че ми стана готино)
10.04.08
17:39
Награда за Fair Play на Controlled Labs! :)
10.04.08
18:25
Да,наистина е много откровен,за което го поздравявам - мен също ме посъветва да не вземам техни продукти все още,за което също му благодаря.
Това променя тотално нещата.
Твоя милост трябва да забрави за всякакви стимуланти.Да не казвам и креатин.
10.04.08
19:59
Ако ще го хвърляш през прозореца по - добре ми го подари на мене :)
Или кажи кога да застана под прозореца.
Кое от двете ще ми препоръчате Green Bulge + White Blood или Super pump250?
За второто ми казаха че може да се пие веднага след хранене.
Днес ще пробвам както Емзо писа, но независимо от резултата го спирам. Благодаря на всички, че сте толкова загрижени за здравето ми:))
11.04.08
14:30
казано от Nike09 на 11.04.08, 12:13:
Кое от двете ще ми препоръчате Green Bulge + White Blood или Super pump250?
За второто ми казаха че може да се пие веднага след хранене.
SP250 INFO:
Тренировъчни дни
Като хранителна добавка вземайте 1-3 лопатки (1 лопатка = 20 грама) с 4-12 унции (0.120-0.350 литра) студена вода или сок 30-40 минути преди тренировка. ВАЖНО! За хора, които употребяват продукта за първи път, вземайте по една (1) лопатка за първите 2 или 3 тренировки, за да дадете възможност на тялото Ви да асимилира правилно високата доза хранителни съставки в SuperPumps250™. Консумирането на малко храна точно преди да използвате SuperPumps250™ също ще помогне за асимилирането от хора, които за първи път употребяват продукта. ВНИМАНИЕ! Хора, чувствителни на стимуланти, трябва да започнат с една (1) лопатка, за да могат да преценят поносимостта си. Никога да не се приемат повече от три (3) лопатки!
Нетренировъчни дни
Като хранителна добавка, вземайте една (1) лопатка (1 лопатка = 20 грама) с 4–8 унции (0.120-0.240 литра) студена вода или сок.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 12.04.08 15:20.
Айде пак се започна! Може ли вносителите да не се надцакват чий продукт е по-добър, а да оставят на потребителите да си изразят мнението. Човека още не е попитал и веднага го налазиха. Сега и Controlled Labs ако започе да се възхвалява (въпреки, че се съмнявам) пак ще се заформи един спор....
Мнението беше редактирано от Z@ki на 11.04.08 17:15.
11.04.08
19:11
казано от Z@ki на 11.04.08, 17:14:
Айде пак се започна! Може ли вносителите да не се надцакват чий продукт е по-добър, а да оставят на потребителите да си изразят мнението. Човека още не е попитал и веднага го налазиха. Сега и Controlled Labs ако започе да се възхвалява (въпреки, че се съмнявам) пак ще се заформи един спор....
Aко прочетеш малко по нагоре ще видиш защо написах как се приема SP250.
Да се възхваляваме? Къде видя в темата, че съм възхвалявал SP250?
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 11.04.08 19:18.
12.04.08
07:38
казано от Z@ki на 11.04.08, 17:14:
;-) :coolsmile:
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 12.04.08 07:39.