ПОМОщ!

09.04.08
16:29

Здравеите,това е парвата ми тема и моля да ме извините,ако забелязвате грешки.Значи тренирам плуване от около 2 години и нещо 
но имам голям проблем с килограмите,много сам слаб,и постояно всички ми натякват да напалнеа малко,но това е малко трудно защото тренирам по 2 пати на ден.Ям по 4-5 пати на ден почти вав всяко от яденията ми има месо без закуската,пия гейнер и глутамин,гейнера е на био тех, а глутамина на power food,също така и ходя на фитнес 4 пати седмично. висок сам 1.77 и тежа 61 килограма,моля за вашите съвети.

09.04.08
20:10

Кажи си хранителния режим.

С плуване мускулна маса трудно ще стане.

10.04.08
08:53

ами то4ен хранителен режим нямам,но се стремя  вьв всяко от яденията ми да има месо и мляко малко пове4е сладко ям :Д.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1