Много силни болки в ставите

10.04.08
14:22

Тренирам от година и няколко месеца. Незная дали е свързано с тренировките но започнаха постепенно силни болки в ставите на коленете и таза, звучно хрущене и чести схващания. Наскоро ми се наложи да спра тренировки за месец и нещо а болките се усилиха почти двойно. Казаха ми за съставките глюкозамин и хондроитин сулфат някой използвал ли ги е да ми каже има ли ефект знам че е нужно по- дълго лечение но поне струва ли си? Ако не  нещо друго да препоръчате че лекарите са последния изход,а никак не ми се иска.

Иди на лекар. Глюкозамин и хондроитин са хранителни добавки за ставите.
От много неща може да е болката в колената ,там е най - опасна. Може ставна, може връзки, може капачка, може вода да събираш... Не си играй, коляното е опасно място за много силни болки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1