ротация

08.04.08
20:16

не е ли възможно чрез въглехидратна ротация едновременно да се покачи чистата мускулна маса и да се понамалят малко излишните мазнини
става въпрос за следната схема

NO=OFF
HIGH-A
LOW-B
NO-OFF
HIGH-C
LOW-D
A B C D са четири тренировки а другото  мисля че за разбиращите е ясно
та въпросът ми е възможно ли е покачван на мускулатура и намаляване на мазнини

10.04.08
11:41

никой ли не знае ха

ВН

10.04.08
13:53

Възможно е. От началото на август до края на ноември качих качих 3 кг мускулна маса и свалих 4,5 кг мазнини (според калипера и електронно измерване). Теглото ми падна с 1,5 кг. Постиженията ми скочиха средно със 8-10% дори 15% в някои движения (тяга). Макар и със скромни резултати, експериментът ми потвърди това в което вярвам: че е възможно да се качва и да се сваля едновременно. Само дето моите тренировки не бяха по сплит система, а пък кардиото ми се изчерпваше с 5-10 мин. тренировка за сърцето - скачане на въже. Тренирах с много серии, само базови движения и твърди петици. Сменях системата на всеки 4-5 седмици, като си давах 10 дни почивка. Декември месец обаче, чукнах 6 поредни седмици което беше сериозна грешка. Имунитета ми замина и два поредни грипа така ме удариха, че върнах 50% от постигнатото. Последва почивка, демотивация и пролетна умора. Сега съм на ниво септември, 07. Скоро пак ще въртя, само дето тоя път ще се погрижа за имунната и нервната система. Тези двете често страдат от свръх амбициозните тренировки. 
Поздрави и успех!

ПП: Схемата ти на въртене не ми се нрави. Идеята на без въглехидратния ден е да даде на тялото възможност да свали инсулиновите нива. След високо въглехидратен следва да имаш без въглехдиратен.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 10.04.08 13:56.

10.04.08
16:52

така пишеше в един реномирам американски сайт
не съм си го измислил
я кажи каква е била твоята схема на трениране и хранене
щото съм изправен пред дилема
да започна тая система и да поизчистя постепено
или да си карам на ВВД и другия месец да ударя ротацията с кленбутенолче
щото искам малко още само да кача към 1 см на ръцете някъде

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1