Някакви добавки за много енергия.

10.04.08
20:33

Момчета ще се ходи на един лагер... И там ще има нещо като състезание-бойни изкуства...трябват ми някакви добавки за много енергия...

На лагера ще се играят спаринги ...8-10 спаринга по 2 минути това в рамките на 1 час...крака и ръце... УЖАСНО изцеждащи....Точно за този период от време ми трябват....  Имам 8 дена до състезанието като трябва да се държи и контрол  на килограмите....

Давайте предложения:):): Много ви моля момчета!!

Рибоза ? :)

SA

11.04.08
13:30

Ами... всякакви енергитици..кофеин,витамини...6том е боини изкуства можеби има6 предвид “въздух” , а не то4но издражливост.За6тото при спаринг на пове4ето хора проблема е “въздуха”.Ина4е креатин оба4е не монохидрат,4е задържа вода.Преди самите спаринг-и примерно редбул+банан+някакви витамини (тях може и със закуската сутринта) + 1 кафе примерно .

Д-

11.04.08
14:31

NO

Ще изкажа мнение, за което не съм срещнал много подкрепа досега, но съм препатил вече и се надявам да съм полезен. Не си поставяй цели да имаш енергия (много енергия при това) от добавки. Ефектът, дори да го има, не е константен, ще трае толкова, колкото да ти създаде нереална представа за възможностите ти.

Енергията, която храната и сънят ще ти дадат, е несъпоставима с който и да е продуктов етикет. Пробвал съм 2-3 комбинации от добавки, имало е някакъв напредък, енергиен скок дори. Е, получи се един балон в представите ми, че мога винаги да тренирам при определен обем и постижения, пък било то и с 4 (да кажем) часа по-малко на денонощие.

Ще се радвам, ако някой успее де ... за поне година. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1