Как да намаля талията???

10.04.08
20:49

Въпроса ми е следния как да намаля размера на талията зада създам илюзия за по широк гръб???Казаха ми да си навия фолио около корема и да правя кардио но бих искал да ви попитам за мнение :)
Инфо за мен:
170-175см
60кг

10.04.08
21:09

По-добре разшири гърба.

10.04.08
21:16

Разшири гърба.

ГП

10.04.08
21:42

Здравей.Батенце тия 60кг. извинявай ама наистина трябва илюзия за да изглежда че имаш широк гръб.Хвани се да качваш килца и зарежи това фолио .което е за дебелаци като мене ;)
Успех!!

11.04.08
08:42

Аз си тренирам и си спазвам режима това си го правя редовно но просто ми подхвърлиха идеята понеже широк гръб несе прави току така затова реших да попитам :)

ГП

11.04.08
11:01

Ами да няма лошо ;) и аз за много неща питам ама както всички ти казват че и аз дори ... по-добре увеличи храната по-често хапвай и прави набирания с широк хват ;) мисля че ще ти помогнат.
Успех!

27.04.08
20:29

Набиранията просто са номер 1 за целта

ГН

28.04.08
04:30

казано от Disturbed на 11.04.08, 08:42:

Аз си тренирам и си спазвам режима това си го правя редовно но просто ми подхвърлиха идеята понеже широк гръб несе прави току така затова реших да попитам :)

То и тясна талия не се прави туку така, и аз съм живото доказателство! Имам много масивен гръб, но плочки никога не съм изкарвал, както писах в разни теми не един път. 60 кила... наистина, давай с гърба. Колко набирания, с хубава форма, можеш да направиш веднъж? Те са най-доброто, ама ако правиш 20 без проблем в серия, прави по-малко но с тежест. А това за телията го отложи след ато кочиш 10 см на гърба, гръдната обиколка, тогава ако си станал и 70 кг пробвай да  създаваш илюзии. Макар че аз не бих го нарекал илюзия, а пропорция. :)

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 28.04.08 04:30.

28.04.08
14:33

казано от Disturbed на 10.04.08, 20:49:

Въпроса ми е следния как да намаля размера на талията зада създам илюзия за по широк гръб???Казаха ми да си навия фолио около корема и да правя кардио но бих искал да ви попитам за мнение :)
Инфо за мен:
170-175см
60кг

Здравей!
Прави наклони настрани - по много бройки в дълги серии, но без отказ. След това кардио.

04.05.08
13:31

Черните тениски правят така че гърба  изглежда по-голям :D ..но това са ми го казвали незнам до колко е вярно ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1