Степер

10.04.08
17:16

Какво ще кажете за степер (симулиращ изкачване по стълби) 20-25 минути след силова тренировка? Ще помогне ли да се изчистят краката, да се намали талията и да стане по-плосък корема (тренирам и корем), без спазване на особена диета - само 2 филии хляб на ден, без сладко, захар или газирано?

Не бих се наел да кажа, дали ще има ефект, тъй като хранителният режим е представен твърде общо. По-скоро исках да питам 20-25 минути след самата силова тренировка или просто толкова време ще е кардио дейността?

11.04.08
10:15

Веднага след тренировка, по 20-25 минути.

11.04.08
10:42

Спорен мен по-ефикасен би бил велоергометъра.

11.04.08
11:51

Това е много, ама много добър кардио уред! Нали говорим за една машина като ескалатор, на която ти се катериш наобратно? Много рядко има такива по залите, така че ако в твоята има се възползвай.
Стоянчо извини ме, но велоергометъра отстъпва сериозно на този уред.
Тони използвай го задължително след силова тренировка за крака. И както Митко ти е написал много зависи от храненето резултата.

11.04.08
12:02

Извинена си напълно, ако говорим за уреда, който е “машина като ескалатор”. Това е наистина перфектен кардио уред. Аз помислих, че става дума за обикновен степер. :)

11.04.08
12:27

Има три уреда, на които е прието да им се казва “степер”- машина тип ескалатор,  машина степер и степер за аеробика. Като се замисля Тони може да говори за всеки един от тях?! :)

11.04.08
12:51

Да уредът е буквално като ескалатор! :) Мерси за отговорите, ще се възползвам :)

13.04.08
16:25

В кроса е истината.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1