Одобрявате ли появата на пазара за добавки на фирмата Anabolic Xtreme

LA

07.04.08
19:12

Интересува ме мнението на лица над 18 години със минимум една година сериозен стаж в залата. Ако имате въпроси към продуктите ми ги задавайте на мен или четете в сайта anabolicx.com

Темата беше редактирана от emzo на 07.04.08 19:15.

07.04.08
19:17

За нас потребителите е винаги добре да има нови продукти на пазара от сериозни фирми.
Преди година-две имаше много слаб асортимент, сега вече нещата се променят.
—-
Добавих третия отговор.

Мнението беше редактирано от emzo на 07.04.08 19:17.

07.04.08
20:17

да определено одобрявам появата на по хард добавки на българския пазар.

07.04.08
20:47

Категорично ДА. Това е доказана фирма, с много почитатели отвъд океана, за която чета само положителни отзиви и задължително съм решил да изпробвам техни продукти вбъдеще!
При всички положения обаче, евентуалният вносител на тази марка, трябва да вземе предвид дали българският потребител ще прояви интерес към подобен род продукти. Защото, за съжаление, много хора предпочитат АС като по-изгоден (според тях) вариант.

LA

08.04.08
03:43

Добре, интересуват ме мненията още на Димитър Михайлов, Вальо БСН, Трибоеца, Стоянчо, Franko и т.н.

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 08.04.08 03:45.

NX

08.04.08
12:28

Ами като видях съдържанието на продуктите и ревюта от хора които са ги ползвали , останах с впечатление че добавките деистват но имат и странични ефекти присъщи на стероидите, аз лично не бих рискувал с такива продукти колкото и да са добри.

08.04.08
13:57

видях и себе си между хората, чието мнение представлява интерес (което ме ласкае)
определено хардкор добавките ме интересуват, но доскоро ги разглеждах само от интерес. замислям лятото да си направя стак с такива и гледам да си осигуря финансирането. определено ще се радвам ако мога да си купя тези добавки от БГ (мразя да се занимавам с поръчки от чужбина). да не говорим, че са добра алтернатива на стероидите и са относително безопасни (поне така пише). раглеждам сайта в момента и ..... надявам се скоро да можем да си ги поръчваме оттук. харесва ми, че има и готови РСТ продукти и протектори.
LAWRENCE, ако ще ги внасяш - успех!
до останалите вносители (извинявам се, че го пиша тук. дано го прочетат) - хора, дайте цени за цели стакове, промоциики и тнт. знам, че БГ пазара е нищожен, но колкото и малко да са платежоспособните потребители, ги заинтересувайте

Точно преди да си прекратя тренировките бях планирал цикъл основно с добавки именно на тази фирма. Мн добри продукти и отзиви за тях имат.

LA

08.04.08
16:46

Надявам се да посъбера още мнения по въпроса, ще пусна темата и в gohard

ВИ

08.04.08
17:54

Вальо БСН-на мисли, че всяко увеличение на асортимента  е в интерес на клиентите. От икономическа гледна точка, подобни продукти имат много малка ниша в САЩ, а тук дори още по-малка. Би имало смисъл някой като GNC да ги пусне, но не им се вписва в позицията на пазара. А на нас ни е още рано.
По-интересно ми е да попитам какво мотивира тази анкета? Смяташ и ти да се впише в стройните редици на вносителите?

08.04.08
18:50

казано от Валентин Иванов на 08.04.08, 17:54:

От икономическа гледна точка, подобни продукти имат много малка ниша в САЩ, а тук дори още по-малка.

Всъщност, точно от икономическа гледна точка тези продукти биха намерили много добра ниша сред българските потребители, защото са по-ефективни от казионните добавки. Дават по-бърз резултат... а нека да не се лъжем, 90% от занимаващите се с този спорт искат точно бърз резултат и не им пука за бодибилдинга като спорт и начин на живот.

08.04.08
19:43

казано от Владимир8507 на 08.04.08, 18:50:

казано от Валентин Иванов на 08.04.08, 17:54:

От икономическа гледна точка, подобни продукти имат много малка ниша в САЩ, а тук дори още по-малка.

Всъщност, точно от икономическа гледна точка тези продукти биха намерили много добра ниша сред българските потребители, защото са по-ефективни от казионните добавки. Дават по-бърз резултат... а нека да не се лъжем, 90% от занимаващите се с този спорт искат точно бърз резултат и не им пука за бодибилдинга като спорт и начин на живот.

ако започна с уговорката, че добавките не вършат работа при кофти хранене, ще си позволя да не се съглася с теб.кои са традиционните добавки - протеин, креатин, аминки, глутамин, л-карнетин и тнт. мисля, че малка част от техните потребители са и потребители на хардкор добавките, които не се препоръчват за лица под 21г, не са за хора с по-малко от 1,5 - 2 години стаж(лично мнение), които могат да си позволят 500-1000лв за свестен стак + храна и останалите добавки и то при положение, че ментана (грешката не е случайна), омнадрена и деката струват в пъти по-малко. личните ми наблюдения са, че не повече от 10% от трениращите по залите отговарят на тези изисквания. махни от тях тези, които не биха посегнали по някакви причини към хардкор добавките, махни и сериозно зобащите и виж колко ще останат потенциалните клиенти.
тези добавки са за тези, които гледат сериозно на бодибилдинга като спорт и начин на живот и не искат да зобят, но искат да стават все по-големи

08.04.08
20:10

Всичко е страхотно, но при тези цени и евентуални странични ефекти, стероидите изскачат с едни гърди напред. Да не говорим че резултатите на тези хардкор суплементи, едва ли могат да се сравняват с тези на стероидите.

LA

08.04.08
20:41

Първо, специарно добавките на AnabolicX нямат никакви странични ефекти ако се взимат в препоръчителните дози и се спазва ограничението за възрастова граница. Мога много да говоря специално за тази фирма и е леко небрежно незапознати да изказват мнение за странични ефекти преди да са запознати със структурата на съставките и принципа им на действие. И друго нещо има, ако химиците търсят нещо ,което да им даде същия ефект като химията при вече запушени рецептори ,няма да се получи. Това са добавки за натурално трениращи атлети, които не искат да прибягват до ААС, а търсят добра алтернатива.

09.04.08
05:31

Lawrence,

Мога много да говоря специално за тази фирма

хубаво ще е да го направиш. Аз лично бих попитал това онова, но не знам дали тук е удачното място. :)

LA

11.04.08
06:42

Ако тези добавки дойдат на БГ пазара,цените им съответно ще бъдат -

Massfx Max - 125лв.

Superdrol NG - 120

Hyperdrol 2 - 125

3-AD - 130

Advanced PCT - 70

Stimulant x - 80

Perfect Cycle - 60

Искам коментар относно цените и препоръки за евентуална препоръчителна цена, защото имайте все пак в предвид,че тези протукти са с около 70-80% по-скъпи от традиционнте АНИМАЛ продукти, а цената за БГ ще е същата

11.04.08
08:18

я един конкретен въпрос - цена на ULTIMATE CYCLE и колко трябват за 12 седмичен цикъл? а и не успях да намеря LEAN FX в сайта

11.04.08
10:05

казано от LawrenceTaylor на 11.04.08, 06:42:

Ако тези добавки дойдат на БГ пазара,цените им съответно ще бъдат -

Massfx Max - 125лв.

Superdrol NG - 120

Hyperdrol 2 - 125

3-AD - 130

Advanced PCT - 70

Stimulant x - 80

Perfect Cycle - 60

Искам коментар относно цените и препоръки за евентуална препоръчителна цена, защото имайте все пак в предвид,че тези протукти са с около 70-80% по-скъпи от традиционнте АНИМАЛ продукти, а цената за БГ ще е същата

За българските стандарти, такива цени биха били БЕЗ конкуренция.

11.04.08
12:21

Lawrence,
ако ги докараш на такива цени - евала. Ще си взема. :)

11.04.08
13:23

на такива цени важат определено

LA

11.04.08
17:35

LeanFX е продукт,който ще замени спрения от производство Retain2,неговата основна цел ще е да се допълва заедно с Advanced PCT за след цикъл,като той действа предимно като кортизолен блокер. От една страна имаш стимулатор на теста Advanced PCT, а от друга блокер на кортизола LeanFX. Какво повече може да се желае след цикъл. Само да уточня,че тези точно продукти не се препоръчват ако цикъла е само с MassFX и X2, защото те не потискат теста. Те се препоръчват при евентуална употреба на 3-AD и SuperdrolNG.

12.04.08
05:58

ама в сайта на фирмата излиза заедно с тях в схемата ....
дай цена за и за стака ако обичаш. и за колко време стигат?

LA

12.04.08
07:06

Retain 2 не е задължителен продукт и спокойно можеш да минеш и без него. Все още не е съвсем сигурно дали ще се внасят в БГ продуктите, проучва се пазара,може би ще са с около 10-20лв макс по-скъпи от обявените цени,защото самите продукти са скъпи,а и от производителя правят по-малка отстъпка на клиенти извън САЩ. Продуктите на Anabolicx се продават в Европа единствено в Германия и ако ги има и на нашия пазар цените ще са като в Германия. Ето ви сайта ,в който може да се ориентирате www.gigasnutrition.com. Избирате английски език и по фирим намирате AnabolicX

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 12.04.08 07:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1