10.04.08
20:51
Мисля, че тази тема в последните дни стана много комерсиална, за да не я обсъдим. Смятате ли за добре поведението на Иван или по-скоро на най-големия (ПЕ**Р*С). Дали наистина е най-големия или е някав пиклю, които се мисли за голямата работа, едва ли не за Господ. Ако имате възможност, бихте ли го изгонили или оставили. Както каза Вили Казясян “не ме притеснява поведението на Иван толкова, колкото се тревожа, че хората удобряват неговите постъпки” (извинявам се, че не цитирам дусловно,защото го забравих).Аз бих се срамувал или по скоро би ме обзел яд, ако той беше станал Music Idol. Aз мисля, че не само първите седем, а първите 17 му лиспват, защото не можещ в prime time-a на телевизията да се гъзиш, да пърдиш, да си показваш пъпа и тн. Моля изкажете мнение по въпроса.
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 08.05.08 06:30.
Как може да ги гледате тия щуротии.Даже и пускате тема за тях във форум,който е на съвсем различна тематика.
11.04.08
06:15
Този формат така или иначе беше продуциран на по-ниско ниво от предишния, айтоската звезда само изостри наклона.
Голямата грешка на журито беше, че го пусна изобщо да стигне до там... Егати резилите!!! Аз се чудих как го изтърпяха и до това положение. И мнението на Вили Казасян беше много изчерпателно, за това, че не въпросния олигофрен е виновният в случая, а тези, които му се радват. Че го и хвалят за гласовите му данни, Боже опази! Та той дали изобщо нещо изпя, да се оценят гласовите му данни.
Това е масовата манипулация - Хляб и Зрелища. Бях писала преди за едни други зрелищни изроди. Само дето хлябът и той може да мине в графа “зрелища” и да си останем със шоуто. :)
11.04.08
09:51
Съгласен съм, че популярната култура в България като цяло е на много ниско и просташко ниво. Обаче мисля, че в родния ефир има много по-неприятни и опасни индивиди от Иван Ангелов.
За мен това е едно нещастно момче, с много комплекси, което се опитва да привлече внимание. В никакъв случай не е глупав или некадърен, даже напротив.
11.04.08
10:25
Нямаме ли по-приятни занимания, та си уплътняваме времето с нискокачествени простоитии, където един гамен се прави на шут, за да впечатли всеки нискоинтелигентен тип, който ще го приеме за пример на “идентичност”?
Хайде да не му обръщаме толкова много внимание. Мисля, че има достатъчно много простоитии, за да се впечатляваме от още един малоумник.
Извинявам се за личното мнение. Ама не ми се струва за нормално да му се отдава толкова голямо занчение. Тя идиотщината и така и така си е ежедневие. Би трябвало да сме и свикнали толкова, че да не превръщаме поредния в герой.
Че много ще са ни примерите за герои, не мислите ли!
Най-много ме дразни това че има хора който го боготворят, някакви много странни ситуаций стават до толкова ли са изпаднали, че да подръжават на някакъв олигофрен :-/ ...... (съжалявам за острото изявление)
Мнението беше редактирано от kuKy на 11.04.08 10:40.
Мен ме забавлява с простотиите си, когато случа да го гледам :) , но че е прост, прост си е иначе да направи малко шоу - става.
казано от Владимир8507 на 11.04.08, 09:51:
едно нещастно момче, с много комплекси, което се опитва да привлече внимание.
+алкохол = Иван
Манете го тоа душевно болния бе ;)
11.04.08
13:43
Иван не ставаше за певец, но беше машинка за СМС-и.
За тея формати най - вероятно най - много гласуват тийнове в ранна възраст.
Те как са го харесали, господ знае.
Даже самостоятелно гласуване за него пуснаха накрая :) Обра СМС-ите.
Как да го махнат журито. Те гледат да пуснат тея, дето ще предизвикат гласуване, не непременно най - музикалните. Нищо чудно цялата простотия да е просто сценарии.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 11.04.08 13:44.
11.04.08
16:40
Ами то заради такива като него ще ни говорят по света.Като такъв формат предаване изобщо той нямаше място там.1.Не трябваше да го допускат; 2 Като вече допуснат трябваше да му наложат по-строги правила, като на останалите участници, които в случая са адски прецакани; и 3 Изобщо беше абсолютно тъпо да канят гости да се карат за него, да отварят линии, а вместо това трябваше направо да го изгонят като не е спазил договора и за непристойно поведение.Иван и Анрдей си го казаха, че могат да го направят, но нали “го правели за зрителите, и те трябвало да решат” - глупости!!!Ако го правеха за зрителите този индивид трябваше да си стои в Айтос. А те си го направиха чисто и просто заради кинтите.
Е те па другите понеже са много стока там..Онзи пернишкия “метросексуален ” безполов индивид,на който още отсега са му счупени двете китки ме дразни повече %-PДругият пък, известен из столичните заведения и откровено бездарен гей също е мега анти.Неква горнооряховка бучка и тя там се дере.. Всеки се вижда вече като “голямата звездЪ”;)
Бъдещи г**олизци ,паркетни клоуни и второкласни компаньонки-това им е бъдещето според мен на айдълите .Аз лично много се дразня на кучешко (с извинение към животните ) покорно поведение.Иван може да преиграваше с лигавщините ,но поне открито осмиваше целият този фарс ;-P
п.п.
Много се цензурирах,пишейки това ;)В действителност съм по-крайна :lol:
Това,че позволиха да се показва толкова глупост по тАлавизора си е решение на ЕнтЕлегентните продуценти...От тях друго не съм и очаквала;)Поне изкараха некой лев :lol:
Единственият,който е на ниво в целият този цирк,това е Вили Казасян :)
п.п.п.
Това е личното ми мнение ;)
Забележка: Предварително се извинявам за правописа на места, но ми се искаше да кажа повече неща набързо, а и клавиатурата ми не е ‘българска’.
Като отидете на театър и някой направи от актъорите се прави, че се оригва примерно, вие възмущавате ли се? Не, защото това е театър...
Иван Ангелов за мен е не голям, а огромен артист и донякъде умен човек. Но както всеки допусна някоу грешки, които в крайна сметка не се знае дали му изихраха лоша шега или пък му направиха добро. Времето е мерило за всичко, то ще покажа.
В никакъв случай не искам да се приема лично, но тези които скачат срещу него. Много ми е любопитно, колко от тях изучават качествено литература и се интересуват от театрално изкуство. Подозирам, че няма да са много, чиста статистика. И просто искам да вметна, че човек, който не знае какъв е смисъла и какво означава уравнение няма как да виси интереса от едно нехомогено диференциални уравнения от втори ред, примерно, колкото и да му обясняваш второто... За него това са си някакви простотии за хаховци... :) Само дето тия същите хаховци с 5-6 мърдания на пръстите правят доста прилични и чесни пари.
Когато Молиер е писал Тартъов френкското ‘кралсно’ общество го е обругало и той е бил пренуден да се гъне и да променя по това онова само и само да му допуснат великата комедия. Това е комедия в който един считан за висока класа човек всъшност е въплащение на човешкия упадък. Друг пример Дон Киход на Сервантес. Той е един луд, душевно болен в медицинския слисал на думата ако щете, човек, който чрез лудостта си изказва едни житейски истини. Изкуството ни помага да виждаме, че черното не винаги е черно и бялото не винаги бяло. Та така и с този човек...
Гледам го и било и просташко държание той казва много истински неща. Незнам как ще ви прозвучи, но ако за момент се опитате да причупите призмата си може и да го видите. Пример са онова клипче с кучето... и някой други изказвания който минават между другото, но носят някакво послание. Говоря за определени моменти от цялата сага, защото истина е имаше и такива които си бяха чиста доза простотия. Но това е- търсенето определя предлагането.
Но изобщо не го идеализирам, в никакъв случай. Живеев в демокрация и без значение кой си нямаш право да нарушаваш правата на другите. На няколко пъти се оля и там му бяха грешките. Но просто трябва да си невероятен играч, за да владееш ситуацията чак до такава степен. Е той за момента не е...
Невероятен вокал, с просто ухо се чува, страшен артист вижда се, че е и добър човек въпреки някой залитания. Пожелавам му да се стегне малко, да стане малко овладян когато трябва и да съумее да се докаже. Тогава вече ще е наистина най-големия. Защото, ако не го направи звездата му ще изгасне толкова бързо колкото и изгря.
Цялата история обаче е доста смрадлива както винаги... Факти:
1/ Вечерта когато не се появява за изпълнение беше по сценарии. Как така изведнъж уж вмезапно изчезнал за нула време им цъфва сценария на водещите да го плюят в негово отсъствие. Да бе то така става...
2/ През цялото време беше оплюван от всички за всичко. С право или не, не е човешко да се атакува всички срещу един. В такъв случай или добро или нищо. Хората не са слепи те ще си прецелят. Телевизията е много МАНИПУЛАТИВНО нещо, може от да извърта всичко на 180 градуса. Какви са тия кадри, тие само дето лайната му в тоалетната не дадаха на екран да погнусят хората...
3/ Телевизията е средство за печелене на пари. Дали хората мразят или обичат, няма никакво значение стига да гледат и да дават пари.
4/ Джим Морисън, велик гений или изкуфял наркоман? Същото и за Елвис? Фреди Меркюри - гениален артист, или надут педал? И т.н. гениални хора, които са били убивани защото са били в противоречие със силните на деня... Незнам дали този човек може изобщо да се мери с тях... само казвам факти.
Между другото, сега ако Трофонов и екипът му им стиска, щеше да седнат, ще се разберат, да измислят една режисура с тоя Иван Ангелов. И такова зверско шоу може да направят от това ‘Пей с мен’, че просто ще издухат другото предаване.
Инакрая ще вметна относно изпълненията му, една фраза която ми направи впечтление от един филм. ‘’ Гледал ли си шоу с кънки на лед, където има един клоун, който се прави, че не може да кара...? Знаеш ли, че за да се правиш така, че не можеш да караш кънки трябва не само да можеш, ами да си адски добър.’‘
Супер много се разпямпах, но ми се искаше да кажа това онова, белким някой се опита да погледне нещата от друга гледна точка.
Всичко добро
П.П.
казано от Aquiles на 11.04.08, 04:59:
Как може да ги гледате тия щуротии.Даже и пускате тема за тях във форум,който е на съвсем различна тематика.
Защото понягока и в най-голямата щуротия може да се открие истина. А и живота не е само фитнес. :)
Мнението беше редактирано от tpd на 11.04.08 19:46.
ЕЕЕЕ и тука ли бе хора....
Преди малко случайно го гледах - каза че е преиграл ....хах усетил се е все пак.
За да си седнал да го гледаш това шоу, значи наистина имаш мноооого свободно време...
Сега ми кажи че си и пращал смс-и за да гласуваш и ще те призная
хаха, а това с авартара ти е много интересно “Бате Рони” и снимка на Кътлер
08.05.08
06:30
Заааспаааали чувства
в мен недей събуужда!