11.04.08
19:49
От седмица насам чувствам адска умора и нямам никакво желание за транировка.Поради тази причина не съм и тренирал и се чувствам гузен пред себе си :(Кажете как да се преборя,че това положение не ми харесва,вчера след работа реших да направя една малка тренировчица за рамо с дъмбели в къщи и след 3-тата серия рам.преси ми стана лошо догади ми се и веднага спрях тренировката.Честно казано се чувствам доста пренатоварен и изтущен дори и в момента :( Взимам доволно количество витамини и минерали,които би трябвало да окажат някакво противодеиствие но за жалост не го усещам.Та даите ми някой съвет как да се преборя с това,че ситуацията е доста кофти :(
11.04.08
19:52
Увеличи протеините в менюто си за деня.И не тренирай за 4-5 дена.Пак увеличи храната и тогава пробвай да видим как е. :)
11.04.08
19:57
Може и да си претренирал :cheese:
11.04.08
21:16
казано от rumito на 11.04.08, 19:57:
Може и да си претренирал :cheese:
Не може.. ами явно е точно така.Или пък се разболяваш. Лично аз си правя 1 седмица почивка, ако изпадна в такава “дупка”. ;)
Мнението беше редактирано от Iliqn Bonev на 11.04.08 21:19.
Всичко изглежда все едно се разболяваш! Може да е грип, нещо такова... Може да е пролетната умора или както му викам пролетния мързел :D . Даже и да си претренирал, 1 седмица да си така е твърде много. СПоред мене повечеко зеленчуци няма да навредят (не си казал колко ядеш на ден).
Звучи ми на пролетна умора - аз сам така всяко лято , но просто продължавам , няма начин. Давай го по - леко или си почини няколко дена. Може да използваш енергийни напитки преди тренинг. Успех
13.04.08
21:11
Наи-добре си почини една седмица. Пий си витамините, яж здраво и след седмица се върни в залата. Тъкмо ако си болен ще имаш време да се излекуваш.