11.04.08
18:39
Вече повече от месец ползвам тази добавка в комбинация с Controlled Labs Green Mag.Спокойно мога да кажа,че си заслужава всяка стотинка,която съм похарчил.Почнах с 1 мерителна лъжица,а след 2-та седмица минах на препоръчителната доза от 2 лъжици.Ефектът е един и същ на всяка тренировка-на 3та серия кръвта вече пулсира в мускулите,а в края вече чувствате,че ще се пръснете,лично аз усетих и болка на няколко пъти,особено при стягане.Енергията е доста силна,качвате доволно количество стълби все едно летите,не можете да си намерите място след тренировка,ако прекалите с дозировката ръцете треперят доста сериозно...Силата ми се покачи с около 10 килограма на почти всяко упражнение,но това може да се дължи и на Green Mag.Бих казал,че White Flood съчетава енергията от No-Xplode и помпенето от Animal Pump.Заключение:най-добрият продукт от този тип,който съм ползвал и без конкуренция в съотношение цена-качество(стига за МИНИМУМ 3 месеца).Не съм пробвал основни конкуренти като Superpump,No-Shotgun или Ragnarok,може би те имат подобно действие или по-добро,но като цена вече са победени.
Темата беше редактирана от emzo на 14.04.08 16:16.
11.04.08
18:47
White Flood™ - 549 g. (50 дози) - 120 лева
SuperPump250 - 800 грама (40 дози 1 доза=20гр.) - 99.99 лв.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 11.04.08 18:48.
казано от Даниел - Трибоеца на 11.04.08, 18:47:
Да,но препоръчителният прием на Superpump e 2 дози(че и 3,ако гледаме етикета) преди тренировка,а освен това е желателно да се пие и в нетренировъчен ден,което реално може да се пренебрегне.А тези 50 дози от White Flood са 50 тренировки в най-лошия случай,защото в началото една цяла доза-2 мерителни лъжици,може да ви се стори много.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 11.04.08 19:02.
казано от Даниел - Трибоеца на 11.04.08, 18:47:
Доза: 2 мерителни лъжици (12.2g)
Дози в опаковката: 50
Начин на приемане: 1 доза ( 2 мерителни лъжици или 12 грама с 500 мл. вода) 30-60 min. преди тренировка
SuperPump250 - 800 грама (40 дози 1 доза=20гр.) - 99.99 лв
Доза: 1 мерителна лъжица (20g)
Дози в опаковка: 40
Начин на приемане: 1-3 дози (1-3 мерителни лъжици или 20-60 грама в 150 - 400 мл. вода) 30-40 мин. преди тренировка
Така, сега да погледнем подробно ревюто. Приемаме за двата продукта 1 доза = 2 мерителни лъжици
1.Дози в опаковката:
White Flood - 550г.- 50 броя (50 дни)
SuperPump250 - 800г. - 20 броя (20 дни)
2.Цената на дневната доза:
White Flood - при цена 120 лв. 1 доза = 2.4 лв
SuperPump250 - при цена 99 лв. 1 доза = 4.95
3.Грамаж на дневната доза:
White Flood - 12г.
SuperPump250 - 40г.
Както се вижда White Flood направо разкърти зъбите на SuperPump250!
И да добавя нещо много важно за мен. Тъй като аз преди да се навия да вземам какъвто и да било продукт гледам мнението на хората в които са го използвали. Според класацията за месец Февруари на потребителите в BB.COM, които са от целия свят - Controlled labs е класирана на 9 място, а Gaspari на 14 място.
Мнението беше редактирано от Z@ki на 12.04.08 00:17.
12.04.08
05:33
Тези класации не ги гледай, защото се купува това, което е по-ефтино. И ON бяха на 2ро място май. На хората им е по-изгодно да си купят обикновен креатин, вместо GreenMag или SizeOn, защото са по-скъпи. Те избират да ги вземат, защото няма да имат пари и за другите добавки. Ти, ако взимаш само от продуктите на Gaspari например SizeOn + SuperPump + IntraPro(аз бих избрал друг, но давам пример PO) = 295лв. на месец. И това са ти само основните неща не споменавам Hardrol, Novedex XT или пък подобни добавки на други фирми, взимаш още и едни витамини, рибно масло, амино и сметката скача. И сметката скача ако трябва да си направиш един стак. Я сега сметни колко хора в България имат възможност да отделят по толкова пари на месец и колко хора БИХА отделили. На Controlled Labs са малко по-ниски цените на някои продукти, но сметката ще излезне малко по-ефтина. Като качествно и двете фирми са перфектни.
Мнението беше редактирано от difference на 12.04.08 05:41.
казано от difference на 12.04.08, 05:33:
Тези класации не ги гледай, защото се купува това, което е по-ефтино. И ON бяха на 2ро място май. На хората им е по-изгодно да си купят обикновен креатин, вместо GreenMag или SizeOn, защото са по-скъпи. Те избират да ги вземат, защото няма да имат пари и за другите добавки. Ти, ако взимаш само от продуктите на Gaspari например SizeOn + SuperPump + IntraPro(аз бих избрал друг, но давам пример PO) = 295лв. на месец. И това са ти само основните неща не споменавам Hardrol, Novedex XT или пък подобни добавки на други фирми, взимаш още и едни витамини, рибно масло, амино и сметката скача. И сметката скача ако трябва да си направиш един стак. Я сега сметни колко хора в България имат възможност да отделят по толкова пари на месец и колко хора БИХА отделили. На Controlled Labs са малко по-ниски цените на някои продукти, но сметката ще излезне малко по-ефтина. Като качествно и двете фирми са перфектни.
Е, та ние точно за цените си говорим. И ако според теб ON не са качествени то кои са? А за еднаквото качество на CL и Gaspari също не съм съгласен. Ще ти задам един прост въпрос - как така White Flood дава резултат само с 12 г. дневна доза, а SuperPump дава същия резултат с 40-60 г. дневно? Като говорим за качество и ефективност, по малка доза с големи резултати или голяма доза със същите резултати е по-удачния вариант според теб?
Мнението беше редактирано от Z@ki на 12.04.08 06:12.
12.04.08
06:48
Първо дозата на White Flood е 24гр. После погледни съставките които има в White Flood и в SuperPump, количеството им и т.н. Виж Даниел, ако има интерес може да ти поясни защо, не ми се пише толкова много. Запознай се със състава на 2та продукта. А за ON може ли да ми кажеш ти какво им е толкова доброто(освен витамините, но аз бих си избрал Animal Pack или Multi Pro 32X). Не казвам, че не стават, а че ако имаш пари ще избереш друга марка заради качеството,ефекта,състава ... И ти казвам не възхвалявам нито една фирма. Просто става ли дума за NO продукти бих избирал между No-Shotgun, SuperPump, White Flood, Ragnarok, ако е протеин между (GF Pro и VP2), креатин между (SizeOn,GreenMag), междодругото есенциалните аминокиселини на Controlled Labs(Purple Wraath) са много хубави, но са скъпи. За това говорим, ако имаш пари въобще няма да споменаваш цената, а направо отиваш и си купуваш нещо качествено като цената въобще не влиза като критерии.
П.П. не съм забелязал,че грамажа на 2те общо е 12 гр. , грешката е моя.
Мнението беше редактирано от difference на 12.04.08 07:01.
казано от difference на 12.04.08, 06:48:
Първо дозата на White Flood е 24гр. После погледни съставките които има в White Flood и в SuperPump, количеството им и т.н. Виж Даниел, ако има интерес може да ти поясни защо, не ми се пише толкова много. Запознай се със състава на 2та продукта. А за ON може ли да ми кажеш ти какво им е толкова доброто(освен витамините, но аз бих си избрал Animal Pack или Multi Pro 32X). Не казвам, че не стават, а че ако имаш пари ще избереш друга марка заради качеството,ефекта,състава ...
Или не си разбрал или си сляп. Държа в ръцете си White Flood и на етикета (който е на “американски” явно за теб) си пише прекалено ясно и четливо - 2 лъжички = 12г.
12.04.08
07:45
Уведомявам ви, че 2 мерителни лъжички White Flood се равняват на 12г. Лъжичката е с вместимост 6г. Моля, въздържайте се от изявления относно относно точното съдържание и дозировка на продуктите на Controlled Labs без да имате необходимата информация. Отговарям на всякакви въпроси свързани с тях достатъчно коректно, поне според мен.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 12.04.08 07:46.
12.04.08
11:25
Много се чудих дали въобще да пояснявам и да се включвам в тая тема ама като гледам на z@ki не са му ясни много неща и въпреки това е решил да работи срещу gaspari (Фирма, на която съм сигурен, че не си пробвал нито един продукт, за да имаш база за сравнение, но въпреки това говориш срещу нея и сравняваш ефекти на продукти), ама реших да драсна някои ред. Омръзна ми да се включвам в теми, в които по принцип няма смисъл да се включвам, понеже за мен до голяма степен някои от мненията са безсмислени.
Значи от начина, по които пишеш нещата, мога да съдя колко си голям, затова, че не мисля да се занимавам въобще с тебе и да те обеждавам в квото и да било.
Относно класациите, които гледаш преди да си купиш продукт и които ги даваш като аргумент кои е по-добрия вариант си в голямата грешка.
Няма да пояснявам защо - тези, които могат да разсъждават знаят защо мнението ми е такова, НО ще кажа нещо за класацийката, която гледаш. Това е един много малък дял от пазара за добавки, които гледаш. И за твое инфо ще спомена (понеже виждам, че си падаш по класации), че Gaspari Nutrition е в TOP 5 най-продавана марка суплементи на пазара в ЦЯЛ СВЯТ, не в bodybuilding.com. Има и мащабни класации, които явно не си виждал.
За едно съм съгласен с теб. Наистина качеството на фирмите е различно! Няма фирми с еднакво качество на продуктите... има продукти, които се приближават почти едно към едно със състава ама имат по 1-2 разлики.
Относно следното твое изказване:
“Ще ти задам един прост въпрос - как така White Flood дава резултат само с 12 г. дневна доза, а SuperPump дава същия резултат с 40-60 г. дневно?
Като говорим за качество и ефективност, по малка доза с големи резултати или голяма доза със същите резултати е по-удачния вариант според теб?”
Тука също не мисля да отговарям, а да оставя хората, които могат да разсъждават и са по запознати с нещата да си направят изводите, но относно дозироката ще спомена нещо. Ще ти пратя samples на SP250 ама искам да изпиеш 3 дози на един път да видиш кво ще стане с тебе. Обикновено се стига най-много до 2 дози, понеже с 3 не е много разумно да дозираш след като пробваш 1 и 2, за да видиш поносимостта си.
Като гледам единственото нещо, което те интересува при сравнението на два продукта е дозировката (грамажа на еднa доза), друго май за теб няма в сравнението на два продукта, а да и класацията на bb.com.
От кога добавките са със зъби? :-)
Бях длъжен да се включа в тази тема, въпреки, че не виждам смисъл въобще да отговарям на подобни изказвания.
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 12.04.08 15:54.
12.04.08
12:02
Не мисля, че е много коректно да се сравняват два продукта от човек, който не ги е пробвал и двата.
За себе си съм решил да тествам и White Flood и SuperPump250 и по-нататък ще споделя впечатление.
12.04.08
12:12
казано от Владимир8507 на 12.04.08, 12:02:
Не мисля, че е много коректно да се сравняват два продукта от човек, който не ги е пробвал и двата.
За себе си съм решил да тествам и White Flood и SuperPump250 и по-нататък ще споделя впечатление.
Така съм по-съгласен. И искам да имате предвид нещо всички, които взимате по-специални формули като тези на NO продуктите. На някои ще подейства по-добре NO продукт на една фирма сравнене с друга, на друг пак ще стане обратното. Имам много познати, при които един NO продукт действа по-добре от друг, а при други се получава обратното.
Аз пък не виждам смисъл Даниеле, наистина да обръщаш такова внимание! Подкрепям и разбирам емоциите ти, но нека такива като Z@ki да си говорят за класации. Виждам, че ръпа срещу някого, че даже и слага аватар, същия като твоя! Това намек ли е или твърдек!
Ама понеже донякъде и аз вече съм зад Contolled Labs, искам да попитам Z@ki - тигре, колко лева даваш за добавки, какви схеми правиш, че и толкова яко ръчкаш в класации. За мен няма нищо по-важно от ЛИЧНИТЕ експерименти. А те, струват много пари, нерви и диети! Искам да попитам не само теб, а и всички останали които САМО цъкат по копчетата - вие на кое по-напред обръщате внимание - на форуми, класации или тестване на продуктите ВЪРХУ СЕБЕ СИ! Не считам за авторитетно, някой си с прикачен аватар (даже не и негов) да се фука колко знае и като се видя с него на живо, да пърха врабче около мен! Така беще на първите сбирки на бб-тийм, в които съм взимал участие. Всичките се изкараха Рамбовци и Терминатори, имаха супер изказвания и т.н. И като отидоха на срещата пред пилоните на НДК - ами все едно имах среща с други хора, но не и с експерти по фитнес!
Z@ki - нищо лично против теб и другите съфорумци. НО, когато нападате някоя или друга марка (опита се да подскочих и срещу мен), слагайте актуални снимки! Повярвайте ми, визията продава. Като те видя, тогава мога да съдя и за ПРИЛОЖЕНИЕТО на знанията ти върхе себе си!
Ако не отговаряш на ПРИЛОЖИМОСТ на знанията към ВИЗИЯТА си, няма да повярвам както на теб, така и на хилядите като теб, оформящи т.нар. класации. Защото те не са водещ фактор! Това, което се казва в едно маркетингово изследване е, че не добре свършената работа, а парите са сигурен критерий за добре свършена работа! Щом Даниел казва 5то място в света, така да бъде! Кому са нужни класации, от потребители. Да, уважавам мнението на потребителите, но ако и те са както тукашните съфорумци (пили недоизпили 1-2 буркана със заделени средства и 200 лв за храна) не считам класацията за РЕАЛНА, а по-скоро за НЕРЕАЛНА И БЕЗСМИСЛЕНА!
Даниеле, пращаш на Владо SuperPump 250 фрий, аз давам на Владо White Flood фрий и той да вметне впечатление. Сериозно момче е и може да се вярва на впечатленията му! А на такива като Z@ki (пак ти повтарям, не се заяждам) - посочвам банкова сметка, пазариш, спазваш режим за минимум 500 лв в месеца и пиеш стриктно добавките, анализираш, водиш записки, пускаш един ексел и ако не си изперкал дотогава, твоите данни, могат да ме доведат мен при Даниел,като клиент, да закупя Супер Пъмп 250! Това е аматьорско , но и достоверно себепроучване, което вдига печалбата на Даниел или някой друг, а не класацийките! ;)
ДАНО СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ! ;) :)
Мнението беше редактирано от Питона на 12.04.08 12:39.
12.04.08
13:06
Винаги си има хора като него, които да ръпат срещу марките. Включих се в темата, защото ми плащат за това, иначе въобще не ме интересува мнението на потребител като него. Относно аватара, това е един силач от САЩ, а негови снимки има в bodyspace, от където аз взех своя аватар и от където явно и той е взел своя. Няма защо да ми прави намеци на мен, а и не ми пука, ако трябва ще се скарам с някого (макар, че се опитвам винаги да съм любезен към потенциални бъдещи клиенти) ама ще защитавам марките, които представлявам. Само незнам що е толкова настървен към Gaspari и явно и към Weider щом е подскачал и към теб. :)
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 12.04.08 13:12.
Вече да вметна, съм плътно и също така всеотдайно и към Controlled Labs ;)
Мисля, че той спомена, че Weider са на ....ъмммм, 85то място?!?
Тази тема не трябваше да се превръща в някаква битка между Controlled Labs и Gaspari,или може би в междуличностна борба.Това са две от най-прогресивно развиващите се фирми на пазара,имат много фенове по цял свят и в никакъв случай не може да се каже коя е по-добра.Факт е,че CL се славят с едни от най-добрите съотношения цена-качество в САЩ,а аз просто посочих това,намесвайки името на продукт на Gaspari,но не съм имал никакви намерения да засегна тази фирма.BTW 100% нейни продукти ще присъстват в следващите ми поръчки от Америка,тъй като наистина са изкушаващи за пробване.
Абсолютно вярно е това,което пише Даниел - Трибоеца,че на някои ще подейства по-добре NO продукт на една фирма сравнен с такъв от друга фирма,а на друг пък ще стане обратното.Примерно в www.bodybuilding.com има хора пробвали наистина голям брой различни буустери,някои са по-доволни от White Flood в сравнение с останалите,други от Superpump,трети от No-Shotgun,четвърти от Ragnarok.Едно е сигурно-всички те са качествени и си заслужава да се опитат,но тук идва проблемът с парите.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 12.04.08 13:23.
Аз също не съм искал да я превръщям в битка между двете марки. Темата си е за White Flood и ако се погледне хронологични друг започна да се намесва с намеци за това колко му струва продукта. Даниелчо, след като си написал че не се включваш в теми в които няма смисъл защо се месиш в тази която няма нищо общо с марките които представляваш и да правиш сръвнение. Интересно ми е ти, Даниелчо тествал ли си нещо изобщо на CL? Защото аз съм пробвал и Gaspari, не пълен цикъл а няколко мостри и не си спомням да съм казал нещо лошо за качество, а само излагам очеизвадните факти. Както казват древните римляни, когато фактите говорят и боговете мълчат. Стана ти неприатно защото нямаше какво да кажеш и реши да ме нападаш персонално ли? Някога да съм те обидил лично теб с нещо или теб Питон? И кои класации гледаш ти? Тези в които JK nutrition са на първо място по продажби или тези които сам си измисляш? В BB.COM класацията си е напълно реална и там изобщо не се копуват най-евтините продукти, както е тук в България, а тези които наистина действат. Искаш да ми кажеш че BSN не са ефективни или са евтини и не заслужават да са на едно от първите места, или пък ON, Universal, NOW, MUSCLETECH, CYTOSPORT, NUTREX и други? Кое им е по-евтиното и по-некачественото от твоите продукти? Питон, ако си виждал някъде врабчета 185см, 99 кг и 10-12% BF получаваш един кашон продукти на която марка си изберш :) Да, аз не съм специалист като теб, но това което го знам го занам защото съм го опитал върху себе си и върху други. На мен никой не ми плаща за реклама, парите които влагам в продукти си ги изкарвам абсолютно сам и не ми е проблем да отделям по 500 лв. на месец. А, и да не забравя Weider са вече на 97 място! Но теб едва ли те интересува тъй като работиш явно вече с Controlled Labs.
И на двама ви съобщавам, че от утре започвам комбинация между продуктите на марките които представлявате и ще пиша за всичко което се случва. С най-голяма радост ще приема да ми давате съвети за начина на приемане и тренировките, ако желаете разбира се. Мисля, че ще е от полза за всички във форума.
Мнението беше редактирано от Z@ki на 14.04.08 11:29.
13.04.08
19:21
казано от Z@ki на 13.04.08, 17:52:
Аз също не съм искал да я превръщям в битка между двете марки. Темата си е за White Flood и ако се погледне хронологични друг започна да се намесва с намеци за това колко му струва продукта. Даниелчо, след като си написал че не се включваш в теми в които няма смисъл защо сенамесваш в тази която няма нищо общо с марките които представляваш и да правиш сръвнение. Интересно ми е ти, Даниелчо тествал ли си нещо изобщо на CL? Защото аз съм пробвал и Gaspari, не пълен цикъл а няколко мостри и не си спомням да съм казал нещо лошо за качество, а само излагам очеизвадните факти. Както казват древните римляни, когато фактите говорят и боговете мълчат. Стана ти неприатно защото нямаше какво да кажеш и реши да ме нападаш персонално ли? Някога да съм те обидил лично теб с нещо или теб Питон? И кои класации гледаш ти? Тези в които JK nutrition са на първо място по продажби или тези които сам си измисляш? В BB.COM класацията си е напълно реална и там изобщо не се копуват най-евтините продукти, както е тук в България, а тези които наистина действат. Искаш да ми кажеш че BSN не са ефективни или са евтини и не заслужават да са на едно от първите места, или пък ON, Universal, NOW, MUSCLETECH, CYTOSPORT, NUTREX и други? Кое им е по-евтиното и по-некачественото от твоите продукти? Питон, ако си виждал някъде врабчета 185см, 99 кг и 10-12% BF получаваш един кашон продукти на която марка си изберш :) Да, аз не съм специалист като теб, но това което го знам го занам защото съм го опитал върху себе си и върху други. На мен никой не ми плаща за реклама, парите които влагам в продукти си ги изкарвам абсолютно сам и не ми е проблем да отделям по 500 лв. на месец. А, и да не забравя Weider са вече на 97 място!Но теб едва ли те интересува тъй като работиш явно вече с Controlled Labs.
И на двама ви съобщавам, че от утре започвам цомбинация между продуктите на марките които представлявате и ще пиша за всичко което се случва. С най-голяма радост ще приема да ми давате съвети за начина на приемане и тренировките, ако желаете разбира се. Мисля, че ще е от полза за всички във форума.
1. Като гледам хронологията, ти си този, който се намеси, където не му е работа, тъй като нещата се бяха оточнили с 4окито.
2. Няма нищо общо темата със Gaspari? Я виж в първия пост. Името на темата да, ама в поста се спомена продукт на Gaspari, затова се включих.
3. Не, не съм тествал и не искам да тествам. Друго ме човърка тук- защо ли ми задаваш този въпрос? Не виждам смисъл да го правиш, но... Не съм казал нищо лошо за CL… нито съм казвал нещо против качеството на CL.
4. Не си казал нещо лошо за качество?
“Е, та ние точно за цените си говорим. И ако според теб ON не са качествени то кои са? А за еднаквото качество на CL и Gaspari също не съм съгласен. Ще ти задам един прост въпрос - как така White Flood дава резултат само с 12 г. дневна доза, а SuperPump дава същия резултат с 40-60 г. дневно? Като говорим за качество и ефективност, по малка доза с големи резултати или голяма доза със същите резултати е по-удачния вариант според теб?”
Повече по изказването в по-горния ми голям пост.
5. “Както казват древните римляни, когато фактите говорят и боговете мълчат” - така е!
6. “Стана ти неприатно защото нямаше какво да кажеш и реши да ме нападаш персонално ли?”
Да, стана ми неприятно, но не защото нямаше какво да кажа (както видя много казах), а защото говориш неща, в които само ти си обеден и се опитваш да обедиш и другите, макар тези неща да са грешни, както се видя и според разбиранията на други потребители, а начина по който ги говориш ми се стори нападчив срещу марката.
7. Относно класациите :) Тук, отново се изказваш неподготвен. Търся, търся и не виждам къде съм казал, че класацията на bb.com е нереална? Като гледам съм казал, че тя е много малка част от пазара за добавки... А относно моята измислена класация, може да се поразтърсиш и да я видиш колко е измислена или ако те уствойва следното материалче щом явно не ти се търси - http://youtube.com/watch?v=xoIlrfHqCU0
8. Относно изкaзването, че съм искам да кажа за изброените от теб марки, че не са качествени и че са евтини и др. - Отново търся търся и не мога да видя къде съм го казал това нещо... напротив много са си качествени... и някои от тях като гледам са си и скъпички...
9. Не мисля, че е удачно точно ти, да даваш ревю за продуктите на gaspari, видях по какъв начин говориш за техните продукти и на коя марка си го-голям фен. Също така видях аргументите ти за това нещо.
Явно си знаеш своето, а написаното от нас не искаш да го разбереш и не се и опитваш да го разбреш (Някои от нещата, които написа в по-горния ти пост, не знам от къде ги видя, като въобще не съм ги писал или казвал)
Приключих с тази тема. Това бяха финалните ми заключения по тези въпроси. Както каза Питона, нищо лично, всеки с убежденията и разбиранията си!
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 13.04.08 19:28.
казано от Даниел - Трибоеца на 13.04.08, 19:21:
1. Като гледам хронологията, ти си този, който се намеси, където не му е работа, тъй като нещата се бяха оточнили с 4окито.
2. Няма нищо общо темата със Gaspari? Я виж в първия пост. Името на темата да, ама в поста се спомена продукт на Gaspari, затова се включих.
3. Не, не съм тествал и не искам да тествам. Друго ме човърка тук- защо ли ми задаваш този въпрос? Не виждам смисъл да го правиш, но... Не съм казал нищо лошо за CL… нито съм казвал нещо против качеството на CL.
4. Не си казал нещо лошо за качество?
“Е, та ние точно за цените си говорим. И ако според теб ON не са качествени то кои са? А за еднаквото качество на CL и Gaspari също не съм съгласен. Ще ти задам един прост въпрос - как така White Flood дава резултат само с 12 г. дневна доза, а SuperPump дава същия резултат с 40-60 г. дневно? Като говорим за качество и ефективност, по малка доза с големи резултати или голяма доза със същите резултати е по-удачния вариант според теб?”
Повече по изказването в по-горния ми голям пост.
5. “Както казват древните римляни, когато фактите говорят и боговете мълчат” - така е!
6. “Стана ти неприатно защото нямаше какво да кажеш и реши да ме нападаш персонално ли?”
Да, стана ми неприятно, но не защото нямаше какво да кажа (както видя много казах), а защото говориш неща, в които само ти си обеден и се опитваш да обедиш и другите, макар тези неща да са грешни, както се видя и според разбиранията на други потребители, а начина по който ги говориш ми се стори нападчив срещу марката.
7. Относно класациите :) Тук, отново се изказваш неподготвен. Търся, търся и не виждам къде съм казал, че класацията на bb.com е нереална? Като гледам съм казал, че тя е много малка част от пазара за добавки... А относно моята измислена класация, може да се поразтърсиш и да я видиш колко е измислена или ако те уствойва следното материалче щом явно не ти се търси - http://youtube.com/watch?v=xoIlrfHqCU0
8. Относно изкaзването, че съм искам да кажа за изброените от теб марки, че не са качествени и че са евтини и др. - Отново търся търся и не мога да видя къде съм го казал това нещо... напротив много са си качествени... и някои от тях като гледам са си и скъпички...
9. Не мисля, че е удачно точно ти, да даваш ревю за продуктите на gaspari, видях по какъв начин говориш за техните продукти и на коя марка си го-голям фен. Също така видях аргументите ти за това нещо.
Явно си знаеш своето, а написаното от нас не искаш да го разбереш и не се и опитваш да го разбреш (Някои от нещата, които написа в по-горния ти пост, не знам от къде ги видя, като въобще не съм ги писал или казвал)Приключих с тази тема. Това бяха финалните ми заключения по тези въпроси. Както каза Питона, нищо лично, всеки с убежденията и разбиранията си!
1. Научи се да пишеш правилно! Срамота е да ти поправям правописните грешки (с червено и подчертано). А, и отвори учебниците по Български език и прочети какво значи тафталогия защото явно не знаеш какво означава щом толкова често я допускаш.
2. Няма смисъл да споря с теб щом не си и категорично отказваш да тестваш нещо извън продуктите които предлагаш. Проявяваш типичната българска черта “щом АЗ казвам, значи е така!”
3. Когато искаш да убедиш някой в нещо му давай смислени аргументи. Това филмче нищо не показва. Все едно да попитаме Лабрада за неговите продукти или Момчил Милев за Р&В. Дай нещо което наистина да потвърждава думите ти и наистина може да ми промениш мнението.
4. Извинявам се най-учтиво за нещата в зелено, наистина съм се объркал с друг потребител.
5. Недавам ревю на продуктите на Gaspari, а на CL и MN.
6. Радвам се, че поне за фактите си съгласен с мен. Все пак факта си е факт и на черното неможе да се каже бяло.
Мнението беше редактирано от Z@ki на 14.04.08 11:37.
14.04.08
15:17
казано от 4oKuTo на 12.04.08, 13:20:
Тази тема не трябваше да се превръща в някаква битка между Controlled Labs и Gaspari,или може би в междуличностна борба.
В общи линии това е и моето мнение, затова по-добре да я архивираме.