11.04.08
18:16
Здравейте,
Взех си Нитрикс и пише до 90кг по 3 таблетки на ден,обаче аз съм 62кг (15 години) и мисля,че са малко множко...Ако може да ми кажете по колко да пия ? Също така и кога да ги пия ?Тренирам 4пъти в седмицата сутрин винаги в 9часа.
Благодаря Ви предварително
11.04.08
18:42
Абе,пич,на 15 години 62кг,какво очакваш да ти помогне Nitrix!!!!!!!! Ти сигурно целия си на вени, учудвам,се че продавачът в магазина изобщо ти го е продал,не те ли е попитал,как тренираш,от колко време,как се храниш!!! Най-вероятно да се чувстваш по-напомпан, но при твоити килограми и предполагам с бедния ти стаж,какво очакваш!! Понякога наистина не мога да ви разбера вас тиийейджърите! Вместо да се съсредоточиш да ядеш 7-8 пъти,да тренираш яко и най-много един протеин да си вземеш,ти веднага дай добавка! Дори ако постигнеш нещо това няма да е от Найтрикс,а от естественето ти развитие по време на тренировките! Просто на този етап си си дал парите на вятъра! По-добре да ги беше вложил тези 100лв в яко храна!!! Ако някой иска да ме обори по някакъв начин,да заповяда!!!!Как ще пише по 3таблетки на ден, дозата е по 9 или 12 на ден, леле боже направо съм в потрес! Ти не знаеш какво да купуваш, първосигнална реакция,пък хвани прочети първо,как деййства,на теб ще тие полезен лиБ Нямам думи! NO COMMENT!!!!
Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 11.04.08 18:44.
11.04.08
19:56
Ми тренирам от 6 месеца..досега съм зимал креатин,глутамин,суроватъчен протеин и сега в момента съм само на суроватка...написах темата с цел да разбера как да го пия и не искам коментари от тиша “мн си зле няма да има никъв ефект” и тем подобни,ако си решил да спамиш отивай другаде
11.04.08
20:40
Извинявай, но какво очакваш да постигнеш на 15 години с NITRIX и Протеин !?
Наистина си малък за такива добавки , но щом си решил да го ползваш явно неможем да те разубедим . Интересно ми е лично ли го купи или по интернет ? Защото незнам кои би продал такъв силен продукт на лице тежащо 62кг и то на 15 години.
12.04.08
08:53
Ами от интернет съм го поръчал и чакам да ми звъннат за да ходя до магазина им да го платя :)
Добре,тогава някакви предложения вместо нитрикса кво да взема ?
На тази възраст трябва само стабилно хранене, което едва ли спазваш.
1. тези добавки искат стаж в залата
2. изградена психика и физика, а ти все още растеш
12.04.08
10:24
казано от emzo на 12.04.08, 09:23:
На тази възраст трябва само стабилно хранене, което едва ли спазваш.
1. тези добавки искат стаж в залата
2. изградена психика и физика, а ти все още растеш
x2
22.04.08
07:07
добре,поне някой ще ми каже ли как да го пия ?Тренирам пон,вторник,четвъртък и петък сутрин от 9 часа : ) също така приемам суроватъчен протеин :)
Моля,за помощ! :)
22.04.08
07:47
казано от DevilDriver на 22.04.08, 07:07:
добре,поне някой ще ми каже ли как да го пия ?Тренирам пон,вторник,четвъртък и петък сутрин от 9 часа : ) също така приемам суроватъчен протеин :)
Моля,за помощ! :)
3 пъти на ден по 3 таблетки, 30-40 мин преди хранене и поне 2 часа след последното такова. Без да се обиждаш ,но и на оригиналния и на БГ етикета(ако си го купил от БГ) има описание на приема. Не се ли доверяваш на препоръчителната доза, или те мързи да четеш?
22.04.08
07:56
казано от Валентин Иванов на 22.04.08, 07:47:
казано от DevilDriver на 22.04.08, 07:07:
Моля,за помощ! :)3 пъти на ден по 3 таблетки, 30-40 мин преди хранене и поне 2 часа след последното такова. Без да се обиждаш ,но и на оригиналния и на БГ етикета(ако си го купил от БГ) има описание на приема. Не се ли доверяваш на препоръчителната доза, или те мързи да четеш?
Аз това го разбрах въпроса ми беше как точно да го комбинирам със протеина и кога да го пия сутрин като съм от 9 на фитнес?
Мнението беше редактирано от DevilDriver на 22.04.08 07:57.
22.04.08
07:59
Аз това го разбрах въпроса ми беше как точно да го комбинирам със протеина и кога да го пия сутрин като съм от 9 на фитнес?
А ядеш ли преди фитнес?
22.04.08
08:09
казано от Валентин Иванов на 22.04.08, 07:59:
А ядеш ли преди фитнес?
Ами точно това мисля в момента...за да ям трябва да стана примерно в 6 и 30…после 8 и 30 да си изпия нитрикса преди трен...след това протеин4ето веднага преди трен..но пък ако не ям не мисля че ше е правилно?
Мнението беше редактирано от DevilDriver на 22.04.08 08:10.
22.04.08
08:16
казано от DevilDriver на 22.04.08, 08:09:
казано от Валентин Иванов на 22.04.08, 07:59:
А ядеш ли преди фитнес?
Ами точно това мисля в момента...за да ям трябва да стана примерно в 6 и 30…после 8 и 30 да си изпия нитрикса преди трен...след това протеин4ето веднага преди трен..но пък ако не ям не мисля че ше е правилно?
Първото нещо като станеш е да си пиеш Нитрикса. После докато се оправяш става време за ядене. Ако искаш и един протеин да вкараш-ок. Просто започвай с никтрикса. Мисля че и на етикета беше така “First thing in the morning”
Айде успех и предполагам че знаеш че ефекта почва след 3тата седмица.
22.04.08
08:25
аха мерси много