Подкожните косми

12.04.08
11:29

Въпрос към всички.Как се справяте с подкожните косми?Когато обезкосмявам корема ми излзиат.

12.04.08
11:33

казано от m-joy на 12.04.08, 11:29:

Въпрос към всички.Как се справяте с подкожните косми?Когато обезкосмявам корема ми излзиат.

Изравям ги с игла, ужасно е!  :coolgrin:

КА

12.04.08
11:47

Аз по принцип се къпя с много груба гъба, която направо ми сваля кожата и веднъж седмично с ексфолиант.И честно казано много рядко може да ми се появи някое заблудено подкожно косъмче.Но когато се появи такова, под душа с гъбата обтривам много хубаво мястото и то само си излиза.

12.04.08
12:22

казано от Winnie на 12.04.08, 11:33:

казано от m-joy на 12.04.08, 11:29:

Изравям ги с игла, ужасно е!  :coolgrin:

И аз така, но не трябва да се пипат ... след време сами избиват.
Особено жестоки са при мен в сгъвките на краката, но дори и мъж, аз не мога да трая косми :)

12.04.08
13:43

1. Редовно (през ден) минаване на засегнатите места с пилинг за тяло
2. Намазване след това с крем против врастване на косми. Аз използвам Kerapil на LED
3. Никога ама Никога непосредствено след епилация душ
4. След епилация намазване или със салицилов спирт или с разтвор, който ми изписа дерматоложката ми
Тия неща държат при мен положението прилично, така че да не съм като “газила коприва”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1