Хранителен режим

10.04.08
18:45

Здравейте , искам да отслабна тренирам 3-5 пъти седмично.Ученик съм все още и искам да ви попитам става ли горе долу този режим.

6:40 - 1 чаша сок изцеден от портокали/лимони или греипгрут , 3-5 яйца + хляб бонус с л-карнитин
10:00 - 2 сандвича с хляб бонус и шунка
12:30-13:00 - свински котлети на скара + зелена салата с зехтин
14:30-15:00 - салата
и последно хранене ПРЕДИ 19:30 - салата + Риба , пилешки сърца ( варят се и после изливам водата и се запържват НЯМА ОЛИО ) ИЛИ телешко месо варено

Висок съм 185-6
86 килограма

Темата беше редактирана от justinmaggie на 10.04.08 20:08.

Ако правиш 5 пълноценни тренировки седмично, не мисля, че хранителният режим ще те възстановява. Може ли да пресметнеш и да теглиш дневния тотал, за да видим, дали е достатъчно за 86-те ти килограма. Не, грешка - дали е достатъчно за килограмите, които искаш да стигнеш (не си ги посочил).

Погледни темата точно под твоята:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31866/

същата е ситуацията.

13.04.08
15:59

Искам да стана 81-2 кг.Да не би имате в предвид , че много е малко храната ??

13.04.08
16:27

Ако ще сваляш ти трябва прием на доста белтък и мазнини.Както ти каза Димитър Михайлов си изчисли баланса.

Мнението беше редактирано от mihtar на 13.04.08 16:28.

13.04.08
16:52

Някой би ли ми помогнал при изчисляването на този баланс , че си нямам и идея за какво става вапрос.

14.04.08
08:04

http://www.bb-team.org/articles/914

ГП

14.04.08
10:48

Дам яденето ти е малко и по-точно мисля че прекалено малко белтъчини приемаш.Хапвай извара,мляко сирене.Мазнините гледай да са не наситени (зехтин,ядки) но не прекалявай с ядките следи калорийте и наблягай и на зеленчуци съдържат фибри ,които ще подобрят работата на стомаха ти ;) а и овесените ядки са добър вариант за закуска.
Успех !

Мнението беше редактирано от Георги Попов на 14.04.08 10:50.

14.04.08
10:51

Алергичен съм към млечни продукти.какво друго мога да ям за белтичини ?

ГП

14.04.08
13:21

Ол ... гадно :( .
Ми пилешко,пуешко,телешко,риба...

14.04.08
13:39

телешкото проблем ли е ако го правя варено или на скара (не питай дали ми е сухо , не ми е :) )??

ГП

14.04.08
14:19

(хахах) това щях да кажа редувай ги ... може да пробваж във фурната.Нарежи го на кубчета слагаш лук (кромид) наедро нарязан и го запичаш леко.После слагаш домати (консервирани) пресни най-добре ги настържи на ренде или наситно нарязани и допичаш ... става оК.Може и чушка да му ръгнеш малко ;) .А иначе варено и на скара е ок,но гледай да не е само варено за да не се “пълниш” с вода ;) .И с месото ... зеленчуци :) .
Успех !

14.04.08
15:25

казано от Георги Попов на 14.04.08, 10:48:

Дам яденето ти е малко и по-точно мисля че прекалено малко белтъчини приемаш.Хапвай извара,мляко сирене.Мазнините гледай да са не наситени (зехтин,ядки) но не прекалявай с ядките следи калорийте и наблягай и на зеленчуци съдържат фибри ,които ще подобрят работата на стомаха ти ;) а и овесените ядки са добър вариант за закуска.
Успех !

Защо мазнините да не са наситени? Ако са в комбинация с въглехидрати го разбирам, но иначе защо?

ГП

14.04.08
18:37

Така или иначе мисля че наситените мазнини доста по-трудно се усвояват и изразходват като енергия от не наситените.Има по-голям шанс да се отложат като подкожни.Не съм много сигурен дали е точно така...”говоря” на спомени.
Успех!

14.04.08
18:47

казано от Георги Попов на 14.04.08, 18:37:

Така или иначе мисля че наситените мазнини доста по-трудно се усвояват и изразходват като енергия от не наситените.Има по-голям шанс да се отложат като подкожни.Не съм много сигурен дали е точно така...”говоря” на спомени.
Успех!

Точно в това става въпрос, че от спомен до истина има голяма разлика. Наситените са полезни мазнини и не трябва да бъдат изключвани от менюто на човека, само с 1 изключение да не се смесват с въглехидрати и по-специално с бързи въглехидрати.

14.04.08
19:21

казано от Hvanatema на 14.04.08, 18:47:

казано от Георги Попов на 14.04.08, 18:37:

Успех!

Точно в това става въпрос, че от спомен до истина има голяма разлика. Наситените са полезни мазнини и не трябва да бъдат изключвани от менюто на човека, само с 1 изключение да не се смесват с въглехидрати и по-специално с бързи въглехидрати.

В кои храни се съдържат гореспоменатите наситени мазнини , и какво значи да не се смесват с въглехидрати?Може ли пример с някоя храна ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1