Creatine(Optimum) + Glutamine(PowerFoods) + BCAA(PowerFoods) + Taurine(PowerFoods)

04.03.08
17:20

Взех си тези добавки на тези фирми та въпроса ми е добре ли е да ги приемам по следния начин:

Креатин - зареждаща 5 дена по 4 пъти на ден по 5 грама = 20 грама ; след това 5 преди и 5 след тренировка
Глутамин - 5 след и 5 преди лягане
Таурин - 2,5 преди и 2,5 след тренировка
BCAA - 2,5 преди и 2,5 след тренировка

Ектоморф съм и целта ми е покачване на мускулна маса..175-176см ; 62-63 кг

Благодаря предварително! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.03.08 19:42.

04.03.08
19:36

Екстра е така.
—-

11.04.08
10:47

И аз съм заложил на PowerFood и съм си купил Creatine, Glutamine и Taurine. Преди това изпих една опаковка CGT на Explode и останах много доволен, но разбрах, че е по-добре да се взимат поотделно ...
Тренирам вечер, четири пъти седмично (понеделник, вторник, четвъртък и петък). Смятам да ги комбинирам с два гейнера (за разнообразие :-) ) - Mass Gainer на Explode и SUPER MASS на PEAK и с Hi-Tec Protein на PEAK по следния начин:
————————————————————————————————————————————
в тренировъчни дни: сутрин на гладно - 1 доза SUPER MASS Gainer PEAK
преди тренировка: 5гр. креатин + 5гр. глутамин + 2.5гр. таурин + 1 доза Explode Mass Gainer
след тренировка: 5гр. креатин + 2.5гр. таурин + 1 доза SUPER MASS Gainer PEAK
преди лягане: 5гр. глутамин + 1 доза Hi-Tec Protein PEAK
в почивни дни: сутрин на гладно - 5гр. креатин + 5гр. глутамин + 1 доза SUPER MASS Gainer PEAK, вечер преди лягане - 5гр. глутамин + 1 доза Hi-Tec Protein PEAK. Знам, че ще бъде добре и следобяд да приемам нещо, но за сега ще “карам” така ...
——————————————
Как Ви се струва ... ???
10Х

Мнението беше редактирано от Barny на 11.04.08 18:07.

12.04.08
21:37

Какви пари ти излиза това долу-горе?

13.04.08
15:22

казано от NeSs на 12.04.08, 21:37:

Какви пари ти излиза това долу-горе?

Ами аз смятам да направя двуседмичен цикъл по тази схема, защото за такъв съм се подготвил, но за повече, да речем четири-седмичен излиза доста:
————————————-
- за креатин - 18лв.
- за глутамин - 28лв.
- за таурин - 14лв.
- за протеин - 30лв.
- за гейнери - 80лв.
————————————-
Общо: 170лв.
Май е множко, а ... ? :) До сега никога не съм смятал в крайна сметка общо колко ми излиза, да речем месечно, защото просто харесвам нещо и си го купувам, но за в бъдеще май ще трябва да се позамислям ... Така, че МНОГО ти благодаря за въпроса !!! ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1