Предозиране с Трибестан

LE

23.03.04
06:57

Значи аз пича щото съм си мислил че знам колко е половин чаена лъжичка :shock: стана така че дозата която ми е за 1 месец я няма на 15-иа ден :mrgreen:.Интересува ме какви може да са послествията и  то главно върху самият  анаболен ефект,които тои трябва да предизвика.

23.03.04
14:21

4estno kazano spored men absoliutno ni6to nqma da se slu4i!!!I nqma da vidi6 golqm efekt ot Tribestana!!!

ВН

23.03.04
22:18

Хе-хе, няма предозирал с трибестан в медицинската история!!! Специално за тази билка количеството над нужното активно вещество  се изпикават. В смисъл, когато стигне определено ниво - оптимум, активното вещество вече не оказва ефект, т.е. няма голяма разлика дали си изпил 200 мг днес или 1 грам, тялото ти ще си качва маса с оптималния си темп. А ако знаете какви нови афродизиаци открих малее... Скоро! В раздел препарати - “Билковоте афродизиаци!”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1