12.04.08
09:58
Донеса ми едни добавки от чужбина,сред които е syneburn на primaforce (това е синефрин хидрохлорид),който обаче е със срок на годност до 03/07г. Това малко ме притеснява и се чудя кво да го правя.Сайта от който го поръчах беше с намалена цена ма това не съм сигурен,че е задължително да е с изтекъл срок.Дали да го пия ?
12.04.08
10:57
Това е повече от една година... аз лично не бих го пил. Но ти си знаеш.
1 година е бая, ама мое пробваш веднъж - освен да се одрискаш, и да няма никъв ефект от приема му, друго едва ли може да стане.
Благодаря за коментарите.Ще им пиша.Иначе пробвах едно и не се подрисках ма и ефект не усетих някакъв,но то май главното което върши е подтискане на апетита.
Въпреки,че е неделя тия ми отговориха веднага на запитването.Казаха,че единствено може ефекта да отслабнел,но това можело да се случи чак две години след изтичане на срока :) Така че продължавам напред ;)
Бате пия мултивитамин с изтекъл срок преди 5 години и съм жив..ние Българите сме кален народ
казано от cheFo`` на 16.04.08, 19:35:
Бате пия мултивитамин с изтекъл срок преди 5 години и съм жив..ние Българите сме кален народ
To твойто е по-скоро простотия.
16.04.08
20:17
казано от emzo на 16.04.08, 19:39:
казано от cheFo`` на 16.04.08, 19:35:
To твойто е по-скоро простотия.
:-) Ще припадна :-)
17.04.08
06:23
казано от csf_da на 12.04.08, 09:58:
Донеса ми едни добавки от чужбина,сред които е syneburn на primaforce (това е синефрин хидрохлорид),който обаче е със срок на годност до 03/07г. Това малко ме притеснява и се чудя кво да го правя.Сайта от който го поръчах беше с намалена цена ма това не съм сигурен,че е задължително да е с изтекъл срок.Дали да го пия ?
Аз също бих те посъветвал да не го пиеш. Ще ти кажа нещо, което според мен много хора знаят, но не се замислят много. Срока на годност винаги се слага от датата на пакетиране. Което не е обвързано с датата на производство на който и да е продукт. Пример: Много често в хранителната мрежа се попада на развалени продукти, които са в срок на годност... като например ОЛИО. Това в повечето случаи се отнася за всички продукти, препарат и т.н. Така че, още, като наближи срока на годност е добре да се замислиш дали изобщо да посягаш към него!
Такка,но хранителните добавки минават много по строг контрол и доколкото знам им слагат дори по-къси срокове на годност заради разните там нормативи.
п.п.Вече го пия и нямам проблеми.Освен това то тоя синефрин не е кой знае какво.
Мнението беше редактирано от csf_da на 18.04.08 11:34.