12.04.08
17:53
Значи тренирам от 3 месеца жече минах частта с кръговете и започнах да тренирам с програма,която сам си съставих:
Понеделник: бицепс и трицепс Упражнения: френско,разтягане на скрепец,разтягане с дъмбел,сгиване с крива щанга,сгъване с дамбел,сгъване на скрепец
Сряда: гърди и рамо Упражнения: Лег,Лег с наклон,кофички,лег под наклон с дъмбели (правя лег с 50 кг. и гърдите ми изостават леко в сравниние с др. мускули,малко ли е тежеста правя по 7 повторения,4серии)за рамо не ми се обясняват :)))
Петък: Гръб,трапец Упражнения: Скрепец,чукчета,дърпане на дъмбели,дърпане на едно нещо към гърдите :)),набиранки,дъмбели за трапец и на една машина пак за трапец
Тежа 63 кг ( качил сам 5 от както почнах да тренирам) висок съм 179 искам да тренирам за маса :)) Ръката ми е 32 см на 16 г. съм
И коя добавка бихте ми препорачали за маса креатин или протеин?
Мерси на всички който издаржаха и изчетаха всичко това дотук :))
Ако имате някакви съвети към мен ще е добре да ги чуя :))
13.04.08
09:40
казано от CePuo3eH на 12.04.08, 17:53:
Значи тренирам от 3 месеца жече минах частта с кръговете и започнах да тренирам с програма,която сам си съставих:
Понеделник: бицепс и трицепс Упражнения: френско,разтягане на скрепец,разтягане с дъмбел,сгиване с крива щанга,сгъване с дамбел,сгъване на скрепец
Сряда: гърди и рамо Упражнения: Лег,Лег с наклон,кофички,лег под наклон с дъмбели (правя лег с 50 кг. и гърдите ми изостават леко в сравниние с др. мускули,малко ли е тежеста правя по 7 повторения,4серии)за рамо не ми се обясняват :)))
Петък: Гръб,трапец Упражнения: Скрепец,чукчета,дърпане на дъмбели,дърпане на едно нещо към гърдите :)),набиранки,дъмбели за трапец и на една машина пак за трапец
Тежа 63 кг ( качил сам 5 от както почнах да тренирам) висок съм 179 искам да тренирам за маса :)) Ръката ми е 32 см на 16 г. съм
И коя добавка бихте ми препорачали за маса креатин или протеин?
Мерси на всички който издаржаха и изчетаха всичко това дотук :))
Ако имате някакви съвети към мен ще е добре да ги чуя :))
еми протеина е за маса а креатина е за сила.Демек като пиеш креатин имаш поиче сила и съответно правиш с повече КГ
Повечето неща нямат нищо общр с истината. Най-добре си вземи порграма от сайта. 1 ден-гърди бицепс корем 3 ден гръб трицепс 5 ден рамо крака и корем, като прасеца, трапеца и предмишницата ги вмъкваш някой ден. Нещото вероятно е скрипец. Разгледйа прогрмаите в сайта ей тва е хубаво http://www.bb-team.org/workout/1290/
Ако си доволен от програмата си не виждам причина, за да я смениш.
Моята е същата, но имам и 4ти ден - крака.
:) А може ли някой да ми каже кое упражнение е най-добро за направа на ширина на гърба в смисъл като буквата V ?
13.04.08
21:28
По-добре си избери някоя готова програма от сайта. Твоята не е от най-добрите. Мисля че е по-добре да си вземеш протеин за пиеш. А набиранките за много добри за разширяване на гърба или скрипец към гърди, ако нямаш достатъчно сила. Също и чукчета с широк надхват разширяват гърба.
Това е нужната ти програма http://www.bb-team.org/workout/1290/ но както искаш!!! За разширяване на гърба гребане с щанга, вертикален скрипец. Ако е начинаещ няма нужда от протеин а от правилно хранене.
Добре меси,от днес почват с програмата от сайта,след колко време е нужна смяна на програмата?
14.04.08
21:06
Изкарай поне 3 месеца и тогава я сменяй. А през тези 3 месеца може да си правиш леки корекции и промени за да целиш разнообразие.