Хр. Режим за маса... Моля помагайте

SI

14.04.08
21:52

Значи така... Опитвам се от много време да спазвам хранителен режим , но все започвам да ям квото ми падне защото или ще съм на даскало или няма да има точно тва което трябва да ям та имам няколко въпроса моля помогнете ,че не остана време до лятото

1-во : Искам някой който разбира нещата да ми състави точен хр . режим  ( знам , че сега някой ще почне да ми опява ама ние тука не правим , ама направи си сам и нз си кво ... ) точно затова търся помощ тук , аз ако можех да си направя нямаше да ви питам тааа както и да е ето и продуктите с който ще разполагам поне 2-3 месеца : овесени ядки , бадеми , орехи , кисело мляко , боб , леща , ориз , пилешко ( през ден - два ... финанси ) , сирене , хляб , грах , картофи иии мисля , че това е всичко .

2-ро : какво да си нося за даскало ?

Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете!

Преместих темата ти в раздела с често задаваните въпроси и май трябва да се включа в клуба на “опяващите”, но за да не правим абсолютно копие на предишни дискусии във форума, по-добре потърси малко повече. За училище имаме седмична тема в изданието, както и многобройни коментари тук.

15.04.08
06:40

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31234/ Ти зобиш,а не можеш да се храниш правилно  :lol: :lol: :lol:
Потърси някоя тема за хранене която вече  е била одобрена от всички и нагоди режима за себе си.

16.04.08
09:28

Ихааааа!
На 16, не знае кво да яде, ама фраска метан - ПРИКАЗНО!!! Саламища, както казва в друга своя тема, грах и метан - ПОКЪРТИТЕЛНО!!!

16.04.08
18:07

Направо с един маркуч пъха в метановата уредба на колата и повча да смучи :-) . Човек, 16 е доста малко за къвто и да е зоб не мислиш ли. Вярно че метана е 1.20 килото ама мисли и за здравето малко ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1