Няколко съвета :)

06.04.08
17:47

Зравеите !

Може ли да ме посаветвате,какво да направя да отслабна с 4-5 килограма в момента съм 173 см и 74 кг . Искам да стана 67 кг .От 3 месеца ходя на фитнес.Имам 1 програма от саита ви четридневна стил изгаряне на мазнини. (и да ви попитам ако ям само продове зеленчуци,пилешко и кисало мляко ще има ли желания ефект ? Не искам НВД щото свалям 4-5 килограма)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.04.08 09:53.

ГП

13.04.08
14:11

Не разбрах защо не искаш НВД ама карай.Ам иначе ако хапваш тея неща си ок,може извара да ядеш и по малко ядки ;) .Прочети все пак за НВД или пробвах ПБД ... http://www.bb-team.org/articles/907/ , http://www.bb-team.org/articles/910/ .
Успех !

13.04.08
16:51

Не съм ял хляб,сладко и такива неща  ям повече яица салата риба месо ...Общо взето повече млечни продукти (Не бяхме се виждали с една позната и вика че доста съм отлабнал за 10 дена)

Мнението беше редактирано от Слай на 13.04.08 16:53.

ГП

14.04.08
09:51

Ева ларка ;)
Успех !

14.04.08
11:08

Мерси а колко пъти в седмицата да ида правя кардио 2-3 добре ли е?  (четох малко из форума и видях че и ти си имал същия проблем кажи как си отслабнал.В момента съм 172-3см  74,6 килограма)

Мнението беше редактирано от Слай на 14.04.08 12:18.

ГП

14.04.08
13:28

Ами да ... преди година и половина бях адски дебел...111кг на 177см ;) .Сега мога да се похваля със 90-92кг но мисля да стигна до 100…няма значение.Единствения начин да свалиш е МНОГО строго спазване на хранителен режим НВД или РБД ,исбери този който мислиш че ще ти е по-удобен.
Аз лично правих НВД защото обичам да ям по много.А няма лошо да изядеш примерно 200грама извара със 200грама салата и 100грама пилешко ;).Докато на РБД имаш порций които спазваш и ако храната е по калорични у дава повечко ккал. трябва да ядеш скромни порцийки ;) .
Кардито е ОК 3 пъти седмично през ден.Аз в началото ходех 3-4 пъти на фитнес като след всяка тренировка имах 20-30 минути кардио и отделно сутрин на гладно 3 пъти седмично тичах.Но ти нямаш нужда от толкова много ;) така че това ти го казвам за да отговоря на въпроса как съм “успял”.
Имам един съвет.Не бързай...спазвай си режима прави си тренировките и резултат ще има не е за 1-2 седмици,може да мине месец два но ще има ;)
Успех !

14.04.08
19:05

Мерси много за саветите  :) 3 пъти седмично ще правя кардио но сега поне още 1 седмица няма да мога да ходя на фитне :-( (Което много ме притеснява преди 3 месеца сериозно) Но имам една гира правя си коремни скачам на въже  .. Не спазвам кои знае какъф режим но хляба вече го мразя колкото цигарите и това ме радва :P.. Пак ти благодаря че ми обарна внимание  ;-)

Мнението беше редактирано от Слай на 14.04.08 19:07.

ГП

14.04.08
20:13

Е моля ... за хляба е добре,но можеш от време на време от тези “Бонус” да си взимаш.Но сладкото и газираното ги откажи също ;) .Няма проблем 1 седмица не е много време ... но дано ти се случват по-рядко тези прекъсвания.Въпреки че понякога са полезни.
Като има нещо неясно питай ;)
Успех.

15.04.08
04:18

Газирано почти не пия :-) Но сладкото с течение на времето смисал вафли и такива не ям ама като си зема сладолед в тия жеги само 3 пъти за 2 седмици съм си зел ..Наблягам повече на течности незнам колко е полезно но да те питам :-)

ГП

15.04.08
08:16

Течности...да ;) водичка трябва да пиеш по 3-4л+ на ден,аз поне така правех.Ам иначе сокове,и такива напитки с подсладители и захар избягвах.По-добрия вариант е да си правиш фрешчета.Купувай си плодове като ти се пие сок и стисак ;) .Или си взимай “Cappy”, имам наблюдение,че се правят в най-голяма степен от истински плодове.Сладоледа можеш да си го приготвш и сам във вкъщи,защото купения няма нито яйца нито мляко ;) ,ако имаше щеше да важи до някаква степен http://www.bb-team.org/forums/viewthread/26417/ примерно ,а има още доста в раздела “Рецепти” във форума ;) .А сладоледа може да го взимаш в така наречените “зареждащи дни” ... те се правят 1 път седмично и за това можеш да намериш из форума.
Успех!

15.04.08
10:29

Аз да питам тук че да не правя отделна тема.На НВД съм , малко странно НВД ама все пак диета.Спортувам главно за здраве и да не стана дебел.Откакто съм на това НВД постоянно ми се спи , спя по 10-12-15 4аса на ден, като преди да го почна повече от 8 часа не можех да спя.В момента спирам и кафето.Някой да е бил с подобни проблеми?

ГП

15.04.08
11:10

Ха ... ми нормално е да се чувстваш по-уморен от което да ти се спи,защото липсата на въглехидрати е липса на енергия ;)

15.04.08
17:14

а аз, ако може да попитам, плодовото кисело мляко (+това за пиене) и бисквитите без захар (по 2-3 на ден) имат ли място в НВД?

ГП

15.04.08
17:44

Ми според мен “тц”-не.Плодовоти килело мляко няма нищо плодово.По-добре си купи едно кисело мляко,а най-добре домашно ;) и си вземи плодове и си хапни като хората.Тези готовите ги блъска със захар и консерванти ;) .И плодовете имат друктоза ама не е фатално 1-2 ябълки на ден или нещо от сорта.Пък имат и много витамини и минерали.За бисквитите съм пас,но аз бих ги изключил.Вземи си сухари “Goldie’s” или нещо такова беше наименованието,пък и някакви други.Има ги и чернички ;) пак същата работа и мисля че на 2 филийки има по 9гр. въглехидрат.
УСпех ;)

15.04.08
18:45

Георги  а по времето на отслабване нали не си зимал химия по точно л карнитин аминокиселини....

15.04.08
19:12

Това са добавки не химия.Аз предвиждах нещо такова с НВД-то ама чак толкова ли е ...какво да се прави , трай бабо за хубуст стана работата

ГП

15.04.08
19:56

Ми зависи от това какъв човек си,по различен начин се справяш с НВД.И пак казвам ако не можете да ядете извара,варено месо или да се лишите напълно от сладко,газирано и тестено по-добре си изберете РБД или въртене на въглехидратите,все режими който също биха свършили работа.Аз се псрях на НВД защото обичам всички от горепосочените неща иии си хапвах доволни количества от тях (което е целта на НВД).
Ами за добавките ... да мисля че казах по-горе.Взимах Л-карнитин,като почнах с 1опаковка Биогейм (нямах мн пари) после минах на JK които не са много по-елитна фирма ама съм доволен,в началото върши работа.Сега съм си взел за следващото чистене карнитин на NOW Liquid.Пих 1 месец иии свалих доволно+НВД.
Амино кислелини и други не съм взимал,докато бях на НВД.
http://my.opera.com/Goshku/albums/ ето разгледайте ;)

23.04.08
12:46

може ли като карам по 1 час колело тва да ми е кардиото за цял ден ??

ГП

23.04.08
14:17

:) ми зависи ... ако се спускаш по някой налкон и го броиш за каране ;) не става,но иначе важи :)

23.04.08
15:27

Намираш равно място, избираш някаква оптимална предавка и почваш да въртиш в кръг :)
По-лесно е в залата на велото да поддържаш скорост.

23.04.08
16:44

Хаха .... Щом става има доста равни места.Но просто в тва време да се завирам в зала не ме кефи особенно за кардио на вънка е по добре.Имам един приятел преди лятото с зимното яке и анцунг тичаше и викаше че има ефект аз се си мисля че ако права кардио лятото с зимното яке ще се обрина целия в гадни пъпки  :lol:  След няколко дена почвам да си вастановявам тренировките мисля да си зема протеин .. Не съм много запознат но да ви питам дали има протеин+аминокиселини ??

Мнението беше редактирано от Слай на 23.04.08 16:53.

23.04.08
18:33

На твоя човек му кажи, че мазнините по тялото не се ‘’топят’‘, а се ‘’изгарят’’ ( използват се за енергия ), тоест като се поти като животно не означава, че ‘’гори’’ мазнини. Тичането с чували, найлони и зимни якета е най-голямата глупост. ;-)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 23.04.08 18:37.

23.04.08
18:38

Да, това е коментирано мнооооого пъти.
С потенето се губи вода, минерали, соли и токсини предполагам.Но в случая не се горят мазнини.Навличането е безсмислено.

24.04.08
10:07

И аз си мислех така .. Ама трябваше да попитам .То след 20-30 минута почват да се горят мазнини ??

24.04.08
13:04

35 минути на 30км/ч за мен е оптимален вариант за поддържане на пулса в необходимата граница. Като не искаш НВД виж отслабване с РБД в изданието. Ако позволиш 1 въпрос. На базата на какво ги изчисли тези 4-5кг, които искаш да свалиш?

25.04.08
12:21

Ебати тъпата работа :( Оказа се че съм с бронхоплевмония и сега 20 дена в нас :(:( . Направо немам думи

25.04.08
12:38

Гледай да се храниш както трябва - включително и въглехидрати.Изпитал съм го на моя гръб - 8дни с 38-39гр темп. и 12кг надолу.А и трябва много да се пазиш.

казано от Flask на 24.04.08, 13:04:

35 минути на 30км/ч за мен е оптимален вариант за поддържане на пулса в необходимата граница.

30 км/ч ли прочетох или ....?!?!?

25.04.08
19:54

казано от Иван Шишманов на 25.04.08, 19:01:

казано от Flask на 24.04.08, 13:04:

35 минути на 30км/ч за мен е оптимален вариант за поддържане на пулса в необходимата граница.

30 км/ч ли прочетох или ....?!?!?

Да, защо? Под 35км/ч не падам като въртя на велото, за около 20 мин. навъртам около 12км, 3х20 = 60мин., 3х12=36км. ;-)

25.04.08
20:00

Да, 30км/ч при мен дава границата 60-80% от макс пулса. С нормално колело е по-лесно да следиш км/ч от пулса, за това съм го написал ;)

25.04.08
23:02

казано от emzo на 25.04.08, 12:38:

Гледай да се храниш както трябва - включително и въглехидрати.Изпитал съм го на моя гръб - 8дни с 38-39гр темп. и 12кг надолу.А и трябва много да се пазиш.

Баце първия ден мислех че няма да оживея после яко хапчета..Абе бех като дрогиран сега горе доло съм по добре ама тоя моя антибиотик е страшно силен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1