Мнения за комбинацията?

15.04.08
12:59

Здравейте
Мисля да пробвам една комбинация с тези добавки и ще съм благодарен ако си кажете мнението:
Глутамин-АСН
Протеин-АСН-Whey изолат
Ecdy-Steel-Експлоуд
Бцаа-насочил съм се отново към АСН но ако ми предложите по-добри варианти няма да е лошо
Имам креатин на ОН и го пия от 2 седмици(не броя зареждащата доза).От нещата които съм избрал предполагам че сте разбрали че целя мускулна маса.

ПС: Съобразил съм тези продукти като  цена/качество/количество.Мерси предварително за мненията...

Темата беше редактирана от jomo на 25.04.08 14:07.

15.04.08
14:55

Комбо то си е класическо! Аз лично от АСН съм доволен. Само не знам за какво ти е т’ва на експлоуд, не пречи да го ползваш все пак.

15.04.08
14:59

Има доста добри отзиви за продукта на експлоуд и затова мисля да си го зема.Иначе за Бцаа какво мислиш?..АСН ли пак?

15.04.08
19:40

Аз съм им пробвал само протеините, но обмислям и БЦАА за близко бъдеще - цената е добра, а фирмата е стабилна. Ако все вак се колебаеш - тези на NOW и на Wieder са доказани сред потребителите на форума.

16.04.08
11:45

казано от jomo на 15.04.08, 14:59:

Има доста добри отзиви за продукта на експлоуд и затова мисля да си го зема.Иначе за Бцаа какво мислиш?..АСН ли пак?

Да, АСН...само чакам да ги внесат :)

16.04.08
19:14

На 4fitness май ги имаше в наличност бцаа на АСН

HE

17.04.08
06:36

След като си се насочил към АСН - бих ти препоръчал Стамина освен това което си решил да вземеш.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.04.08 06:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1