programa

Темата е заключена.

15.04.08
19:59

здравеите на всички за пръв път пиша в този форум,и съм новак в фитнесите,така иска ми се няко ако може да ми каже някаква програма защото тренирам 1 година без програма и като влезна във фитнеса и се забия за 2 часа правя си всичко рамо раце граб ...... но ми казаха че с програма ще постигна по голям резултат ,искам някаква програма с която да кача малко  мусколна маса  иглавно да тренирам рацете,висок сам 185см ,тежа 73 кг градната ми обиколка 118цм ръката ми е 37см............
послепис: Предварително ви благодаря!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:25.

16.04.08
04:11

Избери си.
http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/

16.04.08
08:36

казано от Dani на 15.04.08, 19:59:

здравеите на всички за пръв път пиша в този форум,и съм новак в фитнесите,така иска ми се няко ако може да ми каже някаква програма защото тренирам 1 година без програма и като влезна във фитнеса и се забия за 2 часа правя си всичко рамо раце граб ...... но ми казаха че с програма ще постигна по голям резултат ,искам някаква програма с която да кача малко  мусколна маса  иглавно да тренирам рацете,висок сам 185см ,тежа 73 кг градната ми обиколка 118цм ръката ми е 37см............
послепис: Предварително ви благодаря!

как си тренирал досега една година без програма??? не очаквай някой тука да ти даде наготово програмата за теб, има доста статии и програми във форума, така че си ти........успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1