GROUTH HORMONE STIMULANT

15.04.08
20:30

Някой пил ли е скоро Grouth Hormone Stimulant на GENESIS? Помня този продукт още от 1994 г., когато бях доста по-млад и сега го виждам, че още се предлага на пазара. В тази връзка смятам да си го закупя, но ми трябва мнение от сега. Има ли ефект и т.н. Благодаря предварително

15.04.08
21:01

Не съм ползвал подобни продукти, но доколкото съм чел и слушал от познати, ползата е спорна.
Съветвам те обаче да се насочиш към друга марка ;)

15.04.08
22:09

казано от Владимир8507 на 15.04.08, 21:01:

Не съм ползвал подобни продукти, но доколкото съм чел и слушал от познати, ползата е спорна.
Съветвам те обаче да се насочиш към друга марка ;)

Въпроса не е толкова в марката а в действието на добавката. Интересно ми е дали наистина въздейства върху хормона на разтежа. Цената на една опаковка е 30 лв. за 100 капсули, които стигат горе-долу за 20-25 дни. Струва ми се доста евтино при положение, че ако трябва действително човек да приема хормон на растежа в чиста форма то цената е в хиляди лева, но има както впечатляващи резултати, така и сериозни последствия.

16.04.08
08:58

Със сигурност няма да има и 1/10 от ефекта на чист хормон на растежа :)
Ето тук подобни продукти, подредени по популярност:

http://www.bodybuilding.com/store/hghtop.html

17.04.08
13:23

казано от Иво Радев на 15.04.08, 20:30:

Някой пил ли е скоро Grouth Hormone Stimulant на GENESIS? Помня този продукт още от 1994 г., когато бях доста по-млад и сега го виждам, че още се предлага на пазара. В тази връзка смятам да си го закупя, но ми трябва мнение от сега. Има ли ефект и т.н. Благодаря предварително

Пълен боклук! Това е моето мение. Пари, които не съответстват на дозите аргинин - орнитин! Има далеч по-добри продукти! Този на Юнивърсъл - GH е много силен!

MO

17.04.08
14:27

Аз си мисля че такова нещо не съществува,според мен ако имаше такова нещо,то всички щяхме да сме по 2 метра...

17.04.08
17:01

Аз две години почти не съм спирал такъв вид добавки! Така че съществува, въпрос на търпение и старание е да го потърсиш и купиш! Колкото до ефективността му - не съм доволен единствено и само от боклуците на Дженезиз и от човека който доскоро ги внасяше!

17.04.08
20:05

казано от Питона на 17.04.08, 17:01:

Аз две години почти не съм спирал такъв вид добавки! Така че съществува, въпрос на търпение и старание е да го потърсиш и купиш! Колкото до ефективността му - не съм доволен единствено и само от боклуците на Дженезиз и от човека който доскоро ги внасяше!

Неслучайно тази фирма не може да се намери в никой от каталозите на щатските онлайн магазини :-)

17.04.08
21:17

казано от Питона на 17.04.08, 17:01:

Питон здравей, поръчах си този на Юнивърсъл - GH. Кажи ми моля те колко капсули се приемат на ден и кога. Благодаря ти.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 17.04.08 21:18.

18.04.08
05:17

Аз приемах по 5 таблети преди сън и 2 сутрин - винаги на гладно!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1