Схема с Метандростенолон и Stanozolol ??? Моля помогнете!

Темата е заключена.

30.12.04
03:23

Бих желал да направя цикъл с Метандростенолон и Stanozolol(Карсил и Нолвадекс-накрая),  но не знам точно как Stanozolol и кмбинацията добра ли е(не искам инжекции с Винтррол)!!!

Метандростенолон мисля да го зема така!!!(седмици)
1 х 2тб.
2 х 4тб.
3 х 6тб.
4 х 8тб.
5 х 8тб.
6 х 7тб.
7 х 5тб.
8 х 3тб.
9 х 3тб.
10 х 2тб.

Но как да зема Stanozolol-а пише м/у 16 - 30мг но не намерих схема като за мен!!!А аз съм на 20 тежа 79кг и съм 181см!!!Занимавам се от около година с фитнес и не съм зимал стероиди досега!!!

DJ

30.12.04
05:25

Според мен и доколкото сам чувал за станозола че инжекциония вариант е подобар от оралния.Затова метана го комбинираи с Станозол на инжекции и сам сигорен че ште имаш по голям ефект отколкото с оралния(но ако си решил твардо да земеш станозол на таблетки просто ти стават 2 оралните стероида  в цикала  и така много штети натоварят черниа дроп-товатие парви цикал се пак) иначе за схема пак си праиш пирамида
Успех

30.12.04
13:22

Наистина няма смисъл да взимаш 2 орални стероида,ще имаш мн. по-добар ефект от Winstrola на ампули.Защо не искаш инжекционен от инжекции те ли те е страх?Аз лично съм пробвал Стромбата на хапове и несъм доволен изобщо,но така ми действаше на мен,на други се отразява мн.добре.Но по-добре пробвай инжекционания варянт.Иначе схемата за метана ти е добра.

30.12.04
21:07

Инжекциите са по добри, това яно ама не натоварват ли и те черния дроб както оралните форми???

30.12.04
21:19

Добре а достатъчен ли е този цикъл само с Метан. или да зема и о6те нешто???!  (на края мисля да зема Clenbuterol)

И може ли някои да ми даде примерна схема за Stanozolol-а???

30.12.04
21:20

Tъи като и аз не съм фен на инжекциите :)
Смятам че това е достатъчно като за 1-ви цикъл!!!

30.12.04
21:47

Оралните натоварват черния дроб,а инжекционните бъбреците.Клембутерола може да го използваш след цикала с трибестан за да може да запазиш това което си качил.Щом не искаш инжекци не слагай,караи само на метан,но разбирасе ефекта ще е по-малък.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1