15.04.08
16:28
Здравейте, вчера пренасях едни врати и днес имам мускулна треска в бицепсите, въпроса ми е да ги тренирам ли отново в четвъртък когато тренирам ръце или не ? А и да не отварям нова тема, грешка ли е ако разтварям протейна в мляко 3 % мазно, а не обезмаслено, че сега такова имам. :D
ако в четвъртък нямаш мускулна треска - тренирай си
нищо му няма на протеина - изпии си го с 3%
16.04.08
06:47
казано от Jingibi на 15.04.08, 16:28:
Здравейте, вчера пренасях едни врати и днес имам мускулна треска в бицепсите, въпроса ми е да ги тренирам ли отново в четвъртък когато тренирам ръце или не ? А и да не отварям нова тема, грешка ли е ако разтварям протейна в мляко 3 % мазно, а не обезмаслено, че сега такова имам. :D
Мускулната треска не е причина да не тренираш една мускулна група. Въпроса е да не е толкова силна, че да не съумееш да натовариш. Самата мускулна треска си е вид сътресение на мускулните влакна (Виж стари мои постове на тази тема). Ако е лека си ги наотвари, можже би малко по-умерено.
За млякото... нима някой в този форум си мисли, че това, кеото се продава в магазините наистина е кисело мляко, че и с указаното съдържание на мазнини.
1. Това са фалшиви “млека”, които едва ли съдържат акквито и да е полезни вещества.
2. Не си давайте изобщо парите, а се ориентирайте към частниците, които докарват мляко от селата. Там поне е мляко.
3. Стига с това обезмасляване. Млечните мазнини, както и рибните и други видове съдържат нужни за тялото хранителни вещества. Никой няма да стане дебел и мазен от няколко чаши мляко. Нека не лишаваме тялото си от нужни вещества. ЗАЩО... всеки малко запознат с храненето на човека може да отговори на този въпрос.
Така че... потърси си естествени млека, а не тези боклуци, с които са пълни хранителните ни магазини....
Мисля, че за млеката вече имаше тема...
Успех!
16.04.08
10:44
Ако не си от малцината, които изчисляват всички приети хранителни вещества до грам, няма смисъл да се притесняваш дали млякото ти е обезмаслено или не. А и да ти кажа честно, по-добре изпий един литър 3%-ово мляко, отколкото да пиеш 0,1%-ово, а после да удариш няколко вафли в бързината :)
Щото иначе се получава като ония американци, дето си поръчват Биг Мак с черно хлебче и диетична Кока Кола :-)
За мускулната треска... незнам колко врати си пренесъл, но едва ли ще има проблем да си тренираш ръцете утре.