18.02.04
23:08
подайте малко INFO, защото те нищо не са написали в общи линии. и евентуално някаква алтернатава.
и парите, около педесетак май.
в комбинация с какво е добре да се приемат амино к-те?
моля, ако има как отговаряите предимно на база собствен опит, а не чуто-недочудо, прочетено-недопрочетено, мислено-недоизмислено :)))
извинявам се за последното уточнене.
благодаря ви от сега
20.02.04
13:11
are ve, zashto samo mylchite, kompetenciq ste po vseki drug vypros. are pomognete malko
20.02.04
13:42
Mi 20 do 50 kinta za 100-tina grama. Mi nali proteinite za izgradeni ot aminokiselini i zatova aminkite sa s po-burzo deistvie. Moje6 da pie6 aminokiselini za opredelena cel (da podpomogne6 niakoi organ ili proces v tialoto ti, za masa i sila, za relef moje) Ne e dobre da gi kombinira6 s maznini ili vuglehidrati. Vij v Olypm ima 1 tablica sega v novia broi (su6tata ia ima i v kataloga na musashi prepisana :D )
abe mistyr muskolo gel ... , ti poveche ot emil_mlo pochna da seresh v tija forumi. aman
20.02.04
14:30
10x. Nali vse pak sum poserko :P Triabva da go nastigna. Koli4estvenite izmenenia vodiat do ka4estveni podobrenia…drujki. Vajnoto e da imam pove4e suob6tenia :D A ti da mul4i6 s tvoite 18 :wink: Bazikam se.
20.02.04
15:37
аз точно за това помилих нещо ... както и да е ...
аре някой по-в час да каже. той мистъра, само олимп чете и вече стана като някоя реклама ...
ще съм ви благодарен, ако още някой се намеси.
питането ми е конкретно за amino anabolic на universal.
и за възможни комбинации между аминокиселини и още нещо.
п.с. колкото до броя на пост-овете, като ти се чати мистър-ima si IRC
hahhaha tsonev bratle negativizam oseshtam neshto aa ?? hodi se lekuvai batka che da ne stanesh zertva na egoto mi !! :))
po-zdravi i uspeh
Za anabolika bratle tva nekav nov suplement li e na universal ne sum go chuval dai malko info kakvo sadurza ,che da ti kazem!!!
:))))))))
20.02.04
22:35
ami, emo ... kakvo da ti kaja ... az ako imah ideq moje bi nqmashe da postvam. v kataloga pishe samo che bilo na aminokiselinna osnova postigashta maksimalen anabolichen efekt ... az kakvi izvodi da si pravq ot tova :))) nishto ne mi stava qsno kakvo ima vytre.
i vse pak-kombinaciq mejdu amino kiselini i drugi suplementi???
10x za pomoshtta
21.02.04
12:43
Grim аз взимах BCAA i Glutamine заедно и има6е мноо добри резултати.Ама излиза около 50 лв
24.03.04
10:30
Аз взимам amino 2700 на Universal и на тях пише същото тоест, че са висок анаболен ефект, но тук производителят има в предвид, че тези амино киселини имат силно изграждащо и възстановяващо действие върху мускулите!
14.11.06
13:11
gagagaga bokluci sa tfa
14.11.06
13:12
rhdafeaf
14.11.06
21:39
[quote author=“skalata”]gagagaga bokluci sa tfa
какво е това малко по културно можеш ли :?:
14.11.06
21:42