Проблем . . :(

16.04.08
09:44

Значи от една седмица пия един креатин на Body Fortress английска фирма е и днес ужасно много ме стяга сърцето.Възможно ли е да е от креатина или нещо съм се претоварил.Още от вчера вечерта (след силова тренировка) започна да ме наболява а днес не се издаржа . . много е неприятно :( ако някой може да помогне с нещо . .

16.04.08
11:12

Спри креатина и виж как ще ти се отрази. Сигурен ли си, че те стяга сърцето? И не на последно място, ако не се чувстваш добре - посети лекар.

Няма логика и пряка връзка, И какво значи “стяга ме сърцето”. Къде усещаш болката, каква е, сигурен ли си че е в сърцето?
В нашата възраст май най често болка в сърцето се усеща откъм гърба.

16.04.08
12:52

еми аз ходих преди време на кардиолог той каза че няма проблем и че е от възрастта ако се усеща от време на време но днес ме боли доста.Ами стяга ме в смисал не е кратка болка а в период от време ме боли притъпено стягащо незнам дано да не е сериозно ...

Иди на кардиолог да ти направи едно екг. Ако има или е имало отклонения ,все едно какви - дихателна аритмия даже - ЕКГ - то ще си покаже....

16.04.08
15:53

дам така ще нашправя...най-добре е.Дано не се наложи да спра със силовите тренировки :/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1