15.04.08
20:39
Здравеите.Целта ми е да смакна 3-4 кг за кратко време.Аз см 175/69 кг на 15 години ходя на фитнес от 1 година и см доволен от резултатите.Качил см доста Мускулна маса ,но по корема имам мазнини които искам да исчистя.В момента съм на неправилна диета(опитвам се да не приемам пове4е от 2000 калории на ден).Сутрин ходя на фитнес а вечерта след даскало ходя да бягам 20 мин крос на стадиона.Другия месец ше си зема креатин.До ся откакто тренирам не см зимал никакви добавки .Замесец свалих 4 кг. Искам да се извиня че няма да пиша подредено защото клажиатурата ми е малко презакана.Днес 15.04 праих гарди.Лежанка 4 серии 65-65-65-70 ,горна лежанка 60-60-65,кросоувър 3 серии с 20-25 кг (с него целта ми е да исчистя долната 4аст на гардите) и пек-дек 3 серии 40-45-50. Днес сутритна ядох консерва риба тон и 200 гр Фурнети с ябълка.На даскало ядох Хамбургер ,защото няма ко друго .Кат се прибрах ядох пилешка пържола и отидох да бягам.Тава е за днеска.(сори за правописните грешки,които сиг. са много)
16.04.08
17:06
Неска праих граб.1во упражнение набирания 4 серии по 6-8 2ро упр. гребане с 6танга 40-50 кг някаде и 3то упрайнение ме4ка 3 серии по 8 повт. 30 кг и след тва корем.Ядох 1 кисело мляко и ябалка преди тренировка на даскало снаксове и кат с еприбрах супа и 1 пакет 4ипс.
Значи чета ти второто мнение,поглеждам първото и не знам какво става .. :blank:
Ти искаш да сваляш килограми ли? :bug: :bug: :bug:
Снаксове и чипсове са перфектни!!
16.04.08
18:09
Не пи4 ся сабирам пари за Креатин и нямам пари за даскало и изнудвам хората за снакс или не6то такос.Неска см изял макс 50-100 снакс на даскало ,от което хи4 не се наждам .
Аз пък на даскало често нищо не ям заради качеството. Понякога съм си взимал от бурлекса до даскало някоя пил пържола, ама там са ужасяващи, не добре изпечени а и в повечето пбързи закуски пилешките пържоли даже от гърди са некви много недоизпечени, отвътре розови... Понякога ям една протеинова вафла. Веднъж реших да си взема 1 банан-голяма грешка, размаза се в чантата и оцапа всички учебници и до краята на годината миришеха на банан :-)
Чудно ми е защо не се научиш да се храниш, не потренираш известно време и едва след това да взимаш добавки? С това хранене какво точно очакваш от креатина (или от която и да е добавка) - това не е магическо хапче (прахче, или каквото е там), и с него и без него нищо няма да постигнеш ако не се храниш правилно. Това е дискутирано нашироко, само желание да има човек да чете. Добавките са за хора със стаж, хора интересували се от важните неща (методики на трениране, принципи на хранене и т.н.), хора натрупали база от познания и опит. И са само и единствено това - добавки. Не основа, не заместител, а само добавка - може и с нея, може и без нея. Но не може САМО с нея.
16.04.08
19:07
Аз попринцип см 4ел мноо теми за хранене и см наясно,но просто нямам пари за пиле6ки паржоли и т.н.До яицата и изварата нямам време да ги прая(не 4е мога де :) ) и единствените богати на белтук храни , които мога да ям са кисели и пресни млека и от време на вребе риба.
казано от na1xn на 16.04.08, 19:07:
Аз попринцип см 4ел мноо теми за хранене и см наясно,но просто нямам пари за пиле6ки паржоли и т.н.До яицата и изварата нямам време да ги прая(не 4е мога де :) ) и единствените богати на белтук храни , които мога да ям са кисели и пресни млека и от време на вребе риба.
И яйца, извара, сирене, кашкавал....
Не виждам причина да събираш пари за креатин, ако се храниш предимно с боклуци и с недостатъчно храна с богат протеинов състав. На първо място, инвестирай в храна. Без храна..и на стероиди да си, все тая.
17.04.08
08:15
Ами 6том не приемам достат14но протеин ,да си зема ли по добре 1 суровата4ен протеин да задоволи протеиножите ми нужди.Неска инструктора ми показа 1 протеин (6-К) се казва кило и половина е за 40 кинта.
17.04.08
09:34
Абе , почвам да се дразня.Неможеш ли да разбереш,че трябва да се ХРАНИШ!!! Когато започнеш да ядеш,тогава ще имаш резултати.А хранителните добавки ХИЧ да не ти влизат в сметките!
Мнението беше редактирано от BusyMan на 17.04.08 09:35.
17.04.08
17:09
неска праих рамо.1жо упр рамени преси на ма6ина 3 серии с 55-60 кила 6-8 повторения.2ро упр вдигане на дамбели встрани 3 серии по 8 повт.Изнасяне на дамбели напред 3 серии по 8,и задно рамо на ма6ина.Сутрин ядох 2 кисели млека.след фитнес 300-400 мл прясно мляко.на даскало 1 круасан(просто няма ко друго).и кат се прибрах пиле6ка супа и риба тон .Ся отивам да бягам.
18.04.08
15:01
неска бе6е ден за раце.праих 4 серии с права 6танга 32-35 кг по 6-8 пати.2рото упор е дигане на дамбели 3 серии с 12-15 кг.(тоба е за раце Мн добре се напомпах) За трицепс праих Скрипец с важе 3 серии по 8 повт,френско с 32 кг 3 серии 8 повт. и кик бек 3 серии по 20 повт (за да стегна вътре6ната страна на трицепса).сутрин преди трен. ядох 3 белтука (мн ги мразя.) и 1 кисело мляко след трен пиле6ко филе.на даскало както обикножено н6.след дасскало заду6ени картофи с гъби и 300 мл прясно мляко 2% масленост.Ся отивам да бягам и кат се варна 6е хапна риба скумбрия 200 гр.
21.04.08
16:05
неска праих раце.прав с 6танга 3 серии по 6 повт(мн яко се напомпах).2ро упр.скотово 3 серии по 6 повт.3то упр. 4ук4ета.За трицепс скрипец с важе 3 серии 8 повт. френско 3 серии 6 повт. и кофи4ки на пеика 3 серии .суртин ядох 400 гр. мисело мляко и 300 мл прясно мляко.след трен. 200 гр пиле6ко.след даскало риба.
24.04.08
18:52
Неска праих рамо.1жо упр рамени преси с 6танга.2ро вертолет.3то дигане на дамбели на пред.4то за задно рамо.Ял см 1 пил. паржола,джоб,кисело мляко,200 грама панирана шунка и Нескъик.