Какво мислите за тази програма?

21.11.04
14:09

Привет на всички!
Ами значи бих ви помолила да ми дадете съветие,коментарите и мненията си за моят програма!А ето я и нея:така 1-вторни и четвъртак сам на фитнес!Правя упражнения за всички мускулни групи!Тренировката ми трае час,час и нещо(вечерта,нямам възмойност по друго време)! 2-понеделник,сряда и петък скачм на въже от 19:00-19:30(ако часа има значение)!Хранителен режим не спазвам не взимам и никакви добавки! Ефекта които искам да постигна е релеф и да се отърваот наи-досадният женси проблем-целулита(които почти всяка жена има)!Не бързам! Е какво мислите! Благодаря предварително!
Ще ви помоля да не слагате толкова много препинателни знаци. Благодаря.  :D
Mr_Muskul

SH

21.11.04
14:14

Би ли написала какви точно упражнения правиш по време на тренировките си ?
За борба с целулита най-важен е хранителният режим ,ако искаш резултати-започни от там .

23.11.04
22:49

Ами за бедра правя на(лег-преса,напади с щанга,лег-екстензия,бедрен0 сгъване и още 1-2 на които незнам имената ;-) ),за корем всички които са в залата(не не занам как се казват)и 2 уреда за дупе.Ощо взето са това.Ако ви трябва още нещо питайте!!!А за хранителният режим незнам нищо и за това не правя определен!Ако можете да ми помогнете в тая наска ще съм ви много благодарна!!! ;-))

SH

24.11.04
11:42

Оставам с впечатлението,че правиш само крака и корем ?!Да не кажа,направо,че незнаеш какво правиш в залата.Преполагам има инструктор-помоли да ти направи програма ,подходяща за теб и да те наблюдава кое как изпълняваш.Ако тренираш и се храниш хаотично само си губиш времето.Имаш цел-трябва да полагаш усилия.Относно диета и тренировка има доволно много инфо в сайта.

24.11.04
12:18

Ами нашата зала не е от наи-хубавите и няма много уреди(за съжаление е само една в града)!Аз правя за корем,крака,дупе,защото това са областите в които искам да се ошлайфам!Доколкото за инструктора,той гледа само да отбие номера,въобще не му се занимава с такива работи!И за това трябва сама да сеоправям!За това се самообразовам в тази насока!За съжеление не съм навътре с хранителния режим и за това имам нужда от малко помощ,за да не са напразни тренировките ми! ;-)

28.12.04
15:33

Аз лично не мога да ти помогна с хранителиня режим но ако искаш мога да ти изготвя програма за трениране??
само 2 дена в седмицата ли можеш да отделиш?
обмисляла ли си приема на хранителни добавки?
колко КГ си колко си висока (ако не е тайна? :) )
Според мен трябва да наблегнеш на повече мускулни групни, а не само до тези, които ти искаш :)

29.12.04
17:26

Ами мога максимум 3 дни в седмицата да отделя за фитнес!Не съм привърженичка на хранителните добавки!Не е тайна,висока съм 167см. и тежа 54кг!На какви други мускулни групи предлагаш да наблегна? :-)

29.12.04
20:01

Еми до колкото разбирам засега тренираш крака и седалищни части (само как звучи :) ). Мисля че няма да е зле зле да почнеш и ръце (бицепс, трицепс) и рамо?
Би било доста по-добре, но ти си знаеш.
Дори и да излеждат добре пак може да се поработи и над тях :)
Ако искаш ми кажи какво си решила да ти дам напътствия с тренировъчната програма.
В кой фитнес тренираш?

29.12.04
21:27

Да навита съм да правя и за други части упражнения!А дали ще можеш да ми кажеш някакви упражнения в домашна обстановка(с гирички например)за бицепс,трицепс и гръб!Аз не съм от София,а в нашия град има само една зала!Много ще съм ти благодарна ако ми помогнеш с тренировъчната програма!

29.12.04
21:57

Еми малко ме ограничаваш с тези гирички :)

Бицепс:
1. Заставаш правя ръцете до тялото и вдигаш гирите САМО като сгъваш ръцете в лактите до горе. 20-25 може и 30 повторения. 4 серии. Гледаш да въртиш ръцете в китките. В долно положения да са към тялото а в горно да са пак към него и по-скоро дланите да сочат зад теб....и аз как го обяснявам само.
2. Облягаш си лакътя на нещо (на крака, ако си седнала; стол, облегалка) и пак вдигаш само като сгъваш лакъта. Правиш го отделно с 2те ръце. Пак същото по упражнението за серии и повторения). Редуваш 1 серия без завъртане и 1 със.

Трицепс:
1. Стоиш права. С 1 ръка хващаш гиричката и си изправяш ръката над главата.. С другата я хващаш от външната страна и започваш да сгъваш ръката като пускаш гиричката зад главата ти и после пак вдигаш. Сгъваш само лакътя.
2. Заставаш права и се навеждаш от кръста напред да застанеш почти успоредна на земята (малко по-изправена от успоредното положение)
Леко приклякаш. Изправяш ръцете, в които държиш гиричките, назад да вървят плътно до тялото и започваш да сгъваш пак само лактите. Така че в сгънато положение гиричката е до рамото ти и а в изправено ръката ти е плътно до тялото ти изправена назад.

За гръб и рамо трудно щи ти обясня упражненията затова ще намеря снимки за да ги видиш точно.

Ако някое от упражненията не ти е ясно ми кажи да ти намеря снимки или да обясня по подробно :)
Какви гирички имаш?
В кой град си?

Надявам се да съм помогнал :wink:

29.12.04
22:11

Гръб:
1. http://www.bb-team.org/exercise/000054.php
2. http://www.bb-team.org/exercise/000053.php - Това в домашни условия може да се нарпави по следния начин: лагаш на леглото примерно така че от кръста надолу да си на леглото. Караш някой да седне върху тебе (върху краката ти) или само да ги придържа плътно до леглото. След това започваш да изпълняваш упражнението както е показано на снимката.

Рамо:
1+2+3. http://www.bb-team.org/exercise/000076.php
Това са най-добрите упражнения за рамо с дъмбели (гирички).

29.12.04
23:32

А да те питам,дали е задължително преди и след тренировка да правя някаква кардио дейност(в случая колелото в залата)!

30.12.04
01:45

Еми според мен (лично мнение) е по-добре да се направи 5-10 минути колело преди залата за повишаване на тонуса и за цялостна загрявка на организма. А за след тренировка не мога да ти кажа :)

30.12.04
16:12

Ами значи имам един въпрос :аз съм развила горната си част на корема,проблемът ми е долната!Имам още малко да свалям от него!Според теб дали скачането на въже по 30мин.(3 дни в седмицата)ще свърши работа,дори и за махането на мазнините от други части на тялото!

30.12.04
20:43

честно да ти кажа не мога да преценя.
Но пробвай да висиш на лост или шведска стена и да си вдигаш краката.

30.12.04
22:47

Определено ДА!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1